Volg ons

iRobot robotstofzuigers

iRobot
Een robotstofzuiger van iRobot kopen? Bekijk alle verkrijgbare robotstofzuigers van iRobot in het onderstaande overzicht. Klik op de robotstofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
100 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Door ons geteste iRobot van robotstofzuigers

7,7
Het enige verschil tussen de Roomba 880 die ik eerder heb getest en deze Roomba 866 is dat laatstgenoemde geen radiofrequentietechniek heeft en daarom zonder enige accessoires (virtuele muren, lighthouses en afstandsbediening) wordt geleverd. Met betrekking tot de prestaties zijn er tussen de twee robotstofzuigers geen verschillen. De Roomba 866 is solide gebouwd, hij heeft een HEPA filter en hij zuigt prima op een harde vloer maar ook op een tapijt. Keer op keer ben ik weer verbaasd hoeveel vuil/stof hij op weet te zuigen. Ik vind het geluidsniveau van deze robotstofzuiger, in vergelijking met de andere door mij geteste robotstofzuigers, aan de hoge kant. Verder vind ik het jammer dat er geen afstandsbediening, geen virtuele muren en virtuele Lighthouses zijn meegeleverd. Tot slot vind ik de prijs (circa € 599,-) te hoog voor deze robotstofzuiger.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 1 review
Lees de hele review
8,5
Geen prijzen
Deze robotstofzuiger stofzuigt prima. Hij is solide gebouwd en hij heeft een HEPA filter. Aan de onderzijde heeft hij in plaats van een borstel twee in tegengestelde richting draaiende rollers zitten. Het voordeel van deze rollers ten opzichte van een borstel is dat ze gemakkelijker zijn schoon te maken. Verder heeft hij een handgreep waardoor hij gemakkelijk is te tillen en de accuduur is ook uitstekend. Zijn er dan geen helemaal geen minpunten? Jawel die zijn er ook. Wat mij betreft springen er drie in het oog. Heel erg jammer vind ik dat de veegkwast die ervoor moet zorgen dat het stof/vuil vanuit de hoeken en de plinten naar de rollers wordt geveegd, te dicht bij het rechter voorwiel is geplaatst. Wanneer de robotstofzuiger gaat stofzuigen dan draaien tegelijkertijd de wielen en de veegkwast. De haren van de kwast schuren dan langs dit draaiende wiel. Hierdoor zullen de haren van de kwast onnodig snel slijten. Als tweede minpunt vind ik dat deze robotstofzuiger, in vergelijking met de andere door mij geteste apparaten, veel lawaai maakt wanneer hij aan het stofzuigen is. Tot slot vind ik dat de prijs (ongeveer 729 Euro) die voor deze robotstofzuiger moet worden betaald te hoog is.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 2 reviews
Lees de hele review

Robotstofzuiger: de populairste merken