Volg ons

Nieuws - Pagina 3

Test: De drie best geteste bakplaten
Op 5-12-2018

Nodig je familie eens uit voor een etentje met delicate gourmandises. Laat je handige neefje dit niet googelen, het staat namelijk gewoon voor gourmetten.

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: Goed geteste babyfoons
Op 28-11-2018

‘Kijk op het scherm. Wat ligt de kleine er schattig bij in zijn op temperatuur gemonitorde babykamer.

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: De drie beste snoeiafval versnipperaars
Op 7-11-2018

Een joekel van een tuin of niet, een hakselaar is altijd handig als je er enkele bomen hebt staan. Gooi je snoeiafval erin en de hakselaar maakt er gehakt van, of beter gezegd snippers.

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: Best geteste friteuses
Op 10-10-2018

De frituurpan heeft met de komst van de airfryer wel concurrentie kregen. Dankzij bereiding in hete lucht is de airfryer een gezondere keuze. Aan de andere kant levert een frituurpan snacks als bitterballen, kroketten en frikandellen met die typische snacksmaak: lekker krokant en een beetje vet. Nog een prettig voordeel: frituurpannen zijn doorgaans goedkoper en je bakt er aan het einde van het jaar je eigen oliebollen mee.

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: Op de bank met een hele bibliotheek 3 beste E-readers
Op 3-10-2018

Een joekel van een tuin of niet, een hakselaar is altijd handig als je er enkele bomen hebt staan. Gooi je snoeiafval erin en de hakselaar maakt er gehakt van

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Acer toont nieuw aanbod voor de gaming markt
Op 18-7-2018
Acer kondigde in mei in New York zijn nieuwe line-up van producten aan. Maar het bedrijf deed dat in Rotterdam nog eens dunnetje over, namelijk in de e-Sports House 010. Een gebouw dat stamt uit 1887 en ooit gebouwd was voor de gaswinningen. Door de tijd heeft het veel functies gekend. Vorig jaar is deze locatie omgetoverd tot een gezellige arena waar onder andere Dutch College League, een competitie in het spel League of Legends, wordt gehouden. Een mooie oude locatie met een bestemming gericht op de toekomst. Gisteren was het het podium voor de nieuwe producten van de Predator lijn van Acer.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Redacteur
Test: Drie behulpzame robotstofzuigers
Op 8-6-2018

Een werk(st)er in huis die geen salaris vraagt en nooit verzaakt, wie wil dat nou niet? Koop een robotstofzuiger en je hebt zo’n handige hulp in huis. De aanschaf ervan is doorgaans niet goedkoop, maar hij kan zeker van toegevoegde waarde zijn. We lichten onze drie favoriete modellen van dit moment voor je uit.

Stef van Uum
Stef van Uum
Redacteur
Test: De zeven lekkerste bakjes vanille-ijs
Op 6-6-2018

Door schaarste op de vanillemarkt, wordt echt vanille-ijs steeds zeldzamer. Ons panel test zeven supermarktvarianten. Nu het nog kan.

Jasper Philip
Jasper Philip
Redacteur
Drie goed geteste stoomreinigers voor de grondige schoonmaak
Op 30-5-2018

Met de zon er op zie je nog eerder dat je huis toe is aan een goede schoonmaakbeurt. Een stoomreiniger helpt je bij het grondig schoonmaken van vloeren, ramen, keuken en sanitair.

Jasper Philip
Jasper Philip
Redacteur
Test: De drie beste accugrasmaaiers
Op 30-5-2018

Nieuw in het tuincentrum: de oplaadbare accugrasmaaier. Geen gesleep meer met snoeren is de belofte. Maar hoe handig is de praktijk? Ons panel test negen modellen. Dit waren de beste.

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur