Alie Sierkstra
Alie Sierkstra
Redacteur

Black Friday: Tablet kopen en aanbiedingen

Door: Alie Sierkstra | 3 november 2019 01:38

Wil je een nieuwe tablet kopen? Het zou zomaar kunnen dat jouw perfecte tablet op Black Friday met een leuke korting te scoren is. Afgaande op voorgaande jaren verwachten we in ieder geval mooie aanbiedingen op diverse tablets. Dat geldt zowel voor iPads als Android-tablets. In dit artikel vertellen we je hoe je de beste deals vindt.

Bereid je voor op Black Friday in Nederland

Black Friday wint in Nederland aan populariteit. Zodoende kun je in steeds meer webshops allerlei producten met korting kopen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Bol.com, MediaMarkt en Coolblue. Deze en andere winkels bieden op Black Friday deals op talloze televisies, smartphones én tablets. Heb je een mooie aanbieding gevonden? Wacht dan niet te lang met beslissen, want de voorraad is beperkt. Een goede voorbereiding helpt daarbij.

Zoals gezegd doen er steeds meer webshops mee aan Black Friday. Als we kijken naar voorgaande jaren dan lijkt het een zekerheid dat je ook dit jaar weer veel tablets van topmerken goedkoper zal kunnen kopen. Eerder hadden bijvoorbeeld Samsung, Lenovo en Huawei diverse fijne Black Friday-deals. Met zo’n groot aanbod kan kiezen echter nog best lastig zijn.

Hoe kies je de juiste tablet?

Het vinden van die ene perfecte tablet valt tegenwoordig nog niet mee. Waar moet je precies op letten? Om te beginnen is het zaak om een keuze te maken tussen de verschillende besturingssystemen, waaronder Android en iPadOS. Houd bij de keuze voor een tablet ook rekening met de manier waarop je het apparaat wilt gebruiken. Wil je vooral films kijken? Of ga je de tablet gebruiken voor werk? Er zijn tablets met Windows verkrijgbaar. Voor professionals natuurlijk een zegen: een tablet met dat besturingssysteem werkt namelijk eigenlijk gewoon als een pc.

Naast besturingssysteem zijn ook schermgrootte en schermresolutie belangrijke aandachtspunten bij het kopen van een tablet, zeker als je de tablet vooral voor entertainment wilt gebruiken. Ben je veel onderweg en wil je je tablet meenemen? Misschien is het dan juist fijn om voor een kleine tablet te kiezen. Ten slotte noemen we de opslagruimte. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, wordt vooral bepaald door de vraag of je lokaal veel bestanden wilt opslaan.

Tablets uitkiezen voor Black Friday 2020

Er is dus een grote range aan tablets te vinden. Dit is echter het uitgelezen moment om je te oriënteren op de verschillende modellen, zodat je tijdens Black Friday goed voorbereid toe kunt slaan. Op BesteProduct.nl kun je middels allerlei filters een selectie maken op basis van de bovengenoemde specificaties. Als je op die manier te werk gaat, kun je op Black Friday natuurlijk veel gerichter zoeken naar aanbiedingen op jouw favoriete tablets. Heb je nog een klein beetje hulp nodig met kiezen? Lees dan vooral onze koopgids even door.

Zoals gezegd werden er tijdens voorgaande jaren flinke Black Friday-kortingen op tablets uitgedeeld. Door de deals goed in de gaten te houden, kun je al snel een paar tientjes besparen. Dat geldt zeker voor iets oudere tablets, waarop je een flinke prijsdaling mag verwachten. Je ziet op Black Friday trouwens ook vaak allerlei andere aanbiedingen, zoals cashback-acties waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt van de fabrikant. Ook bundelen sommige webshops de tablets met gratis accessoires, zoals een beschermhoes met ingebouwd toetsenbord.

Deel dit bericht: