Volg ons
Marten Kracht
Marten Kracht
Redacteur

De website is vernieuwd, win mooie prijzen!

door Marten Kracht
Deel dit bericht:

Onze website BesteProduct.nl is vernieuwd! De site is nu overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en geschikt om op alle apparaten te bekijken. BesteProduct.nl maakt hierdoor kiezen nog makkelijker.

Om dit te vieren geven we mooie prijzen weg. Om die te winnen moet je wel wat doen: maak een foto van een bijzondere, opvallende plek waar jij BesteProduct.nl bekijkt. In de trein, in het park, bij de voetbalclub, enz.

Alle inzenders maken kans op Logitech Z523 computerspeakers of een Princess Silver Multi Snack 4-in-1 vlakgrill.

Hoe doe je mee?

Deelnemen doe je door de foto te delen op ten minste één van de onderstaande manieren:

Voorbeeld foto

Actievoorwaarden

Beoordeling: De redactie kiest de leukste of meest bijzondere inzendingen, die de Logitech computerspeakers of de Princess vlakgrill winnen.

Looptijd van de actie: Je kan je foto insturen tot vrijdag 4 december 16.00.

Bekendmaking: Op vrijdag 4 december om 17.00 uur worden de winnaars bekend gemaakt. De namen van de twee winnaars worden gepost op ons Facebook- en Twitter-account. We vermelden de namen ook op onze website besteproduct.nl.

De winnaars moeten vóór 11 december 17.00 uur hun gegevens doorgeven aan de redactie door het sturen van een mail naar redactie@besteproduct.nl. Neemt een winnaar niet binnen de gestelde termijn contact op, dan vervalt het recht op de prijs. De redactie kiest een nieuwe winnaar.

Garantie

Beide Logitech speakers en Princess grill zijn door ons getest en dus al een keer gebruikt. De producten kunnen hierdoor gebruikssporen bevatten. De producten worden goed werkend afgeleverd, maar we kunnen geen garantie geven.

Vragen, opmerkingen of heb je gewonnen? Neem contact op met de redactie.

Mail: redactie@besteproduct.nl
Telefoon: 026 7074959