Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

Mobile World Congress 2013 vooruitblik: LG

Door: redactie-besteproductnl | 21 februari 2013 17:01

Volgende week reizen we naar Barcelona voor het Mobile World Congress. Tot die tijd kijken we per fabrikant even wat we kunnen verwachten. Vandaag: LG.

 

De koffers zijn gepakt, de tickets uitgeprint: volgende week zitten we de hele week in Barcelona. Niet alleen maar voor onze lol, maar vooral omdat daar het Mobile World Congress plaats vindt: 's werelds grootste telecombeurs. Alle fabrikanten lanceren daar hun nieuwste toestellen. Deze week kijken we dagelijks vooruit naar wat we mogen verwachten van de verschillende fabrikanten. Vandaag: LG op het MWC 2013.

  • En terwijl het bij andere fabrikanten nog spannend is wat er precies allemaal is te zien, gooit LG het gewoon al op straat. Sterker nog: ze gaven ons alvast een inkijkje in hun nieuwe line-up. We mochten filmen, op voorwaarde dat de beelden nog niet naar buiten komen. Afspraak is afspraak, dus we laten nog niks zien van bijvoorbeeld de LG Optimus L3 II, de L5 II of de L7 II.

  • Wat dan weer geen probleem is: de LG Optimus G tonen. Het vlaggenschip onder de LG smartphones is geen geheim meer. Datzelfde geldt voor de indrukwekkende specificaties. Een 4,7 inch Full HD beeldscherm, 1,2 Ghz quad-core processor en 2GB aan RAM. Daar doen we het voor. Dat alles draait Android Jelly Bean soepel aan en het geheel is voorzien van een subtiele interface van LG.

  • Vandaag zijn ook nog eens de LG Optimus F5 en F7 aangekondigd. De F5 heeft een 4,3 inch beeldscherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels en een 1,2 Ghz dual-core processor. Verder is het toestel voorzien van een 5 megapixel camera en 8GB aan opslag. De F7 is een tandje groter, met een 4,7 inch beeldscherm met 1280 bij 720 resolutie. Dit toestel heeft een 1,5 Ghz dual-core processor en is voorzien van 2GB aan RAM en 8GB aan opslaggeheugen. Aan de achterkant zit een 8 megapixel camera. Maar het meest bijzondere aan beide toestellen is dat het betaalbare 4G-telefoons zijn. Hoe betaalbaar? Dat is op het moment van schrijven dus nog niet bekend. We houden u op de hoogte.

  • Kunnen we de LG-stand op het MWC dan overslaan dit jaar? Nou, nee. Zo schijnen ze ook iets te gaan doen met een tablet. Nee, geen Android...Windows 8! De LG Tab-book is een futuristische slider die schijnbaar ook in Barcelona te zien is. Gaan we dus even naar kijken.

  • En natuurlijk lopen we ook even langs om te zien of ze niet stiekem weer een 3D smartphone hebben. Na de LG Optimus 3D in 2011 en de LG Optimus 3D Max vorig jaar zullen ze toch niet weer...neeeee. Maar je weet het nooit.
Deel dit bericht:
Tags