Volg ons

iRobot robotstofzuigers vergelijken

iRobot logo
Een robotstofzuiger van iRobot kopen? Bekijk alle verkrijgbare robotstofzuigers van iRobot in het onderstaande overzicht. Klik op de robotstofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
158 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste robotstofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste robotstofzuigers van iRobot door BesteProduct.nl

8,3
Deze Roomba presteert uitstekend op zowel vloer als laagpolig tapijt. De robotzuiger heeft aan de voorzijde één veegkwast en aan de onderkant een gemotoriseerde borstel waarmee hij prima resultaten boekt. Aan de polen van het tapijt blijft soms wat vuil achter, maar er zijn maar weinig robotstofzuigers waarbij dit wèl goed lukt. Deze iRobot heeft wifi en het reinigingsschema kan via een gebruiksvriendelijke app worden ingevoerd. Is er een storing dan wordt deze d.m.v. een audiobericht in het Nederlands doorgegeven. Zo weet je direct weet wat het probleem is. Het geluidsniveau is circa 65 dB en dit is vrij laag. Heeft met 0,3 liter een kleine inhoud en er zit geen virtuele muur bij, maar het over resultaat ben ik erg enthousiast. En dat voor een keurig bedrag van 350 euro. Een dikverdiende kooptip met (op het moment van testen) één kanttekening: dit nieuwe model is online nog lastig verkrijgbaar. Hopelijk krijgt iRobot het snel voor elkaar dit product breed beschikbaar te maken.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,7
Het enige verschil tussen de Roomba 880 die ik eerder heb getest en deze Roomba 866 is dat laatstgenoemde geen radiofrequentietechniek heeft en daarom zonder enige accessoires (virtuele muren, lighthouses en afstandsbediening) wordt geleverd. Met betrekking tot de prestaties zijn er tussen de twee robotstofzuigers geen verschillen. De Roomba 866 is solide gebouwd, hij heeft een HEPA filter en hij zuigt prima op een harde vloer maar ook op een tapijt. Keer op keer ben ik weer verbaasd hoeveel vuil/stof hij op weet te zuigen. Ik vind het geluidsniveau van deze robotstofzuiger, in vergelijking met de andere door mij geteste robotstofzuigers, aan de hoge kant. Verder vind ik het jammer dat er geen afstandsbediening, geen virtuele muren en virtuele Lighthouses zijn meegeleverd. Tot slot vind ik de prijs (circa € 599,-) te hoog voor deze robotstofzuiger.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
8,5
Geen prijzen
Deze robotstofzuiger stofzuigt prima. Hij is solide gebouwd en hij heeft een HEPA filter. Aan de onderzijde heeft hij in plaats van een borstel twee in tegengestelde richting draaiende rollers zitten. Het voordeel van deze rollers ten opzichte van een borstel is dat ze gemakkelijker zijn schoon te maken. Verder heeft hij een handgreep waardoor hij gemakkelijk is te tillen en de accuduur is ook uitstekend. Zijn er dan geen helemaal geen minpunten? Jawel die zijn er ook. Wat mij betreft springen er drie in het oog. Heel erg jammer vind ik dat de veegkwast die ervoor moet zorgen dat het stof/vuil vanuit de hoeken en de plinten naar de rollers wordt geveegd, te dicht bij het rechter voorwiel is geplaatst. Wanneer de robotstofzuiger gaat stofzuigen dan draaien tegelijkertijd de wielen en de veegkwast. De haren van de kwast schuren dan langs dit draaiende wiel. Hierdoor zullen de haren van de kwast onnodig snel slijten. Als tweede minpunt vind ik dat deze robotstofzuiger, in vergelijking met de andere door mij geteste apparaten, veel lawaai maakt wanneer hij aan het stofzuigen is. Tot slot vind ik dat de prijs (ongeveer 729 Euro) die voor deze robotstofzuiger moet worden betaald te hoog is.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Robotstofzuiger: de populairste merken