Volg ons
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur

Test: De drie beste accugrasmaaiers

door Tom Haze
Deel dit bericht:

Nieuw in het tuincentrum: de oplaadbare accugrasmaaier. Geen gesleep meer met snoeren is de belofte. Maar hoe handig is de praktijk? Ons panel test negen modellen. Dit waren de beste.

De 3 geteste accugrasmaaiers


#1 | Black & Decker CLM5448PC2

Creëert moeiteloos het beste maairesultaat, dat mag je ook verwachten met dit formaat en prijskaartje. Stoer, robuust en voorzien van dubbele accu. Met een maaibreedte van 48 centimeter ideaal voor de grootwoner. Ook de enige met mulching-functie, waarbij het versnipperde gras weer wordt terug gespuwd.

8,3

Prijs: €514

Lees de volledige review

#2 | Wolf-Garten Li-Ion Power 34

Degelijke accumaaier met grote wielen en daarom ook een uitstekende wegligging op minder egaal terrein. Heeft bij hoog gras iets meer moeite, maar knokt zich er knap doorheen. Een prettige, opvouwbare duwbeugel en maaibaan van 34 centimeter.

7,9

Prijs: €329

Lees de volledige review

#3 | Bosch Rotak 37 Li

Scoort op alle fronten: zowel qua montage, bediening als maairesultaten (in banen van 37 centimeter) valt er weinig te klagen. Degelijk design; alleen de plastic hendel om de maaihoogte te verstellen oogt wat fragiel. Wel een tikkie luidruchtiger dan de concurrentie.

7,5

Prijs: €382,95

Lees de volledige review

Testpanel

  • Jan van de Burgt (65) Ervaren maaiexpert van hoveniersbedrijf Buras Groen te Cothen.
  • Martien Kikkert (62) Groendocent op het Wellant College.
  • Maaike Vroom (39) Consument, met flinke achtertuin.
Over deze test

Deze test verscheen op 30 mei 2018 in het AD, Tubantia, De Gelderlander, BN DeStem, de Stentor, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad en PZC.

Maandelijks test BesteProduct.nl samen met deze kranten apparaten die je op onze website vindt. Van de andere testen (zoals deze ) vind je een korte samenvatting op onze website.


Geen test missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan in het blauwe vlak) of volg ons op facebook of twitter.
Of neem een abonnement op 1 van de kranten! Daarin staat elke woensdag een uitgebreid verslag en test van producten die vrijwel elke Nederlander gebruikt of eet.


Producten genoemd in dit artikel
Bosch Rotak 37 LI (2015)
v.a.€ 399,00
(2 winkels)
Wolf-Garten Li-Ion Power 34
Geen prijzen
Black & Decker CLM5448PC2-QW
v.a.€ 499,00
(4 winkels)