Gert-Jan Verstegen
Gert-Jan Verstegen
Redacteur

Sony doet mee aan Kuikentje Piep-rage

Door: Gert-Jan Verstegen | 31 januari 2013 16:57

Carnaval moet nog beginnen, maar de Nederlandse Top 40 is nu al verziekt door het meest verschrikkelijke liedje sinds Schnappi de krokodil. Maar het kan nog erger: ik raad iedereen af om 'Kuikentje Piep' te beluisteren op de Sony SRS-BMT8. Die piept namelijk al uit zichzelf mee.

Carnaval moet nog beginnen, maar de Nederlandse Top 40 is nu al verziekt door het meest verschrikkelijke liedje sinds Schnappi de krokodil. Helemaal uit Italië kwam Kuikentje Piep. Als je dit nummer eenmaal hebt gehoord, zal het de hele dag in het hoofd blijven hangen. 's Nachts in bed blijft het akelige gepiep doorgaan in je hoofd. Ik raad dan ook iedereen af om het liedje te beluisteren op de Sony SRS-BMT8. Die piept namelijk al uit zichzelf mee. 

Ook hier op de redactie wordt het liedje over de kuikens, kippen, koeien en geiten vrolijk meegeneuriet. Waar zo'n review van de Sony SRS-BMT8 toch niet goed voor is! En misschien is deze hippe draadloze speaker van Sony ook wel gemaakt voor dergelijke kinderliedjes. De gemiddelde kindermeuk klinkt namelijk zelfs op de duurste surroundset nog voor geen meter. Alsof de koters de slechte geluidskwaliteit van de SRS-BMT8 überhaupt horen, denken de 'muzikanten' van dienst vermoedelijk.

Alsof de koters de slechte geluidskwaliteit van de SRS-BMT8 überhaupt horen. 

My First Sony
Met een hip uiterlijk, degelijk ontwerp, een licht gewicht en vet coole functies mag je met deze draadloze speaker best op het schoolplein gezien worden. En aangezien de jeugd tegenwoordig allemaal beschikt over een moderne smartphone met NFC, gaat het connecten gemakkelijker dan ooit! Zie daar een revival van My First Sony! Proeft u de ironie?

Kenmerken Sony SRS-BMT8


  • Ziet er goed uit, verkrijgbaar in wit en zwart
  • Kan handsfree bellen, zelfs vanuit de broekzak
  • 100 euro is niet te veel geld voor een draadloze speaker
  • Hoge tonen piepen en kraken, de rest van het geluid is ook niet al te best

 Voor meer informatie over deze draadloze speaker, check dan de complete review. En wil je (niet) weten hoe dat gezellige nummer over dat irritante kuikentje gaat? Klik dan vooral (niet) hier

Deel dit bericht:
Tags