Volg ons

De beste pizzaovens vergelijken

t/m
33 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Door ons geteste pizzaovens (meest recent)

7,5
Toen we met het hele gezin een lang weekend weg waren, heb ik de Pizzagusto van Trebs meegenomen om met elkaar een avond te genieten van zelfgebakken pizza. Het viel bij iedereen ontzettend in de smaak: een paar uur lang pizza's beleggen met alles wat je lekker vindt en dan onder het genot van salades en drankjes wachten tot de pizza gaar was. Echt genieten! Pizza's maken met dit apparaat is niet geheel zonder nadelen. Zo kost het voorbereiden veel tijd en zijn de onderdelen niet vaatwasserbestendig. Voor een avond lekker smullen is 'ie wel helemaal geschikt!
Lyanne de Haan
Lyanne de Haan
Arnhem • 1 review
Lees de hele review
7,6
De eerste keer dat ik de Emerio Pizzarette gebruikte, was met twee vrienden. Na een vermoeiend congres van een paar dagen, bleven ze bij mij eten. We hadden allemaal weinig geslapen, hadden geen zin om te koken, maar we hadden ook geen zin om gewoon zomaar een diepvriespizza in de oven te doen. Het voordeel van een pizzarette is dan dat je zelf verse ingrediënten kunt snijden en daarna een hele avond lang kunt tafelen én, in ons geval, bijkomen van een lang congres.
Lyanne de Haan
Lyanne de Haan
Arnhem • 2 reviews
Lees de hele review
8,1
De Bestron DLD9070 is een geweldig apparaat waar zelfs de echte Italiaanse pizzabakker enthousiast van wordt. De pizza’s die hieruit komen zijn bijna niet te onderscheiden van de pizza’s die gebakken zijn in een echte steenoven. Deze pizza maker haalt met gemak de ideale temperatuur van 320 graden. De pizza ligt op een echte stenen bakplaat, die overigens ook nog erg makkelijk te hanteren is door de uitstekende handvaten. Hierdoor is het apparaat ook nog eens erg veilig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Al met al dus een prachtig apparaat; Met deze pizza maker breng je Italië naar je eigen keuken. Numero uno in de pizza maker test en dus een dikverdiende kooptip!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 1 review
Lees de hele review
6,4
De Princess 115001 Pizza Maker een leuk hebbedingetje voor in je keuken. Met deze pizza maker bak je eenvoudig je eigen pizza’s, maar verwacht geen topkwaliteit. Helaas haalt de pizza maker de ideale temperatuur om een pizza te bakken van 320 graden bij lange na niet, wat de kwaliteit van de pizza niet ten goede komt. Wat resultaat betreft dus een krappe voldoende. Met zijn eenvoudig en compacte ontwerp past hij in elke keuken en is hij erg makkelijk in gebruik. Het gebruiksgemak in combinatie met een zeer scherpe prijs van minder dan 40 euro zijn duidelijke pluspunten. Wil je gezellig een pizza maken voor weinig geld dan zal dat met dit apparaat absoluut lukken.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 2 reviews
Lees de hele review

Pizzaoven: de populairste merken