Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

Uitbrakken: de beste WhatsApp-telefoon

Door: redactie-besteproductnl | 6 mei 2013 14:39

Maandagochtend. Dennis en Ger. Twee kopjes koffie. En het laatste technieuws. Kortom: Uitbrakken!

Maandagochtend. Dennis en Ger. Twee kopjes koffie en het laatste technieuws. Kortom: Uitbrakken! In deze aflevering beantwoorden zij de prangende vraag: wat is de beste whatsapp telefoon?

De beste Whatsapp-telefoon?
Veel mensen zitten helemaal niet te wachten op allerlei poeha op hun smartphone. Een beetje internetten, kiekjes maken en vooral: goed en snel whatsappen met vrienden, collegae en familie. Dat zijn de vereisten. Dan kun je wel een Galaxy S4 of HTC One nemen, maar dan betaal je wel erg veel om je vriend of vriendin die dronken Koningsdag foto te sturen. Ger en Dennis discussiëren hevig en komen tot de volgende vijf relatief goedkope opties:

  • Samsung Galaxy S Advance
  • Samsung Galaxy S2 Plus
  • HTC One V
  • HTC Desire X
  • Sony Xperia E (tip!)

Genoeg over smartphones, tijd voor de tablet ehh... laptop ehh.. convertible. Acer heeft afgelopen week in New York een aantal nieuwe producten geïntroduceerd, waaronder de ietwat bevreemdende Acer Aspire R7, waarbij het touchpad niet aan de onder, maar boven het reguliere toetsenbord is gepositioneerd. Het roept vragen op en de discussie 'wat moet je eigenlijk met een convertible?' wordt weer eens gevoerd. Hoe denk jij over 'de kruisbestuiving tussen tablet en laptop'? Laat het ons vooral weten!

Uitbrakken op 6 mei 2013

Brekend. Ger is weer terug. Hoezee!

#winactie
Stuur dan ook direct een fotootje van Bart mee, want dan maak je kans op een kekke Sleeve of iPhone-hoes van Mojito. Het gezellige plaatje moet wel worden getoond op een Macbook Air of iPhone, anders heb je er natuurlijk niets aan. Zet dat fotootje op ons Facebook-kanaal of stuur het via Twitter en wie weet win jij zo'n shinende sleeve.

Deel dit bericht:
Tags