Alie Sierkstra
Alie Sierkstra
Redacteur

Black Friday: Smartwatch kopen en aanbiedingen

Door: Alie Sierkstra | 5 november 2019 10:30

Black Friday staat altijd garant voor wat mooie deals. Het laatste weekend van november vormt de perfecte gelegenheid om met een flinke korting een smartwatch aan te schaffen. Of je nu kiest voor een exemplaar van Samsung of Apple; met Black Friday kun je jouw favoriete smartwatch vast wel ergens extra goedkoop scoren. We vertellen je graag meer over de verwachte Black Friday-deals.

De verschillende soorten smartwatches

Via een smartwatch word je op de hoogte gehouden van alle meldingen van je smartphone, zoals e-mails, sms-berichten en telefoongesprekken. Ook kun je makkelijk betalen via je smartwatch. De meeste exemplaren kunnen daarnaast ook worden gebruikt als fitness trackers. Zo kunnen veel slimme horloges bijhouden hoe snel je rent en je hartslag in de gaten houden. Een smartwatch kan je ook helpen wat gezonder te eten en meer te slapen; met het apparaat kun je namelijk vaak je slaap en je voeding bijhouden.

Er zijn verschillende soorten smartwatches te koop. De verschillen beginnen al met het uiterlijk: daar waar de een klein vierkant scherm heeft, kent de ander een groot rond scherm. Slimme horloges verschillen daarnaast bijvoorbeeld ook in de mate waarin ze bestand zijn tegen water en stof. Een ander duidelijk verschil tussen smartwatches heeft te maken met het besturingssysteem. Zo zijn er smartwatches die werken op het iOS van Apple en zijn anderen uitgerust met Android. In die laatste categorie noemen we bijvoorbeeld exemplaren van Huawei en Xiaomi. Meer weten? We vertellen je in onze koopgids meer over de verschillende soorten smartwatches.

Eerdere Black Friday-deals op smartwatches

Als de Black Friday-aanbiedingen van vorig jaar een indicatie bieden dan mogen we ons ook dit jaar verheugen op een aantal mooie deals op smartwatches. Het gaat dan natuurlijk ook om modellen van bekende merken als Fitbit en Garmin.

Steeds meer Nederlandse webshops doen mee met Black Friday. Dat geldt ook voor grote namen als Bol.com, MediaMarkt en Coolblue. Via deze webshops is het mogelijk om bijvoorbeeld smartphones, televisies én smartwatches extra voordelig aan te schaffen. Aangezien de voorraad echter beperkt is, doe je er goed aan niet te lang te wachten als je een mooie deal ziet.

Houd Black Friday-aanbiedingen in de gaten

Als je eenmaal weet welke smartwatch je dit jaar met korting wilt scoren, wil je er natuurlijk alles aan doen om te zorgen dat je geen mooie aanbieding mist. Om je te helpen geen enkele Black Friday-deal te missen, zetten we ten slotte graag nog wat tips voor je op een rijtje.

Ter voorbereiding op het Black Friday-weekend zorg je ervoor dat je bij alle grote webwinkels al een account hebt aangemaakt. Wanneer de voorraad beperkt is, kan elke minuut immers tellen. Ook doe je er goed aan de socialmediakanalen van webshops en grote merken te volgen. Op die manier ben je als eerste op de hoogte van de aanbiedingen.

Ten slotte wijzen we je op de productpagina’s op BesteProduct.nl. Zoek de pagina’s van jouw favoriete smartwatches maar vast op om het prijsverloop te volgen. Daarmee kun je namelijk snel zien of een product tijdens Black Friday echt flink in prijs is gedaald. Ook kun je via BesteProduct.nl met één druk op de knop snel naar de webshop gaan die op dat moment de laagste prijs aanbiedt.

Deel dit bericht: