Volg ons
Marten Kracht
Marten Kracht
Redacteur

De winnaars zijn bekend!

door Marten Kracht
Deel dit bericht:

Om te vieren dat onze website is vernieuwd hebben wij een leuke actie bedacht. Inmiddels zijn de winnaars bekend.

We hebben een aantal mooie foto’s mogen ontvangen. Daarvoor willen wij alle deelnemers hartelijk bedanken. De deelnemers maakten kans op Logitech Z523 computerspeakers of een Princess Silver Multi Snack 4-in-1 vlakgrill. De winnaar van de Logitech speakerset is Melissa Renken, zij publiceerde onderstaande foto op Facebook.

Foto van Melissa RenkenDe foto van Melissa. Bijschrift: “Eventjes op mijn gemak elektrische tandenborstels vergelijken bij de tandarts bij #besteproduct.nl!”
 

De winnaar van de Princess Silver Multi Snack 4-in-1 vlakgrill is Jeroen J. van Duuren. De onderstaande foto ontvingen wij van hem via Twitter.

Foto van Jeroen J. van DuurenDe foto van Jeroen. Bijschrift: “Een van de mooiste locaties in Grunn waar je niet graag wilt zijn, het ziekenhuis!”
 

Gegevens

Gefeliciteerd Melissa en Jeroen. Jullie kunnen vóór 11 december 17.00 uur je gegevens doorgeven aan de redactie door het sturen van een mail naar redactie@besteproduct.nl. Wij zorgen dat het pakket netjes bij je wordt afgeleverd. Neem je niet binnen de gestelde termijn contact op, dan vervalt het recht op de prijs. De redactie kiest in dat geval een nieuwe winnaar.