Alie Sierkstra
Alie Sierkstra
Redacteur

Black Friday: Wireless speaker kopen en aanbiedingen

Door: Alie Sierkstra | 3 november 2019 01:42

Heb je je zinnen gezet op een nieuwe wireless speaker? Dan vormt Black Friday het perfecte moment van het jaar om je slag te slaan. Op deze dag(en) kun je verschillende producten, waaronder ook draadloze speakers, namelijk met flinke korting scoren. Dat geldt zelfs voor modellen van grote merken als Bose, Denon, Harman Kardon en JBL.

Verschillende wireless speakers vergelijken

Voordat je je buigt over al die Black Friday-aanbiedingen doe je er goed aan eerst een voorselectie te maken. Op die manier weet je straks precies op welke aanbiedingen je extra moet letten. Bedenk bijvoorbeeld waar je de luidspreker wilt gebruiken. Als je de speaker mee moet slepen, is het natuurlijk handig als deze weinig ruimte inneemt en een beetje licht van gewicht is. Misschien vind je het ook handig als de luidspreker waterdicht is. Tijdens het vergelijken van wireless speakers op BesteProduct.nl kun je onder specificaties al deze aandachtspunten terugvinden.

Naast formaat is ook connectiviteit een belangrijk punt bij het kopen van een draadloze speaker. De meeste modellen werken middels bluetooth. Daarmee kun je een draadloze speaker bijvoorbeeld heel gemakkelijk verbinden aan je smartphone. Als je meer bewegingsvrijheid in je woning wilt, dan kun kiezen voor een apparaat dat (ook) werkt met wifi. Deze wifi-speakers bieden verder vaak ondersteuning voor multiroom-audio, waarbij je in meerdere kamers in je huis muziek kunt afspelen, ongeacht waar de bron zich bevindt.

Specificaties en gebruikersreviews van speakers

En dan natuurlijk nog het allerbelangrijkste voor een wireless speaker: geluidskwaliteit. Het lastige aan online shoppen is natuurlijk dat je de speakers niet even in het echt kunt proberen. Gelukkig kun je uit de specificaties ook het een en ander opmaken. Let bijvoorbeeld op het verschil tussen mono, stereo en surround. Vaak produceren de goedkoopste luidsprekers enkel mono-geluid. In het duurdere segment vind je ook verschillende modellen met surround-sound. In het kader van geluidskwaliteit is ook frequentiebereik belangrijk. Over het algemeen geldt dat hoe hoger het frequentiebereik is, hoe beter de verschillende toonsoorten te horen zijn.

Zoals gezegd, blijft het natuurlijk lastig om je enkel te baseren op specificaties. Het kan daarom ook lonen wat gebruikersreviews te lezen. Dat kan gewoon op BesteProduct.nl. Je kunt bij ons namelijk filteren op minimale reviewscore of simpelweg de optie best reviewed aanklikken.

Draadloze speakers kopen op Black Friday

Nu je weet waar je draadloze speakers zoal op kunt vergelijken, kun je gericht een voorselectie maken. Op BesteProduct.nl kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk filteren op de door jouw gewenste specificaties. Ook is het mogelijk om alle producten van jouw favoriete merken te bekijken, zoals Sonos en Google. Heb je nog wel hulp nodig bij het maken van die eerste selectie? Lees dan vooral onze koopgids even rustig door.

Tijdens Black Friday kun je ook dit jaar weer flink besparen op wireless speakers. Wanneer je de deals goed in de gaten houdt, kan dat je al snel een paar tientjes schelen. Als je precies wilt weten hoeveel goedkoper een apparaat tijdens Black Friday is, bezoek je BesteProduct.nl. Als je een speaker aanklikt, kun je vervolgens het prijsverloop bekijken. Op die manier weet je zeker of die deal wel echt zo voordelig is. Het gaat op Black Friday overigens niet alleen om kortingen, maar ook om allerlei andere aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan cashback-acties, waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag van je luidspreker terugkrijgt van de fabrikant.

Deel dit bericht: