Volg ons
Floris van Velthoven
Floris van Velthoven
Redacteur

Weggeefactie & Actievoorwaarden

door
Deel dit bericht: Facebook Twitter

Weggeefactie: Win onze testproducten!

Like ons op Facebook en win mooie prijzen

Onze voorraad testproducten puilt uit. Tijd om onze volgers blij maken… tijd voor een weggeefactie! Vanaf 25 oktober geven wij twee weken lang iedere werkdag een product weg! Ook meedingen naar veel mooie prijzen? Dat kan heel eenvoudig. Like onze Facebookpagina en je ziet de acties vanzelf verschijnen!


  • Geen Facebook? Maak hier eenvoudig een profiel aan!
  • Extra kans op prijzen buiten Facebook om? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


Actievoorwaarden

Deze algemene voorwaarden (hierna: de ‘Actievoorwaarden BesteProduct.nl weggeefactie’) zijn van toepassing op prijsvragen/winacties van BesteProduct.nl. Door deelname aan de betreffende prijsvragen/winacties gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie.


  • Deelnemers tot 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de prijsvraag/winactie.
  • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijsvraag/winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Als dan is BesteProduct.nl gerechtigd een andere winnaar te kiezen.
  • BesteProduct.nl is niet verantwoordelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken aan de prijs noch voor eventuele schade bij levering (verzending) van de prijs. De prijzen (producten) zijn al gebruikt voor het testen en reviewen. Enige gebruikssporen zullen te vinden zijn.
  • BesteProduct.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken van post- of verzendingsbedrijven (bijvoorbeeld vertraging, staking, beschadiging of verlies) bij de levering van de prijs. In het geval dat de winnaar, een medebewoner/aanwezige of omwonende een aangetekend verzonden prijs niet in ontvangst kan nemen bij bezorging, zal de winnaar de prijs op een later tijdstip afhalen (bijvoorbeeld bij postkantoor of postagentschap e.d.). BesteProduct.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden indien de prijs niet wordt afgehaald door de winnaar of door een onbevoegd persoon in ontvangst is genomen, ook niet ingeval er geen notificatie of berichtgeving in enigerlei vorm door het post- of verzendbedrijf is achtergelaten.
  • Deelname is alleen mogelijk als u woonachtig bent in Nederland.
  • Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de prijsvraag/winactie kunt u contact met ons opnemen via: redactie@besteproduct.nl
  • De gewonnen prijzen zullen binnen 2 weken naar de winnaar verzonden worden.

Tags