Eelko Wester
Eelko Wester
Redacteur

Test en win een Samsung stofzuiger twv 319 euro

Door: Eelko Wester | 20 juni 2014 14:03

Uitstekende zuigkracht, gemakkelijk wendbaar en gebruiksvriendelijk door het stofzakloze design. Als we Samsung mogen geloven, kan de nieuwe Motion Sync stofzuiger dit allemaal. Kritisch als we zijn, willen we dat met eigen ogen constateren. Jij kunt ook een Samsung Motion Sync testen en winnen.

Uitstekende zuigkracht, gemakkelijk wendbaar en gebruiksvriendelijk door het stofzakloze design. Als we Samsung mogen geloven, kan de nieuwe Motion Sync stofzuiger dit allemaal. Kritisch als we zijn, willen we dat met eigen ogen constateren. 

Samsung wil die uitdaging graag aangaan. Onze consumentenexpert gaat daarom een van de Motion Sync stofzuigers uitgebreid testen.

Maar we willen ook graag weten wat jullie van de stofzuiger vinden. Samsung stelt daarom nog drie stofzuigers beschikbaar die we mogen laten testen door fans van BesteProduct.nl. 

Ben jij een kritische consument en wil je een Samsung Motion Sync stofzuiger ter waarde van 319 euro winnen? 

Meedoen
Laat ons dan weten waarom jij de beste stofzuiger tester bent en wat jij wil testen. Het bewijs mag je leveren in tekst, maar we worden ook graag verrast met een video of een foto. Neem een voorbeeld aan onze reviewer Koen die vorig jaar op de IFA-beurs in Berlijn kegelde met een Motion Sync-model.
 

Reageer snel en stuur je reactie uiterlijk dinsdag 24 juni 2014 naar redactie@besteproduct.nl onder vermelding van Samsung stofzuiger-actie. Vermeld duidelijk je naam, adres en telefoonnummer waarop je overdag te bereiken bent.

Winnaars
Uit de beste inzendingen selecteren we drie winnaars. Die krijgen twee weken de tijd om de Samsung Motion Sync te testen. Daarna komen wij met een cameraploeg bij jouw thuis langs om jouw bevindingen vast te leggen.

Als dank voor je medewerking mag jij na afloop de Samsung stofzuiger houden, zodat je nog jarenlang een schoon huis hebt.

Lees hieronder de actievoorwaarden goed door voor je je opgeeft.

Actievoorwaarden

  • Deelnemers moeten op 25 of 26 juni 2014 beschikbaar zijn om de Samsung stofzuiger in ontvangst te nemen op het kantoor van Samsung in Delft.
  • Deelnemers schrijven een review van minimaal 500 woorden over de stofzuiger.
  • Deelnemers werken mee aan de video die wordt gemaakt over de bevindingen van deelnemers. Opnames worden bij u thuis gemaakt op 10 of 11 juli 2014.
  • Deelnemers geven toestemming dat BesteProduct.nl en Samsung de review en video mogen gebruiken.
  • Na de opname van de video mag je de nieuwe stofzuiger houden.
  • Deelnemers mogen geen relatie hebben met Samsung of concurrerende stofzuigerfabrikanten.
Deel dit bericht:
Tags