Paul Gersen
Paul Gersen
Redacteur

Vijf opvallende Panasonic-gadgets

Door: Paul Gersen | 13 februari 2013 16:55

Op de Panasonic Convention konden we dit jaar kennis maken met een werkelijk enorme hoeveelheid aan nieuwe gadgets. We lichten er voor jullie vijf uit.

Wanneer je een beurs van een bedrijf als Panasonic bezoekt, word je overladen met nieuwe producten. Alles uitgebreid behandelen, is gewoonweg niet mogelijk. Daarom selecteert BesteProduct de vijf meest in het oog springende gadgets van de Panasonic Convention 2013.

VIDEO: Gadgets van Panasonic 

NASA-fan? Wil je een leuke dame zien? Of hou je van wassen? Check deze video!

1. Panasonic ZT-serie plasmascherm
Voorheen was had Panasonic op flatscreengebied één vlaggenschip: de VT-serie. Daar komt dit jaar verandering in. Maak kennis met de nieuwe ZT-serie: een plasmatelevisie van 60 inch met de beste technologie van het bedrijf. Het plasmascherm is ook speciaal: er wordt, in tegenstellingen tot andere plasmaschermen die er twee hebben, maar een glasplaat gebruikt en die zit tegen het beeldscherm aan. Dat zorgt voor een nog betere beeldkwaliteit, want je krijgt minder vertekeningen in het beeld. En met zijn sprankelende design trekt hij ook nog eens veel bekijks in je woonkamer.

2. Panasonic SC-HTB770 soundbar
Sommige mensen kiezen voor een soundbar bij hun flatscreen, anderen hebben liever losse luidsprekers staan. Maar waarom kiezen, als je in een apparaat beide kan hebben? De SC-HTB770 is als soundbar geschikt voor televisies van 55 tot 65 inch. Maar die heeft natuurlijk niet iedereen. Daarom kun je 'm ook uit elkaar koppelen en er een 3.1-systeem van maken. Voor ieder wat wils dus! Prijs: nog niet bekend.

3. Panasonic HXD7 hoofdtelefoon
Kijk, hier worden we blij van. Een hoofdtelefoon die retro is, maar ons ook een lekker nostalgisch gevoel geeft. Met de HXD7 waan je je even in de control room bij de NASA: lekker groot en hoekig. Houston, we've got a lift off! Met een beetje fantasie heeft h ook wel wat weg van de oude Nintendo-apparatuur. We hebben 'm even op ons hoofd gehad en op het eerste gehoor klinkt hij ook gewoon goed. Hij laat namelijk weinig omgevingsgeluid door.

4. Panasonic HX-A100 camera
De tijd dat je op de skies van een berg kon afroetsjen, maar je niemand mee kon laten genieten, is inmiddels voorbij. Steeds meer actioncamera's komen op de markt. De Go Pro kenden we al, maar de HX-A100 geeft een nieuwe dimensie aan dit soort apparatuur. Hij is namelijk uitgerust met wifi. Je kunt 'm daardoor bijvoorbeeld verbinden met een tablet, zodat anderen live kunnen zien wat jij ziet! Adviesprijs: 299 euro.

5. Panasonic P80S1 wasmachine
Als we bij BesteProduct ergens een hekel aan hebben, dan is het wel strijken. Dat moet met deze wasmachine een stuk minder worden, want deze kan ook stomen! Zo moet je overhemd na een wasbeurt een stuk minder kreukels bevatten. Daar doe je ons dus een plezier mee, nu is het nog even wachten op een wasmachine die je kleding helemaal kreukvrij maakt, er een ijzer overheen haalt, het opvouwt en het in de kast legt.

Deel dit bericht:
Tags