Volg ons

Inventum ovens vergelijken

Inventum logo
Een oven van Inventum kopen? Bekijk alle verkrijgbare ovens van Inventum in het onderstaande overzicht. Klik op de ovens om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
292 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste ovens door BesteProduct.nl


Meest recent geteste ovens van Inventum door BesteProduct.nl

6,9
De Inventum OV366CS is een erg goedkope oven met een redelijk volume. Door de duidelijke pictogrammen en ouderwetse draaiknoppen is deze oven enorm makkelijk om te gebruiken. Veel makkelijker zelfs dan de dure ovens met touchscreens of tiptoetsen. De oven lijkt helaas niet zo warm te worden als de draaiknop aangeeft, dus hou rekening met langere bereidingstijden.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review
6,7
De Inventum OV466CS is een lekker grote oven voor een heel zacht prijsje. Er zullen weinig gerechten of ovenschalen zijn die niet in deze oven van 46 liter passen. Het gebruiksgemak is door de drie duidelijke draaiknoppen uitstekend, dus de oven kan door iedereen gebruikt worden. De temperatuur in de oven en de heteluchtfunctie stellen teleur, waardoor het langer duurt voordat gerechten gaar zijn. Wel is het draaispit een leuke extra die zelfs veel duurdere ovens vaak niet hebben.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review

Oven: de populairste merken