Volg ons
Jasper Philip
Jasper Philip
Redacteur

Test: Vijf headsets voor gamers

door
Deel dit bericht: Facebook Twitter

Knal! Vroem! Grom! Een potje gamen gaat niet zonder de nodige herrie. Een goede headset biedt uitkomst. We testten er vijf.

De 5 geteste headsets


#1 | Logitech G433

Beste geluid van de vijf. Alleen in de virtual surround klinkt een echo. Prima draagcomfort, wel even wennen aan de harde randen. Microfoon is simpel in en uit te pluggen.

8,5

Prijs: 87 euro


#2 | Logitech G533 Wireless

Tikkie minder geluid dan de G433, met zelfde echo-euvel. De constructie is wat slap. Is wel draadloos en de virtual surround is toe te wijzen aan de G-knop.

8

Prijs: 100 euro


#3 | Sennheiser GSP 350

Weinig, maar prettige knoppen en gebruiksvriendelijke microfoon. Draagt fijn. De flinke harmonische vervorming onder de 200 Hz is een stevig nadeel.

7,5

Prijs: 118 euro


#4 | Corsair Gaming VOID Pro

Draadloos en een microfoonarm die uitschakelt als je 'm wegklapt. Schelpen zijn zo zwaar dat hij van je hoofd zwenkt. Te dominante bass.

6

Prijs: 108 euro


#5 | Roccat Khan Pro

Alsof alle klanken door een wollen deken moeten dringen. Mist de usb-geluidskaart, waardoor virtual surround geen optie is. Wel lekker licht.

5

Prijs: 90 euro


Testpanel

  • Paul Hulsebosch (53) De game-expert van de Tweakers-redactie.
Over deze test

Deze test verscheen op 4 april 2018 in het AD, Tubantia, De Gelderlander, BN DeStem, de Stentor, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad en PZC.

Maandelijks test BesteProduct.nl samen met deze kranten apparaten die je op onze website vindt. Van de andere testen (zoals deze ) vind je een korte samenvatting op onze website.


Geen test missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan in het blauwe vlak) of volg ons op facebook of twitter.
Of neem een abonnement op 1 van de kranten! Daarin staat elke woensdag een uitgebreid verslag en test van producten die vrijwel elke Nederlander gebruikt of eet.


Gerelateerde berichten
Nieuwsoverzicht
Producten genoemd in dit artikel
Logitech G433
v.a.€ 79,99
(11 winkels)