Volg ons
Redactie BesteProduct.nl
Redactie BesteProduct.nl
Redacteur

Schrijf een review, win een choco paashaas van 3 kilo

door Redactie BesteProduct.nl
Deel dit bericht:

Op BesteProduct.nl helpen we je graag om het beste product te kiezen. Dat doen we aan de hand van reviews, vergelijkingen en tests die door onze eigen redactie, externe experts en gebruikers gemaakt worden. Help ook mee om onze bezoekers het beste product te laten kiezen en maak daarmee kans op een reuze choco paashaas van 3 kilo en Princess chocolade-fontein.

WIN CHOCOLADEPAASHAZEN!
 

Wat moet je doen?

Kies een product dat je vaak gebruikt (of juist helemaal niet meer...), schrijf hiervan een review en deel zo jouw ervaringen met de bezoekers van onze site.

Zo ga je van start:

1. Zoek op besteproduct.nl het product dat je wilt reviewen. Bijvoorbeeld een smartphone, scheerapparaat of espresso-apparaat.
2. Navigeer naar de pagina met reviews en klik op 'schrijf een review'.
3. Schrijf een review en je doet automatisch mee.

Wat kun je winnen?

In samenwerking met Princess verloten we deze week elke werkdag een speciaal paaspakket onder de inzenders van een review. In elk pakket zit een paashaas van liefst 3 kilo, een pluche paashaas en een heuse chocoladefontein (voor het geval je de paashaas liever omsmelt tot wat anders...). Zo kan de hele familie meegenieten!

Dit kun je winnen

De spelregels:

  • De actie loopt 5 dagen, van 18 t/m 22 maart
  • Je mag zo veel reviews schrijven als je wilt. Hoe meer reviews, hoe meer kans.
  • De review moet van een product zijn dat jij bezit en/of regelmatig gebruikt hebt. De redactie van BesteProduct.nl kan je vragen dit te bewijzen door middel van bijvoorbeeld een aankoopbewijs (bonnetje/e-mail) of een foto waaruit blijkt dat jij dit product bezit of gebruikt.
  • Alleen met goed onderbouwde reviews maak je kans op de 3 kilo bakkers chocolade. Beschrijf dus uitgebreid waarom je een bepaald oordeel hebt gegeven.
  • Alle reviews worden door ons gecontroleerd. Reviews die niet voldoen aan de richtlijnen, worden verwijderd.

Heb je vragen over deze actie?
Neem dan even contact met ons op. Wil je weten of je hebt gewonnen? Volg ons dan op Twitter en Facebook. De winnaars krijgen persoonlijk bericht op het opgegeven e-mailadres.