Alie Sierkstra
Alie Sierkstra
Redacteur

Black Friday: Televisie kopen en aanbiedingen

Door: Alie Sierkstra | 4 november 2019 01:35

Black Friday is hét perfecte moment om een nieuwe tv te kopen. Op deze dag kun je namelijk televisies van allerlei grote merken met een fikse korting kopen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan LG, Samsung en Sony. Deze en andere merken stunten met kortingen en cashback-acties. Mocht je op zoek zijn naar een tv, dan doe je er dus goed aan om tijdens Black Friday de tv-deals in de gaten te houden.

Besparen met Black Friday-deals

Zoals gezegd wordt er tijdens Black Friday flink gestunt met tv-prijzen. Op deze dag (en soms ook in de dagen erna) bieden heel veel webshops hun producten met fikse korting aan. Dat geldt ook voor tv’s, waarop je soms flinke bedragen kunt besparen. Ook kenmerkend voor Black Friday zijn de cashback-acties. Met deze acties krijg je een bepaald bedrag retour op je aankoopbedrag. Deze acties verlopen via de tv-fabrikanten in kwestie.

Als we afgaan op de aanbiedingen van vorig jaar dan mag je aannemen dat je ook tijdens Black Friday 2020 weer flink wat tv’s van topmerken met korting kunt kopen. Dus of je nu een model van Panasonic, Sharp of Medion zoekt, de kans is groot dat je verschillende exemplaren goedkoper zal kunnen shoppen.

Vergelijken om de beste tv’s te vinden

Het vinden van die ene geweldige Black Friday-deal begint met het uitzoeken van de beste televisie voor jouw situatie. Er zijn tegenwoordig talloze tv’s te koop. Je kunt bijvoorbeeld filteren op schermgrootte en resolutie. Wil je een Full HD-model of kies je voor 4K? Ook schermtype is het overwegen waard. Denk maar een het verschil tussen LED en OLED. Vergeet verder de kijkafstand en de gebruikte aansluiting niet. Zodra je deze punten voor jezelf op een rijtje hebt gezet, wordt het vinden van jouw perfecte tv al een stuk gemakkelijker. Wil je nog wat extra uitleg? Lees dan vooral onze koopgids.

Zodra je weet wat je zoekt in een tv kun je via de filters op BesteProduct.nl heel gemakkelijk op alle gewenste specificaties filteren. Zodra je alle filters ingesteld hebt, houd je uiteindelijk een aantal televisies over. Dat zijn natuurlijk precies die tv’s waarvan je tijdens Black Friday de aanbiedingen in de gaten wilt houden.

Op zoek naar Black Friday-deals voor televisies?

Nu je weet waar jouw ideale tv aan voldoet, is het zaak er een goede deal voor te vinden. Maar hoe doe je dat op Black Friday? Aangezien er steeds meer webshops meedoen met Black Friday zijn er nogal wat websites om in de gaten te houden. Zodoende doe je er goed aan de socialmediakanalen van webshops en grote merken te volgen. Op die manier ben je als eerste op de hoogte van de mooiste kortingen.

Een andere tip om geen enkele deal te missen: maak alvast accounts aan bij de grote webshops. Black Friday wordt steeds groter, ook in Nederland. Zodoende azen steeds meer mensen op de aanbiedingen. Jammer genoeg is het aanbod echter beperkt. Door alvast een account aan te maken en in te loggen, kun je de concurrentie soms net voor zijn. Het zou immers zonde zijn als je die geweldige aanbieding mist doordat je nog allerlei gegevens moet invullen.

Als je precies wilt weten hoeveel goedkoper een tv is, bezoek je natuurlijk ook BesteProduct.nl. Je kunt bij ons namelijk heel gemakkelijk het prijsverloop bekijken. Op die manier weet je zeker of die Black Friday-deal wel echt zo voordelig is.

Deel dit bericht: