Volg ons

Canon objectieven/lenzen vergelijken

Canon logo
Een objectief/lens van Canon kopen? Bekijk alle verkrijgbare objectieven/lenzen van Canon in het onderstaande overzicht. Klik op de objectieven/lenzen om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1199 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste objectieven/lenzen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste objectieven/lenzen van Canon door BesteProduct.nl

8,1
Canon had al een 85mm F1,2 in het assortiment. Maar die was niet alleen prijzig, de scherpte en score op het gebied van chromatische aberratie waren met de komst van de 50 megapixel Canon sensoren niet meer helemaal up-to-date. Deze nieuwe Canon EF 85mm f/1.4L IS USM legt de lat een stuk hoger. Zowel de scherpte bij open diafragma als drie stoppen gesloten zijn daar flink verbeterd. Ook de chromatische aberratie is sterk verminderd en de AF gaat een stuk sneller. Samen met de stabilisatie maakt dit het objectief tot een zeer goede keuze,
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,8
De Canon EF-S 35mm f/2.8 is misschien niet het scherpste objectief dat we ooit hebben gezien, maar wel een combinatie van eigenschappen die maakt dat dit objectief een aanrader is als je in de markt bent voor een standaardobjectief op je Canon aps-c body. De optische beeldstabilisatie, de macromogelijkheden, de stille en snelle autofocus en niet te vergeten de ingebouwde hulpverlichting zorgen voor een erg aantrekkelijk alternatief tussen de vele objectieven die graag op je body geklikt willen worden.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review

Objectief/lens: de populairste merken