Volg ons
Niels Willems
Niels Willems
Redacteur

Beko verlengt sponsorcontract met FC Barcelona

door
Deel dit bericht: Facebook Twitter

FC Barcelona maakte op 15 februari bekend dat zij haar sponsorcontract met Beko met 3 jaar verlengt. Het nieuwe sponsorcontract heeft een waarde van 57 miljoen euro voor de komende drie jaren. Dit werd bekend gemaakt op Camp Nou door de voorzitter van FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, Ali Koc van Beko en voetballer Gerard Piqué.

Het logo van Beko is dan te zien op de voor- en achterkant van het trainingstenue en op de mouw van het wedstrijdshirt zoals in het seizoen 2014/2015. Bijzonder: FC Barcelona is het enige team in de Spaanse competitie met een sponsor voor haar trainingsshirts. Beko is in Nederland een redelijk bekend merk. Wereldwijd is het een grote speler met een omzet van meer dan 1 miljard euro. De witgoedfabrikant sponsort een aantal basketbalteams en de voetbalclubs Aris Saloniki (Griekenland) en Besiktas JK (Turkije).

De foto namen we eerder in Berlijn op de elektronicabeurs IFA in 2016. Samen met oud FC Barcelona-speler Eric Abidal werden voor de liefhebbers FC Barcelona uitvoeringen van Beko’s producten gelanceerd.