Volg ons
Ger de Gram
Ger de Gram
Redacteur

Uitbrakken: iPhone 5 special

door Ger de Gram
Deel dit bericht:

Iedere week duikt BesteProduct in het gadgetnieuws. Vorige week schijnt er een nieuwe telefoon gelanceerd te zijn. Iets van Apple en iets met een vijf. Leek ons wel een goede reden om er een heuse ‘special’ aan te wijden. Want dat kan als je een wekelijkse rubriek hebt, er af een toe een ‘special’ tegenaan gooien. Dat doen we deze aflevering dus: een iPhone 5-special.

VIDEO: iPhone 5

Onze stagiair wilde zó graag in beeld. We gunnen hem dat momentje. Trots als we op hem zijn.

Driehonderdduizend geruchten. Miljoenen tweets. Zelfs tijdens de eerste exitpolls van de verkiezingen was de telefoon in Nederland nog ´trending topic´. Ja mensen, de iPhone 5 maakt was los. De smartphone van Apple is sneller, langer, dunner en nog wat van die superlatieven beter dan de iPhone 4s. Toch is het welbeschouwd een evolutie, maar geen revolutie. En daar hadden een boel mensen toch op gehoopt.

Zelfs tijdens de eerste exitpolls van de verkiezingen was de iPhone 5 in Nederland nog ´trending topic´

In deze aflevering van Uitbrakken gaat Ger dieper in op de vernieuwingen, kijkt hij terug op de keynote, bespreekt hij het allerlaatste iPhone 5 nieuws en ergert hij zich enigszins aan videostreams.

Kortom, een bomvolle show. Veel kijkplezier en laat vooral weer weten wat jullie er van vonden!

De prijzen van de iPhone 5 zijn inmiddels ook bekend. Check Telecomvergelijker.nl voor een mooi overzicht van de T-Mobile-abonnementen.

Producten genoemd in dit artikel
Apple iPhone 5
Geen prijzen