Dennis de Vries
Dennis de Vries
Redacteur

Uitbrakken met Ouya, Sony Xperia Go en PS3

Door: Dennis de Vries | 13 augustus 2012 15:07

Het weekend zit er weer op, de maandagochtend bij BesteProduct brakken we even rustig uit onder het genot van een kopje koffie. Ondertussen nemen het interessantste tech-nieuws even door. Wat was vorige week interessant? Wat gaan we komende week allemaal doen? Je ziet het in deze wekelijkse rubriek.

Het weekend zit er weer op, de maandagochtend bij BesteProduct brakken we even rustig uit onder het genot van een kopje koffie. Ondertussen nemen het interessantste tech-nieuws even door. Wat was vorige week interessant? Wat gaan we komende week allemaal doen? Je ziet het in deze wekelijkse rubriek.

Ger is nog steeds op vakantie, maar zijn plek aan de uitbraktafel wordt vandaag ingenomen door Koen Helder, reviewer van BesteProduct en de grootste gamekenner van ons allemaal. Niet verwonderlijk dat het uitbrakken voor het grootste gedeelte in het teken staat van gamen, games en gameconsoles. 

  • Meest opmerkelijk nieuws van het gamefront is natuurlijk de komst van Ouya (spreek uit: Oeja). Dat is een nieuwe gameconsole die op het besturingssysteem Android draait, zeer betaalbaar is (100 dollar) en is ontwikkeld met behulp van Kickstarter. Op Kickstarter is een website waarop je goede, uitgewerkte kunt ideeën plaatsen om donatie te ontvangen voor de verdere ontwikkeling. Voor Ouya was 950.000 dollar nodig, inmiddels staat de teller op ruim 8,5 miljoen (!!).Ouya ligt binnenkort mogelijk al in de winkel en natuurlijk gaan wij Koen dan vragen deze gameconsole aan een kritische test te onderwerpen.
  • Over reviewen gesproken. Vorige week zijn weer enkele videoreviews live gegaan, die het vermelden zeker waard zijn. Wat denk je van de HTC One V. Na de HTC One X en de HTC One S is de reviewtriologie van de One-serie op onze site nu compleet.
  • De HTC One V is een beetje traag, maar wel zeer betaalbaar. Dat kan niet gezegd worden van het Bose Wave Music System III. Voor deze uitgebreide wekkerradiio betaal je zo'n zevenhonderd euro. Maar met het fantastische geluid heb je nooit meer een ochtendhumeur. En dat is ook wat waard.
  • Genoeg over vorige week. We kijken alweer vooruit naar deze week. Nu Koen er toch is voor uitbrakken kan hij meteen een paar reviews opnemen. Natuurlijk zit daar een gameconsole bij. Ditmaal een handheld: de Nintendo 3DS XL. Een mooi apparaat, maar hoe we we dat apparaat nu opladen... Dat kan niet? Bizar! Houd de site in de gaten en kijk waarom.
  • Ook opmerkelijk: de Sony Xperia Go. Een smartphone waarmee je kunt zwemmen, klussen en klauteren. 
  • Dat Uitbrakken goed wordt bekeken, is volgens jullie als vaste fans natuurlijk begrijpelijk. Wij zijn daar heel blij. Maar we worden ook enthousiast over het feit dat fabrikanten op maandag onze site en Youtube-kanaal F5'en en meteen in actie komen als jullie een vraag of opmerking hebben. Vorige weekvroeg Constantijn Jacobsen zich af waarom HTC niet richt op de problemen van de One X in plaats van een vermeende One X+ te ontwikkelen. Onder het motto u roept en wij draaien, heeft HTC een upgrade van het besturingssysteem van de One X gelanceerd. Ons advies: niet negeren, maar downloaden. Er zijn tal van verbeteringen, zoals de batterijduur.

 

Deel dit bericht:
Tags