Volg ons

Zoef Robot robotstofzuigers vergelijken

Zoef Robot logo
Een robotstofzuiger van Zoef Robot kopen? Bekijk alle verkrijgbare robotstofzuigers van Zoef Robot in het onderstaande overzicht. Klik op de robotstofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
158 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste robotstofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste robotstofzuigers van Zoef Robot door BesteProduct.nl

7,4
Geen prijzen
De Zoef Sjaan SR806W presteert erg goed op een gladde vloer, maar heeft iets meer moeite op een laagpolig tapijt. Uit ervaring weet ik dat dit voor veel robotstofzuigers een lastig klusje is. 'Sjaan' heeft twee veegkwasten aan de voorzijde. Deze vegen het vuil naar de 7 cm brede zuigmond, wat op tapijt soms niet helemaal lukt. Je kan op deze Zoef een reinigingsschema instellen via een app die zeer gebruiksvriendelijk werkt. De robot heeft een stofinhoud van 0,4 liter en weet na het zuigen het oplaadstation makkelijk terug te vinden. Komt inclusief virtuele muur en een natte dweilfunctie. Laatstgenoemde had wat mij betreft achterwege gelaten kunnen worden. Met een dweiltje van 25x16 cm kun je nu eenmaal geen grote ruimte schoonmaken. Door het ontbreken van een roterende borstel en haar prestaties op tapijt, vind ik de prijs van 400 euro een tikkeltje te hoog. Hierdoor mist Sjaan haar kooptip.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
Ik ben tevreden over de prestaties van ‘Emma’ op een gladde vloer en op een laagpolig tapijt. De SR720Z maakt niet veel geluid (55 dB) en haar accuduur is erg lang. De prijs vind ik in verhouding staan tot de kwaliteit en mede door de prestaties geef ik deze robotstofzuiger een kooptip. Is het overgangsprofiel van het laminaat/parket naar bijvoorbeeld het tapijt hoger dan 0,5 cm, dan kan het voorkomen dat Emma deze hindernis niet kan overwinnen. Bij aanschaf van deze stofzuiger is het raadzaam om hier naar te kijken.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Robotstofzuiger: de populairste merken