Volg ons
Redactie BesteProduct.nl
Redactie BesteProduct.nl
Redacteur

Bekijk hier de live Eindejaarsuitzending

door
Deel dit bericht: Facebook Twitter

En we zijn live! Vrijdag 28 december 2012 om klokslag 13.00 uur zenden we op deze plek de eindejaarsuitzending uit. Klik, kijk, reageer en win mooie prijzen. 

Update: een deel van de live eindejaarsuitzending is in de video hieronder terug te bekijken. Op dit moment is het niet mogelijk om de gehele uitzending terug te kijken.

Okay, let op: dit zijn de toffe prijzen die we zo tijdens de uitzending weggeven.

1. De hoofdprijs: Samsung Galaxy S3 + een goodiebag 
Reageer tijdens de uitzending via Twitter, Facebook of Google + met de hash tag #bplive.  Wees gevat, kritisch en uniek. De reactie die wij het meest kunnen waarderen, wordt beloond met Galaxy S3 die beschikbaar is gesteld door Samsung. Je krijgt tevens een goedgevulde goodiebag. 

2. Hotelovernachting plus diner in Hotel Villa Ruimzicht
Kun je koken uit een vaatwasser? Met die vraag klopten we aan bij kok René Klein van het prachtige hotel en restaurant Villa Ruimzicht in Doetinchem. René dook in zijn kookboeken, sloot zich dagenlang op in de keuken en kwam te voorschijn met een heerlijk driegangendiner dat geweldig smaakte. Wil jij ook wel eens een luxe maaltijd uit een vaatwasser proeven en daarna heerlijk overnachten in een van de prachtige kamers van Ruimzicht?

Je hebt twee kansen: 
1. Zet hieronder op ons blog bij de reacties wat René voor jou moet klaarmaken. Het meest bijzondere gerecht wordt beloond met een diner en overnachtig voor twee personen.
2. Reageer tijdens de uitzending op ons YouTube-kanaal. Elke reactie maakt een kans. Behalve de overnachting en het diner voor twee personen krijgt de winnaar ook nog een leuke goodiebag. 

Gerelateerde berichten
Nieuwsoverzicht
Producten genoemd in dit artikel
Samsung Galaxy S3
Geen prijzen