Volg ons

LG Hom-Bot Turbo VSR8600RR

Voor- en nadelen van de LG Hom-Bot Turbo VSR8600RR

Voordelen

  • Storingen worden met een Nederlands audiobericht weergegeven
  • Prestaties op een gladde vloer en op een tapijt zijn uitstekend
  • Stofcontainer is groot (0.6L)
  • Laag geluidsniveau (61dB)

Nadelen

  • Geen WiFi
  • Geen handgreep
  • Geen virtuele muur
  • Een reinigingsschema kan niet worden ingevoerd

Onze test
Consumententest | op
7,9

LG Hom-Bot Turbo VSR8600RR: Presteert goed en spreekt vloeiend Nederlands

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De LG Hom-Bot Turbo valt direct op door zijn vorm, het is haast 'een vierkant'. Hierdoor kunnen de twee veegkwasten die circa 5 cm uitsteken prima de hoeken bereiken. De veegkwasten weten het vuil op een gladde vloer goed richting de zuigmond te vegen. Iets wat helaas niet altijd lukt op een laagpolig tapijt. Overigens is dit niet uitzonderlijk, veel fabrikanten krijgen dit niet perfect voor elkaar. Naast de veegkwasten heeft de VSR8600RR ook nog eens een circa 17 cm brede roterende borstel. Door deze voorzieningen én de zuigkracht, is het resultaat op een gladde vloer en laagpolig tapijt uitstekend. Storingen worden met een audiobericht in het Nederlands en met een geluidssignaal gemeld. Je hoort zelfs hoe je de klacht kan verhelpen. Je kunt bij deze LG geen reinigingsschema invoeren en dat vind ik het grootste gemis aan deze stofzuiger. Wifi heeft hij ook niet en een virtuele muur wordt eveneens niet standaard meegeleverd. Op dit moment kost deze LG circa 350 euro. Zijn prestaties zijn erg goed en de Nederlandse audiohulp is daadwerkelijk handig. Dit zijn voor mij de belangrijkste redenen om hem tóch een kooptip te geven.

Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Consumententester
vanaf 329,00
Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Consumententester
7,0
Prijs
(Weging 10%)
De LG Hom-Bot Turbo VSR86000RR is verkrijgbaar voor een bedrag van ongeveer 350 euro. Voor dit bedrag koop je een hele goede robotstofzuiger. Ik vind het een gemis dat er geen reinigingsschema kan worden ingevoerd en dat hij ook geen wifi heeft. Desondanks, vanwege zijn uitstekende prestaties én omdat de storingen ook via een audio bericht worden gemeld, krijgt hij van mij toch een (verdiende) kooptip.
9,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
Ik vind dat deze robot er mooi uitziet. Dit komt met name door zijn robijnrode kleur. Op de robot zit een grote klep die toegang geeft tot de stofcontainer. Deze klep, maar ook het scharnierpunt en de container, zijn degelijk uitgevoerd. De haren van de twee veegkwasten zijn stevig en hebben een goede dikte. Dit geldt ook voor de borstel die onder de robot zit. Deze LG heeft geen bumper die ingedrukt wordt wanneer hij een object tegenkomt maar meerdere sensoren die zo'n object detecteren. De veegkwasten vegen het vuil vanuit de hoeken naar de borstel waarna het wordt opgezogen. Dit lukt bij een gladde vloer prima, maar net als bij de meeste robots die een dergelijk systeem hebben, blijft er op een tapijt nog wel eens wat vuil achter. Sensoren onder de stofzuiger zorgen ervoor dat hij tijdens het stofzuigen op de overloop niet van de trap valt. De LG heeft aan weerszijden twee grote wielen zitten en aan de voorkant zit een zwenkwieltje dat in vergelijking met sommige andere robotstofzuigers best nog wel groot is. Het voordeel hiervan is dat hij met gemak een drempel die 1 cm hoog is, kan nemen.
6,0
Accessoires
(Weging 10%)
Er wordt een afstandsbediening met batterijen meegeleverd bij deze LG. Een virtuele muur zit er helaas niet bij.
7,0
Gebruikersgemak
(Weging 30%)
Gebruiksvriendelijk ten top. De Hom-bot vindt namelijk het oplaadstation terug, zelfs wanneer hij in een andere ruimte aan het stofzuigen is. Soms duurt het even voordat hij hem heeft gevonden maar het lukt hem wel altijd. Het geluidsniveau is circa 61dB. Dit is in vergelijking met andere robots laag. Wanneer de turbo aanstaat is het geluidsniveau circa 71 dB. De stofcontainer zit geïntegreerd op de stofzuiger en heeft een grote inhoud van 0.6 liter. Op deze container zit een handvat waarmee je hem uit de robot kunt tillen. Dit gaat allemaal prima, zonder dat er vuil wordt gemorst. Aan de zijkant van de container zit het EPA filter dat heel gemakkelijk te verwijderen is. Dit filter mag in verband met het afnemen van de zuigkracht niet worden gewassen. Je kunt bij deze LG kiezen uit de volgende vier reinigingsmodi: handmatig, zigzag, mijn ruimte en turbo. Door op de toets ‘My Space’ van de afstandsbediening te drukken, wordt de robot opgedragen om een bepaald gebied met de zigzag modus twee keer te reinigen. Op een volle batterij kan hij circa 90 minuten z'n ding doen. Ik vind het heel gebruiksvriendelijk dat storingen door een audio bericht worden bevestigd en dat je meteen hoort hoe deze moeten worden opgelost. En verplaats je de Hom-bot terwijl hij nog aan het stofzuigen is, dan zoekt hij de locatie vanwaar hij werd verplaatst en gaat vervolgens verder met stofzuigen. Mocht hij de locatie niet meer terug vinden, dan begint hij weer opnieuw met het schoonmaakproces. De VSR86000RR kan ook een zelfdiagnose uitvoeren. Wordt er een onregelmatigheid gevonden dan word je naar het lokale servicecentrum van LG Electronics verwezen. Hij onthoudt ook obstakels en hindernissen, zodat hij die de volgende keer kan vermijden. Ik heb een draaifauteuil in de woonkamer staan waarbij hij in eerste instantie probeerde om via de poten naar boven te klimmen. Na een paar pogingen ging hij er netjes met een boog omheen. Op het oplaadstation zit een houder voor de afstandsbediening. Prettig, nu heeft de afstandsbediening een vaste plaats en 'zwerft' hij niet door het hele huis. De batterijen worden eveneens meegeleverd. Deze robot is circa 9.5 cm hoog en heeft een prima gewicht van zo'n 3 kg. Hij is dan wel niet zo zwaar, maar omdat hij best wel groot is (34 x 34 cm), mis ik een handgreep om ermee veilig te kunnen traplopen. Ik had ook verwacht dat ik in deze robot een reinigingsschema zou kunnen zetten. Dit is echter niet het geval. Aangezien er op de robot geen wifi zit, kan hij ook niet communiceren met mijn telefoon/computer. Deze voorzieningen zijn overigens overbodig voor consumenten die deze robotstofzuiger alleen willen laten stofzuigen wanneer ze zelf thuis zijn. Tot slot wordt bij deze LG een DVD meegeleverd waar een duidelijke Nederlandse handleiding op staat.
9,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
Ik ben erg tevreden over het resultaat van stofzuigerbeurt op een gladde vloer en op een laagpolig tapijt. In de hoeken van een gladde vloer kreeg hij het vuil prima weg. Op een tapijt lukte dit soms niet. Hij is daar niet uitzonderlijk in want dit lukt ook vaak niet bij stofzuigers van andere fabrikanten die net als deze voorzien zijn van veegkwasten.

7,9
Eindscore test
LG Hom-Bot Turbo VSR8600RR

Reviews van de LG Hom-Bot Turbo VSR8600RR

Gemiddelde score gebruikers

8,0
Inmiddels hebben 11 gebruikers hun mening gedeeld over de Hom-Bot Turbo VSR8600RR van LG en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Hom-Bot Turbo VSR8600RR vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
8,0
We hebben deze robotstofzuiger gekocht vanwege de ...
Door Claudia Karssies-Heideman op 16-5-2018

We hebben deze robotstofzuiger gekocht vanwege de goede reviews. Nog voor het weekend hadden we hem in huis. Heerlijk! Direct gebruik van gemaakt. Vanwege fibromyalgie klachten is stofzuigen voor mij ontzettend zwaar. Nu is het een feest! We hebben hem 2x gebruikt nu en het bevalt goed. Bij sommige objecten in huis wil hij er over heen rijden. Heeft te maken met de hoogte. Want hij reinigt ook tapijt tot 1 cm hoog. Maar de robot is zelflerend en heeft cameratjes en sensoren. Dus we verwachten dat hij op den duur ook hier beter gaat doen. De katten vinden het erg interessant. Nog een pluspunt is het geluid. Veel minder lawaai dan onze normale stofzuiger! Top! Ook kan ik zeker 2x de kamer rond voor hij volledig leeg is. Goede aankoop!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ik heb de hombot nu vier maanden ...
Door Petra op 14-4-2017

Ik heb de hombot nu vier maanden in huis en zeer tevreden. Sinds maart hebben we een labrador pup in huis. Ze neemt erg veel vuil mee naar binnen en verliest ook al haren. Ik laat de hombot elke dag even een rondje maken. Zo fijn en gemakkelijk! Je wil niet weten wat er allemaal in het opvangbakje zit. Eerlijk is eerlijk ik was sceptisch... maar na gedegen onderzoek oa op deze site hebben we gekozen voor de lg hombot. Prima kwaliteit tegen een aanzienlijk lage prijs (in vergelijking tot de andere). Ik ken de kwaliteit alleen van dit apparaat natuurlijk. Ik ben zeer tevreden! Ik ben erg blij met de aankoop en kan het elke hondenbezitter adviseren. niet twijfelen maar doen 😀.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

8,0
Had er minder van verwacht! Komt goed bij ...
Door MRPALM op 1-4-2017

Had er minder van verwacht! Komt goed bij de hoekjes en randjes.. krachtige motor voor op vloerbedekking, en dankzij de zigzag modus komt hij op al je plekjes in de woning. Maakt zeker niet te veel lawaai, handige afstandbediening. Al met al ben ik zeer tevreden over de robot. Wij hoeven in elk geval niet meer te stofzuigen, wij zetten de robot voor het slapen gaan aan, en na 40 min is de gehele verdieping klaar. De robot gaat ook weer zelf naar zijn oplaadstation toe.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ben helemaal blij met dit schoonmaakvriendje....het lijkt ...
Door Ernie op 29-3-2017

Ben helemaal blij met dit schoonmaakvriendje....het lijkt echt een soort maatje....ik doe de ramen en hij de vloer..... ha ha....heb hem net een paar dagen en blijf er gefascineerd naar kijken hoe hij dat allemaal doet...bijna ongelofelijk, geen lawaai maar toch behoorlijk veel stof in het zg ' stofdoosje' De kamer en keuken hebben een behoorlijke oppervlakte dus 'even stofzuigen' is er voor mij niet bij, op deze manier wordt het opgelost. Bij een kleed in de woonkamer kreeg hij het wat moeilijk, te hoogpolig , ik heb dit nu opgelost door het kleed iets om te vouwen waardoor hij er niet meer opklimt maar zich omdraait....ben er heeeel blij mee!!!!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Sinds een week ben ik in het ...
Door dannyh070 op 26-3-2017

Sinds een week ben ik in het bezit van de LG Hom-Bot VSR8600RR. In de doos ontbreekt alleen de gebruiksaanwijzing, wel zit er een bijgeleverde Cd-Rom met de instructies. Zelf ben ik op de site gaan kijken van LG en hier stond wel de gebruiksaanwijzing in het Nederlands. Ik heb de robot stofzuiger met name aangeschaft voor het opzuigen van klein vuil en katten haren. Ik kan zeggen dit is met twee jonge kinderen en twee katten ideaal. Alle kattenharen en vuil worden netjes opgezogen. De stofzuiger is makkelijk te bedienen en gemakkelijk aan te zetten om even te stofzuigen op plekken waar het nodig is. In de doos zit een borstel om de borstels aan de onderkant van de stofzuiger weer schoon te maken en de haren te verwijderen. De stofzuiger zelf maakt weinig geluid waardoor je normaal kan praten met elkaar of tv te kijken. Na het opzuigen van het vuil raakt de stofzuiger wel snel vol. De stofzuiger zelf geeft dan aan dat hij geleegd moet worden. Ik vind het wel een nadeel dat het een klein reservoir is en snel vol raakt. Ik heb de stofzuiger met name gebruikt op een parket vloer en op hoogpolig tapijt. Op beide doet de stofzuiger goed zijn werk. Een voordeel vind ik dat hij makkelijk in de hoeken het vuil mee neemt met de borstels, een nadeel vind ik dat hij een te grote bocht neemt om bijvoorbeeld de eetkamer stoelen. Hierdoor wordt vaak niet al het vuil mee genomen. Ondanks dat zou ik de stofzuiger wel aanraden voor met name vlakke grote oppervlakten. De stofzuiger gaat ook automatisch terug naar het oplaadstation wanneer hij klaar is of wanneer je dit zelf aangeeft.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,0
Nooit meer stofzuigen! (Yes please) Wat krijgt de ...
Door Mevrouw A op 25-3-2017

Nooit meer stofzuigen! (Yes please) Wat krijgt de LG Hom-Bot te doen: een 55m² zolder appartement redelijk vol ingericht in het centrum. Vervuilers zijn een langharige kat en 1 (rommelig) persoon moi. De mooi glimmende rode Hom-Bot is strak en modern vormgegeven, neemt met het oplaadstation evenveel ruimte in als een sledestofzuiger. Let wel het station heeft aanrijd ruimte nodig om de Hom-Bot zelf te laten gaan laden. Charmant kan ik in meerdere talen feedback van de Hom-Bot krijgen evenals de mededeling dat het bakje na de taak geleegd kan worden. (voor gadget liefhebbers speelse animatie en muziekjes zijn aanwezig) Het is even wennen en soms nog even achteraan lopen ter controle dat er niks kapot gaat. Vooral ben ik elke keer weer verrast hoe goed o.a. mijn kleed is gereinigd. Hoeveelheid kattenhaar en het stof wat blijkbaar onder de bank zat, een flinke hoeveelheid zit allemaal in het bakje. Helaas moet ik voor mijn trappen en badkamer (ligt hoger) toch nog zelf aan de slag en dat is vooral mijn minpunt de hoekjes en manoeuvres gaat de Hom-Bot prima af wel vind ik het rijgedrag soms wat drammerig wat handig is als het gaat om iets wat mee schuift maar als je 1x wat breekbare dingen veiliger wegzet, is dit een ideale hulp in de huishouding.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
heb de stofzuigrobot nu 2 week en ...
Door erikdekoe op 6-3-2017

heb de stofzuigrobot nu 2 week en WAUW wat ben ik blij met deze robot! Het vervangt zo goed als mijn stofzuiger, die ik alleen nog voor het hoogpolig tapijt en de trap nodig heb. in het begin dacht ik dat het niet zo goed zou werken maar tegen alle verwachtingen in ben ik nu super blij er mee! de robot is makkelijk in gebruik alleen moest ik de eerste keer even opletten op waar die op vast liep en wat niet. want kabels en ons hoogpolig tapijt zijn zen grootste vijand. maar als je alles netjes weg gewerkt heb maakt de robot je huis schoon zonder enige moeite en op tijden dat jij er geen last van hebt (s'nachts of tijdens werk). als je huisdieren hebt dan moeten die er wel best aan wennen en door de haren vergt het toch regelmatig onderhoud aan de robot. maar verder is mijn huis nu schoon zonder dat ik er elke dag voor moet stofzuigen echt heerlijk.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,0
Ik heb sinds een week deze LG ...
Door Arianne op 13-2-2017

Ik heb sinds een week deze LG Home Bot stofzuiger. De eerste paar dagen was ik zeer enthousiast. Lekker op de bank zitten met de afstandsbediening en de stofzuiger doet zijn werk. De stofzuiger voldoet alleen niet compleet aan mijn verwachtingen, de stofzuiger heeft met stoelen en bij de verwarming moeite om schoon te maken en langs te rijden. De stofzuiger werkt beter op laminaat dan op vloerbedekking. Ook moet je nog wel zelf handmatig de hoeken en onder de kachel stofzuigen. Ook de bank, trap en stoelen moeten alsnog handmatig gezogen worden, want hier is de Home bot niet voor bedoelt. Wel is het product gemakkelijk en snel even in te zetten. Wel jammer dat het producct niet op een bepaalde tijd in te stellen is, zodat ook wanneer je even niet thuis bent je huis toch schoongemaakt kan worden.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,0
Eerst een waarschuwing: de specificaties van de ...
Door Schmitz op 13-2-2017

Eerst een waarschuwing: de specificaties van de robot 8600RR op de site van LG en menig webshop kloppen niet. Dit model heeft alleen een zig zag modus en schoonmaken van een zelf te bepalen gebied, geen timer, kan niet upgraden via USB (althans staat niet in de handleiding). Ik zou de handleiding downloaden als je alle specs wilt weten. De robot is nu een week in huis om ons te helpen de vloer schoner te houden (1 kind, 4 volwassenen en 2 langharige katten) naast gewoon stofzuigen (groot oppervlakte). Eerste paar dagen aangekeken hoe de robot te werk ging, vervolgens het huis robot proef gemaakt om er voor te zorgen dat deze zo optimaal mogelijk zijn werk kan doen. De robot maakt volgens de handleiding een kaart van je huis d.m.v. al zijn sensoren en camera's. Hierdoor zo deze sneller zijn weg moeten vinden in het huis, wat enig sinds wel te merken is aan de handelingen die de robot neemt. Om een voorbeeld te noemen, ik had na de eerste keer een poef verschoven, bij het naderen van de plek waar deze stond zag je de robot langzamer rijden en "nadenken" over de verandering. Ongeacht de slimheid van deze robot vind ik sommige handelingen of routes door het huis enigszins wel dom. Meerdere keren gehad dat het verstrikt raakte in snoeren en vast liep op de 2-3 cm houten plateau van de katten krabpaal. Daarom moet je je huis wel inrichten voor de robot en alles van de vloerhalen van te voren (met kind in huis zeker). Soms vraag ik me wel af of ik dan niet sneller (en better) ben door toch de gewone stofzuiger te pakken. De sensoren werken verder wel goed, indien een rand gedetecteerd is nadert de robot deze langzaam tot de juiste afstand. Sommige smalle voorwerpen als tafelpoten zijn wat lastiger. Leuk detail, als je kat voor de robot gaat liggen zal deze er netjes omheen rijden. Soms willen de zijborstels vuil juist de verkeerde kant op schieten. Het zuigen valt me positief mee, alle katten haren verdwijnen van de grond, maar ook fijnstof wordt opgenomen (veel in het bakje). Alleen kattengrind tussen de naden in het parket wordt niet opgenomen (ook niet op turbo stand) en grove stukken die niet door de zuigklep kunnen. De kattenharen (haren) moet je wel vaak verwijderen tussen de borstelstukken met de bijgeleverde kam. Na elke schoonmaak ronde moet je de afvalbak legen en misschien de sensoren of filters schoonmaken. Indien de robot klaar is, en niet is vast gelopen (zitten wel geprogrammeerde trucjes in om zichzelf los te krijgen), zal de robot zelf terug keren naar zijn laadstation. We zetten de robot nu alleen aan als we weg zijn of er niemand in de ruimte is (behalve de katten). Het geluid is niet storend (gewone stand) en doet rustig zijn werk. De robot nog niet getest op kleden of tapijt. De robot is echt een luxe product (gadget), zelf stofzuigen is beter en sneller (als je toch de spullen van de vloer moet halen). Zie het als een extra op je normale huishouden. Voor mensen met huisdieren kan het wel schelen als je net even geen tijd hebt en toch de haren van de vloer wilt hebben. Meer geschikt voor mensen met een huis dat grote open ruimte heeft zonder kinderen :). Reserve onderdelen (na wat uitzoek werk) kun je halen via EuroParts, al zag ik daar niet de midden borstel en filters tussen staan.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Al een paar jaar leek het mij ...
Door Hans op 12-2-2017

Al een paar jaar leek het mij handig en vooral ook leuk met een robot het stofzuigwerk te doen. De LG Hom-Bot bevalt uitstekend, alhoewel het wel even wennen is. Een opmerkelijk verschil met de oude stofzuiger is, dat hier niet zo’n krachtige uitblaas is, waardoor naar ons idee veel minder stof terug de ruimte wordt ingeblazen. Wij zijn beide allergisch en vinden dat dus een groot voordeel. Ook het stroomverbruik is een duidelijk verschil. Doordat het gebruik zo eenvoudig is, wordt er ook meerdere keren per week gezogen. Je moet wel even de ruimte gebruiksklaar maken. Als je in je kamer losse snoeren hebt liggen, dan moet je daar wel eerst even wat aan doen. Bijgaande foto maakt dat overduidelijk. Ook kleden met kwastjes vormen een punt van aandacht ! Door er een plank overheen te leggen, los je dit eenvoudig op en hoef je niet de hele kamer te verbouwen. Voor wie nog twijfelt: Al met al een echte aanrader.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van LG Hom-Bot Turbo VSR8600RR
Gemiddelde score redacteuren
7,6
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor LG Hom-Bot Turbo VSR8600RR
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
7,6
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,6
Website testen
De LG Hom-Bot Turbo VSR8600RR is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
LG Hom-Bot Turbo VSR86000RR: Presteert goed en spreekt vloeiend Nederlands
7,9
5-6-2018
BesteProduct.nl

De LG Hom-Bot Turbo valt direct op door zijn vrijwel volledige vierkante vorm. Hierdoor kunnen de twee veegkwasten die circa 5 cm uitsteken prima de hoeken bereiken. De veegkwasten weten het vuil op een gladde vloer goed richting de zuigmond te vegen. Iets wat helaas niet altijd lukt op een laagpolig tapijt. Overigens is dit niet uitzonderlijk. Dit lukt namelijk ook niet altijd bij robotstofzuigers van andere fabrikanten die met kwasten zijn uitgerust. Behalve deze veegkwasten heeft de VSR86000RR ook nog eens een circa 17 cm brede roterende borstel. Door deze voorzieningen én de zuigkracht, is het resultaat op een gladde vloer en laagpolig tapijt uitstekend. Storingen worden met een audiobericht in het Nederlands en met een geluidssignaal gemeld. Je hoort zelfs hoe je de klacht kan verhelpen. Je kunt bij deze LG geen reinigingsschema invoeren en dat vind ik het grootste gemis aan deze stofzuiger. Wifi heeft hij ook niet en een virtuele muur wordt eveneens niet standaard meegeleverd. Op dit moment kost deze LG circa 350 euro. Zijn prestaties zijn erg goed en de Nederlandse audiohulp is daadwerkelijk handig. Dit zijn voor mij de belangrijkste redenen om hem tóch een kooptip te geven.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
10,0
Prijs / kwaliteit
We kunnen op het eerste oog de LG Hom-Bot Turbo VSR8600RR aanbevelen om te kopen. We hebben nog niet veel experttesten verzameld maar voorlopig blijkt dat je voor € 329,00 zeer veel waar voor je geld krijgt.
expertscore
7,6
laagste prijs
€ 329,00
prijs/kwaliteit
10,0

Laagste prijzen LG Hom-Bot Turbo VSR8600RRSpecificaties van LG Hom-Bot Turbo VSR8600RR

Model

Type/soort
robot stofzuiger
Nat en/of droog
droog
Kleuren
rood

Prestatie

Vermogen (maximaal)
23 watt
Laadtijd
3 uur
Bedrijfstijd
100 min
Geluidsniveau
60 dB

Stofopvang

Stofopvang
stofreservoir
Inhoud
0,6 liter

Filter

Luchtfilters
HEPA

Bediening

Afstandsbediening
Ja

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
8,9 cm
Breedte
34 cm
Diepte
34 cm
Gewicht (zonder toebehoren)
3 kg

Algemeen

EAN
8806087845938
Partnumber
VSR8600RR
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2016
Releasedatum
July 2016

Product

Overige bijzonderheden
Borstel tapijt meegeleverd

Extra

Kleur(en)
rood
Fabrikant kleur(en)
rood
Gewicht
3000 gram
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
1
Beoordeling experts
7,6
Beoordeling consumenten
8,0
Prijs / kwaliteit
10,0