Tom Haze
Tom Haze
Redacteur

Test: Goed geteste babyfoons

Door: Tom Haze | 28 november 2018 10:18

‘Kijk op het scherm. Wat ligt de kleine er schattig bij in zijn op temperatuur gemonitorde babykamer.

Los van slimme snufjes hecht het panel waarde aan goed geluid en een stabiele verbinding. Binnenshuis meten we gemiddeld een bereik van zo’n 40 meter, dit kan per woning verschillen. Test daarom direct na aankoop het bereik. Als dit niet toereikend is, kun je ‘m nog omruilen.

Mét sterrenhemel op plafond


Philips SCD733/26

De SCD733 heeft een uitstekend geluid en een stabiele verbinding. Mede daarmee rechtvaardigt deze Philips het forse prijskaartje. Je verwacht er voor dit geld wellicht een camera bij, maar die ontbreekt. Toch vinden we ’m goed en compleet. Je kunt kiezen uit vijf slaapliedjes, de slaapkamertemperatuur monitoren en er is een huilalert. Ook kun je een timer instellen voor voedingsmomenten. Bij onze testbaby viel de sterrenhemel die op het plafond geprojecteerd kan worden, zeer in de smaak.


Alecto DBX88 ECO

Een complete blender met strak design zonder toeters en bellen. De inhoud van de blenderkan bedraagt 1 liter en je krijgter ook een drinkbeker (0,6 liter) bij. Hierin blend je direct je smoothie, deksel erop en meenemen maar.De 500 Watt aan vermogen blijkt meer dan genoeg te zijn. De NB560R heeft twee snelheidsstanden, maar de meesteingrediënten blend je op standje 1 al met gemak. Blend je langer dan een minuut achter elkaar? Dan moet jewel een minuutje geduld hebben om de motor af te laten koelen.


Luvion Prestige Touch 2o

Ondersteboven, aan de muur of tegen het plafond. De babyunit van de Luvion Prestige Touch 2 kun je op allerlei plekken bevestigen. Heeft een op afstand verstelbare camera. Geen briljante opnames, maar goed genoeg om te zien wat er gebeurt. De verbinding is stabiel en het geluid dik in orde. Dankzij de VOX-functie word je direct gewaarschuwd zodra je kleintje geluid maakt en ook temperatuurmonitoring is een optie. Met het kleurenscherm op volle sterkte is de accu snel leeg, de VOX-stand biedt dan uitkomst.

Deel dit bericht:
Tags