Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

Audiomerken showen fraaie apparatuur op de AV-dagen (deel 2)

Door: redactie-besteproductnl | 11 april 2013 10:51

Alle grote audiomerken hadden hun mooiste spullen meegenomen om te showen op de nationale AV-dagen, die afgelopen weekend in Veldhoven werden gehouden. Wij waren daar op volle oorlogssterkte aanwezig om ons te vergapen aan de tofste (en duurste) audio-apparatuur. En natuurlijk om video's te maken voor jullie. We zetten de meeste bijzondere audio-producten voor je op een rij. Vandaag deel 2: 

Alle grote audiomerken hadden hun mooiste spullen meegenomen om te showen op de nationale AV-dagen, die afgelopen weekend in Veldhoven werden gehouden. Wij waren daar op volle oorlogssterkte aanwezig om ons te vergapen aan de tofste (en duurste) audio-apparatuur. En natuurlijk om video's te maken voor jullie. We zetten de meeste bijzondere audio-producten voor je op een rij. Vandaag deel 2: Sennheiser, Home Cinema Modules en AudioQuest.

Sennheiser
Wie Sennheiser zegt, zegt hoofdtelefoons. De Duitse fabrikant grossiert in modellen van een paar tientjes tot vele honderden en zelfs 1000 euro voor Sennheiser HD 800. Maar dat is dan ook genieten, zo kunnen wij uit ervaring zeggen.

Bioscoopstoelen voor thuis
Heb je thuis de luxe van een eigen filmkamer, voorzien van een groot scherm en uitstekende audio? Maar zo'n kamer is pas echt af met heuse bioscoopstoelen. Home Cinema Modules verkoopt fraaie exemplaren, inclusief houders om je drank te koelen en je popcorn warm te houden.

 

Audioquest
Als het gaat over high-end audio dan zijn goede kabels een must. Waar wij als eenvoudige consumenten vaak genoegen nemen met dunne kabels (lekker overzichtelijk), daar lagen de ruimten bij de AV-dagen vol met snoeren zo dik als staalkabels van een skigondel. AudioQuest is leverancier van kabels die in prijs variëren van 20 euro tot ruim 100.000 euro voor 19 meter. Mag het een metertje meer zijn?

Deel dit bericht:
Tags