Dennis de Vries
Dennis de Vries
Redacteur

Uitbrakken met Nokia, Panasonic en Apple

Door: Dennis de Vries | 9 juli 2012 11:54

Het weekend zit er weer op, de maandagochtend bij BesteProduct brakken we rustig uit onder het genot van een kopje koffie. Ondertussen nemen het interessantste tech-nieuws even door. Wat was vorige week interessant? Wat gaan we komende week allemaal doen? Je ziet het in deze nieuwe rubriek.

Het weekend zit er weer op, de maandagochtend bij BesteProduct brakken we even rustig uit onder het genot van een kopje koffie. Ondertussen nemen het interessantste tech-nieuws even door. Wat was vorige week interessant? Wat gaan we komende week allemaal doen? Je ziet het in deze nieuwe rubriek.

Het technieuws. Wij bespreken het. Op de maandagochtend. Bijkomen van het weekend. Uitbrakken, dus. Dit is overigens nog steeds een werktitel.

Heb jij een betere naam voor de rubriek: laat het weten! Via Twitter, Facebook, gooi het in de comments - maakt niet uit, zolang wij er maar achter komen.

Uitbrakken S01E02

  • Ger is weer terug uit Budapest, waar hij een conferentie bijwoonde van Panasonic. Hij mag er alleen nog niets over zeggen. Waar we wel van alles over mogen zeggen is de Panasonic DMC-GX1. De review is zojuist live gegaan, de camera scoort goed. Wel werpt het de vraag op: systeemcamera, compactcamera of dslr?
    Bekijk de review: Panasonic DMC-GX1: gemak en kwaliteit van dslr
  • Over goede camera's gesproken, de Nokia 808 PureView maakte indruk. De lancering van de telefoon, vorige week aan het strand van Zandvoort, hebben we helemaal vastgelegd met de 808 PureView zelf. Uitstekend kwaliteit, we kunnen niet anders concluderen.
    Bekijk de review: Nokia 808 PureView over de Nokia 808 PureView
  • Onze dikke, zware, lompe notebook kan de deur uit. Na de Macbook Air doen ultrabooks hun intrede. We hebben er twee op de redactie momenteel. Het grootste voordeel is makkelijk in beeld te brengen. Ze zijn zo lekker plat en licht.
    Bekijk de review: Samsung Series 5 ultrabook als 'girl next door'
  • Wat we komende week gaan doen? Natuurlijk heel veel foto's en video's maken met de Nokia 808 PureView, maar er komen ook reviews online van de Canon EOS 5D Mark III en van de Samsung Galaxy Tab 2.0. Stay tuned, dus!
Deel dit bericht:
Tags