Alie Sierkstra
Alie Sierkstra
Redacteur

Black Friday: Koortsthermometer kopen en aanbiedingen

Door: Alie Sierkstra | 2 november 2019 09:02

Zou je misschien koorts hebben? Daar kom je achter door een koortsthermometer te kopen. En daar is geen beter moment voor dan Black Friday. Op deze dag shop je namelijk allerlei producten met fikse korting. Dat geldt ook voor koortsthermometers. We helpen je graag een handje op weg: met deze tips vind je de beste acties tijdens Black Friday.

Koortsthermometers in de aanbieding

Sinds een paar jaar doen ook steeds meer Nederlandse webshops mee met Black Friday. Denk bijvoorbeeld maar aan Bol.com, MediaMarkt en Coolblue. Er wordt in die winkels uiteraard ook gestunt met de prijzen van koortsthermometers. Daarnaast zie je veel zogenoemde cashback-acties, waarbij je een bepaald bedrag retour krijgt op je aankoopbedrag. Ook zijn er deals waarbij je op cadeaubonnen of gratis accessoires mag rekenen.

De verschillende soorten koortsthermometers

Wil je een koortsthermometer kopen op Black Friday en wil je weten waar je op moet letten? Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat betekent dat goed is om je eerst te verdiepen in de verschillende soorten koortsthermometers, namelijk oorthermometers, voorhoofdthermometers en thermometers die je oraal, rectaal of in je oksel gebruikt. Het grote voordeel van oorthermometers en voorhoofdthermometers is dat ze zeer gemakkelijk in gebruik zijn. De temperatuur van het lichaam meten kan ook via de mond of oksel. Het nadeel is dat deze thermometers lang op hun plek moeten blijven zitten en niet altijd even betrouwbaar zijn. Een rectale thermometer is sneller en betrouwbaarder, maar voor velen nogal onprettig in het gebruik. Speciaal voor baby’s zijn er ook nog koortsthermometer in de vorm van een speen.

Bedenkt dus eerst welk type koortsthermometer je wilt. Oftewel: op welke manier wil je jouw lichaamstemperatuur meten? Als je die vraag kunt beantwoorden, is het tijd om na te denken over de functies. Welke informatie wil je graag terugzien op het display? Wil je bijvoorbeeld dat de thermometer over een geheugenfunctie beschikt? Met die functie kunnen eerder gemeten temperaturen bewaard worden, zodat je zicht hebt over het verloop van de koorts.

Braun, Medisana, Microlife, Kruidvat en Cresta Care; er zijn steeds meer merken die koortsthermometers maken. Mocht je een duidelijke voorkeur hebben voor een van deze merken dan is dat natuurlijk een extra aandachtspunt om mee te nemen in je vergelijking. Gelukkig kun je op BesteProduct.nl op al deze eigenschappen filteren.

Black Friday-aanbiedingen op thermometers

Door de filters op BesteProduct.nl te gebruiken, houd je uiteindelijk een aantal favoriete koortsthermometers over, die je vervolgens rond Black Friday in de gaten kunt houden. Ook handig: je kunt per product het prijsverloop bekijken. Op die manier weet je zeker of die Black Friday-korting wel echt zo’n mooie deal is. Daarnaast kun je via de productpagina ook met één druk op de knop de webshop bezoeken die op dat moment de laagste prijs aanbiedt.

Bang om een mooie Black Friday-deal op jouw favoriete koortsthermometer te missen? Je kunt de aanbiedingen op verschillende manieren in de gaten houden. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om de socialmediakanalen van verschillende webwinkels en fabrikanten te volgen. Daar worden de nieuwste kortingen vaak als eerste bekend gemaakt. En dat is belangrijk omdat timing cruciaal is op Black Friday, aangezien de voorraad vaak maar beperkt is. Zodoende wordt ook aangeraden om alvast accounts aan te maken bij bepaalde webwinkels. Op die manier ben je op de dag zelf geen onnodige tijd kwijt.

Deel dit bericht: