Volg ons
Elmar Rekers
Elmar Rekers
Redacteur

BesteProduct.nl genomineerd voor Website van het Jaar!

door Elmar Rekers
Deel dit bericht:

Jawel, BesteProduct.nl heeft een nominatie te pakken bij de verkiezing voor Website van het Jaar! En daar zijn we best een beetje trots op. Maar hoewel een nominatie leuk is, willen we de verkiezing dit jaar natuurlijk ook gaan winnen. En daarvoor hebben we jouw stem hard nodig!

De verkiezing voor Website van het Jaar is een publieksprijs, en dus bepaal jij welke websites er dit jaar in de prijzen vallen. Dat doe je eenvoudig door je stem uit te brengen op BesteProduct.nl binnen de categorie Vergelijking. Er kan gestemd worden tot en met 18 oktober 2019. De Website van het Jaar Awardshow vindt vervolgens plaats op 20 november.

Waarom stemmen op BesteProduct.nl?

BesteProduct.nl heeft één hele duidelijke missie: jou als consument zo makkelijk en snel mogelijk naar het beste product leiden. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe smartphone, een krultang, gourmetstel of espressoapparaat – BesteProduct.nl test de producten voor je, vergelijkt de verschillende modellen en toont je ook direct de voordeligste plek om het beste product te kopen.

Om dat mogelijk te maken werken we iedere dag hard. Niet alleen om jou verse reviews, video-items en de nieuwste producten te tonen, ook wordt er aan de achterkant non-stop gebouwd aan een website die overzichtelijk en snel navigeert, zodat jij nooit lang hoeft te zoeken naar je beste aankoop.

Zo kun je op ons stemmen...

Maar dan het belangrijkste: hoe kan jij ons helpen deze award binnen te slepen?? Nou, dat is vrij snel gepiept. Stem simpelweg op BesteProduct.nl binnen de categorie Vergelijking, en geef een score voor het ontwerp, de inhoud en de navigatie. That’s all!