Alie Sierkstra
Alie Sierkstra
Redacteur

Black Friday: Smartphone kopen en aanbiedingen

Door: Alie Sierkstra | 6 november 2019 09:33

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Ongetwijfeld kun je tijdens Black Friday een mooie deal scoren. Er worden tijdens het laatste weekend van november namelijk allerlei smartphones aangeboden met flinke kortingen. In dit artikel vertellen we je graag hoe je de beste smartphone-aanbieding vindt.

Verschillende smartphones vergelijken

Smartphones zijn enorm populair tijdens Black Friday. Zo werden er de afgelopen jaren heel wat kortingen op mobiele telefoons gegeven. Als je op Black Friday al die geweldige deals ziet, is het natuurlijk super verleidelijk om je winkelmandje vol te laden. Om te voorkomen dat je een miskoop doet, is het echter slim om je een beetje voor te bereiden en op een rijtje te zetten waar een smartphone volgens jou aan moet voldoen. We zetten hieronder uiteen hoe je een voorselectie maakt. Ook wijzen we je graag op onze koopgids vol met tips.

Zo kies je een telefoon uit

Ten eerste is het zaak om te bepalen of je voorkeur hebt voor een iPhone of een Android-smartphone. In dat laatste geval moet je natuurlijk ook nog een keuze maken uit verschillende merken, zoals Huawei, Nokia of Samsung. Daarna verdiep je je in de verschillende modellen. Als je kiest voor een iPhone hoef je enkel het model te bepalen. Wil je de nieuwste iPhone of zoek je een ouder model?

Nu je weet of je liever met een Android-telefoon of een iPhone werkt, is het tijd je te verdiepen in de voor jou belangrijke eigenschappen. Hoe groot moet het scherm zijn? Hoeveel opslagruimte heb je nodig? En wat verwacht je van de camera van je smartphone? Wanneer je een antwoord op deze vragen hebt, kun je op BesteProduct.nl op al deze eigenschappen filteren. De selectie smartphones die je daarna overhoudt, zijn de modellen die je rond Black Friday in de gaten moet houden. Misschien wordt jouw gedroomde smartphone wel met korting aangeboden of vind je ergens een mooie cashback-actie.

Black Friday-deals op smartphones vinden

We vertellen je graag hoe je deze Black Friday de beste deals op smartphones vindt. Op BesteProduct.nl houden we bijvoorbeeld de prijzen van talloze smartphones voor je bij. Klik er maar eens eentje aan. Vervolgens word je heel gemakkelijk met één druk op de knop naar de webshop met de laagste prijs geleid. Ook houden we het prijsverloop bij. Op die manier kun je altijd achterhalen of de actuele prijs hoog of juist laag is.

BesteProduct.nl helpt je dus graag met het bijhouden van de beste deals. Om die ene perfecte aanbieding te vinden, kun je echter ook de socialmediakanalen van verschillende webshops in de gaten houden, evenals de kanalen van de merken zelf. Zo kon je tijdens een eerdere Black Friday-aanbieding bijvoorbeeld profiteren van een Apple-cadeaubon van maar liefst 50 euro bij aankoop van een iPhone.

Het is op dit moment nog niet bekend welke smartphone-deals er precies zullen zijn tijdens Black Friday 2020. Te beoordelen aan afgelopen jaren, lijkt het echter wel zeker dat alle grote smartphonemerken met mooie aanbiedingen zullen komen. Denk dan bijvoorbeeld aan LG, Sony en Xiaomi. Dus of je nu op zoek bent naar een iPhone of een Android-smartphone, de kans dat je deze Black Friday een mooie aanbieding vindt, is erg groot.

Deel dit bericht: