Volg ons

Nieuws - Pagina 3

Test: drie goed presterende staafmixers

Op 20-3-2019
Staafmixers zijn in alle soorten, maten en prijzen te koop. Van 15 euro voor een simpel model tot 250 euro voor een apparaat dat in een professionele keuken niet misstaat. Wij testten 27 verschillende staafmixers en zien slechts kleine verschillen.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur

Test: drie goed presterende fitness trackers

Op 13-3-2019
Buiten sporten werkt stressverlagend, versterkt je immuunsysteem en verbetert je slaap. En als die feitjes je deze lente de deur niet uit krijgen, dan doen fitness trackers het wellicht. Deze gadgets helpt bij het behalen van jouw doelstelling door resultaten en progressie inzichtelijk te maken.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur

Test: drie goed presterende blenders

Op 6-3-2019
Stephen Poplawski vond bijna honderd jaar geleden de blender uit. Toen om poedermelkdrankjes mee te maken, anno 2019 is het een multifunctioneel apparaat. Ons testpanel zag al meer dan 70 blenders voorbij komen. Voor ieder doel en budget lichten we er een voor je uit.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur

Test: drie goed presterende stoomgeneratoren

Op 20-2-2019
Strijken. Voor de één een haast meditatieve vorm van therapie, voor de ander een noodzakelijk kwaad. Bij veel strijkgoed kun je een stoomgenerator overwegen. Die leveren meer spierballen en snelheid dan een doorsnee strijkijzer. Het testpanel van BesteProduct.nl licht voor iedere portemonee een aanrader uit.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur

Test: drie goed presterende Fonduesets

Op 13-2-2019
Eind zeventiende eeuw stond het al in een Zwitsers kookboek: ‘Koken met kaas en wijn’. Ruim driehonderd jaar later is de kaasfondue nog altijd relevant. Fonduesets zijn te koop vanaf drie tientjes tot wel 200 euro. Ons panel heeft drie aanraders voor je, waarbij de verschillen vooral in de details zitten.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur

Test: drie goed presterende monitors

Op 6-2-2019
Anno 2019 bekijken we veel video’s in 4K beeldkwaliteit. Op Netflix, Youtube en met een premium smartphone schiet je zelf ook al in 4K. Zonder goede monitor komt die goede kwaliteit op een PC echter niet tot zijn recht. Wij testten ‘curved ultrawide monitors’ die voor een fijne kijkervaring zorgen.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur

Test: drie goed presterende luchtreinigers

Op 30-1-2019
'Viezigheid. Mooi zo!', aldus het testpanel van BesteProduct.nl. De filters van de geteste luchtreinigers bevatten na een half jaar 'dienst' al het nodige stof en vuil. Dat mag ook wel want voor een beetje luchtreiniger leg je flink wat euro’s neer. Welke je moet kopen hangt onder andere van de grootte van je woon- of werkruimte af. Voor ieder formaat ruimte lichten we een aanrader uit.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur

Test: drie goed presterende elektrische verwarmingen

Op 23-1-2019
Koukleumen zet je schrap, koning winter komt eraan! Althans, de komende periode wordt het volgens Weerplaza in ieder geval een stuk kouder. Dat betekent dikke truien, warme choco en een portie extra warmte in huis. Wij testten 13 verschillende elektrische verwarmingen en lichten onze drie favorieten voor je uit.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur

Test: drie goed presterende mediaspelers

Op 16-1-2019
Ben jij een verslaafde? Dikke kans van wel, volgens de cijfers. In één op de drie Nederlandse huishoudens wordt Netflix gekeken en ook streamingdienst Videoland zit in de lift. Je favoriete serie komt op een mooi scherm het beste tot zijn recht, maar niet iedere TV is hiervoor even geschikt. Met een mediaspeler bekijk je de bekende streamingdiensten en je eigen videobestanden gewoon op je televisie.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur

Test: drie goed presterende soundbars

Op 9-1-2019
Voor het best mogelijke geluid, wapen je je huiskamer, of man-cave, met een home cinema systeem. Een dikke subwoofer, 5 à 7 speakers en het liefst op een zo groot mogelijk scherm. Wie vers in 2019 niet meteen duizenden euro’s wil spenderen, kan beter kijken naar een soundbar. Iets minder spectaculair, maar nog steeds een flinke upgrade ten opzichte van het geluid uit je televisie. Ons panel selecteerde 3 aanraders die je nog geen 400 euro kosten.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur