Volg ons
Redactie BesteProduct.nl
Redactie BesteProduct.nl
Redacteur

Prijsvraag: win een Verbatim beschermhoes + Portable Power Pack!

door Redactie BesteProduct.nl
Deel dit bericht:

Alinda B. uit Ede heeft deze prijsvraag gewonnen en je kunt dus niet langer meedoen. Van harte gefeliciteerd Alinda! Heb je meegedaan maar niet gewonnen? Stay tuned, want binnenkort start er weer een nieuwe prijsvraag...  

In samenwerking met fabrikant Verbatim geven we een iPhone Folio* én een handig Portable Power Pack weg! Deze producten zorgen voor langer plezier van je smartphone op bijvoorbeeld het strand of onderweg. Het folio beschermt de telefoon tegen zand en andere beschadigingen. En de Powerpack zorgt ervoor dat je nog langer met je telefoon kunt wanneer je even geen stopcontact ter beschikking hebt.

 

*De beschermhoes is speciaal voor de iPhone 5 ontwikkeld. Met het PowerPack kun je diverse apparaten van stroom voorzien.

Het prijzenpakket verloten we onder de inzenders van het juiste antwoord op deze prijsvraag:

Hoeveel extra gesprekstijd kan het Portable Power Pack volgens Verbatim maximaal leveren?
Hint: het juiste antwoord kun je hier opzoeken.

  
Vul hier je gegevens in:
We gebruiken de adresgegevens uitsluitend om je de prijs toe te kunnen sturen. Maximaal één inzending per adres.
Postcode
 
- Je kunt niet meer deelnemen aan deze actie -


Spelregels

  • Meedoen kan t/m 11 juli 2013
  • Maximaal één inzending per adres
  • De winnaar maken we na 11 juli bekend via deze website
  • Alleen volledig ingevulde inzendingen doen mee

Wat kun je precies winnen?

Volgens Verbatim is de Folio Pocket voor de iPhone 5 een eenvoudige manier voor smartphonegebruikers om de voor- en achterkant van hun mobieltje te beschermen tegen krassen en deuken. Deze hoogwaardige klaphoes biedt probleemloze toegang tot alle knoppen en functies zonder dat de hoes hoeft te worden verwijderd. De gebruiker klikt zijn telefoon in een stevige behuizing die is vastgemaakt aan de binnenkant van de Folio Pocket. Een magnetisch bevestigingsmechanisme houdt de hoes veilig gesloten en geeft tegelijkertijd met een zachte klik eenvoudig toegang tot de telefoon. 

De hoes beschikt eveneens over een Smart Stand om de iPhone horizontaal neer te zetten om video’s te kijken. De Folio Pocket is beschikbaar in mokkabruin, vanillewit en dropzwart.

Met het Portable Power Pack kun je volgens Verbatim langer praten, naar meer muziek luisteren, meer games spelen en meer video's bekijken zonder dat je je zorgen te hoeft maken dat de batterij leegraakt. Als de stroomvoorziening leegraakt, sluit je de Portable Power Pack aan en ga je verder.

Met een lithium-ionbatterij van 2200 mAh ondersteunt de Portable Power Pack het opladen van een grote verscheidenheid aan apparaten zoals iPhones, iPods en smartphones of draadloze Bluetooth-headsets die via micro-USB-stations zijn op te laden. Meer informatie over het Portable Power Pack vind je op de website van Verbatim.

Producten genoemd in dit artikel
Apple iPhone 5
v.a.€ 199,95
(4 winkels)