Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

De meest verkochte telefoon ooit

Door: redactie-besteproductnl | 29 januari 2013 08:28

Lijstjes, wij houden ervan.Dus toen we gisteravond een infographic tegenkwamen met de 20 meest verkochte mobieltjes konden we niet anders dan deze met jullie delen.

Lijstjes, wij houden ervan. Niet voor niets hebben wij pagina's vol aan statistieken, top 5'jes en kooptips. Allemaal om jullie zo goed mogelijk te helpen met de beste koop. Dus toen we gisteravond een infographic tegenkwamen met de 20 meest verkochte mobieltjes konden we niet anders dan deze met jullie delen.

Misschien leuk om je eens af te vragen. Wat was jouw eerste mobiele telefoon? Op de redactie hing een zweem van nostalgie toen we de infographic, gemaakt door 9Gag, tegenkwamen. Want niet de Samsung Galaxy S3 of de immens populaire iPhone 3G is het meest verkochte mobieltje allertijden.

Nee, het is een klassieker. Van een Finse fabrikant. Met weinig of geen bijzondere functies. Een touchscreen ontbreekt. Net als een qwerty-toetsenbord. Sterker nog: dit model heeft niet eens een kleurenscherm.

Niet de immens populaire iPhone 3G of de Galaxy S3 is de meest verkochte mobiele telefoon aller tijden.

Hebben jullie al enig idee? Tip: het is niet de Nokia 3310.Maar vermoedelijk kun je er wel gewoon op Snaken. Volgens onze uitgebreide prijsvergelijkingspagina is het model overigens alleen nog maar te koop bij het gezaghebbende Telecomweb.eu. Echt rennen naar de winkel is er dus niet meer bij. Dan maar een state of the art smartphone.

Laat vooral weten wat jullie allereerste mobiele telefoon was!

Meest verkochte mobieltje

 

 

Deel dit bericht:
Tags