Volg ons

Samsung robotstofzuigers vergelijken

Samsung logo
Een robotstofzuiger van Samsung kopen? Bekijk alle verkrijgbare robotstofzuigers van Samsung in het onderstaande overzicht. Klik op de robotstofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
152 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste robotstofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste robotstofzuigers van Samsung door BesteProduct.nl

8,2
In tegenstelling tot andere modellen heeft de Samsung POWERbot Smart Control aan de voorkant geen veegkwasten zitten die het vuil uit de hoeken kunnen vegen. In plaats daarvan heeft de fabrikant het Auto Shutter systeem bedacht. Dit systeem werkt prima op zowel een harde vloer als laagpolig tapijt. Hulde. Onder de robot zit een 29 cm brede borstel die automatisch gaat draaien wanneer de robot gaat rijden. Al met al maakt dat hierdoor het resultaat van een stofzuigbeurt erg goed is. Prettig is ook de Samsung Connect-app. Hiermee kun je de robot op afstand aan- en uitzetten. Ook kun je ‘m besturen, kiezen hoe je ‘m wilt laten reinigen, het reinigingsschema aanpassen en je reinigingsgeschiedenis aflezen. Op dit moment betaal je voor de POWERbot Smart Control zo'n 500 euro. Dit is een hoop geld, maar hij krijgt van mij een kooptip omdat zijn prestaties erg goed zijn, hij goed is in de hoekjes en bovendien over wifi beschikt.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,3
Geen prijzen
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, het resultaat van een stofzuigbeurt met de VR9200 Powerbot van Samsung op een harde vloer - maar ook op een tapijt - vind ik erg goed. Verder vind ik hem solide én hij heeft in vergelijking met andere robotstofzuigers ook nog eens een ‘grote’ (0.7 L) stofcontainer. Het geluidsniveau (74 dB) is prima. Vooral ook omdat ik hem zijn werk laat doen wanneer ik zelf niet thuis ben. Gezien het formaat vind ik deze stofzuiger heel geschikt om hem grote ruimten te laten stofzuigen. Hierbij geldt wel dat je deze ruimten eerst ‘robotproof’ moet maken. Dit houdt in dat je vooraf eerst alle voorwerpen waarop de stofzuiger kan vastlopen, moet 'verwijderen'. Met de Smart Home-app kun je de stofzuiger op afstand aan- en uitzetten. Je kunt hem besturen en je kunt een keuze maken tussen verschillende standen (grootste zuigkracht, normale zuigkracht en lagere geluidsniveau). Daarnaast kun je hem ook zodanig programmeren dat hij voor één keer, maar ook dagelijks, op een vooraf ingesteld tijdstip gaat stofzuigen. Ik vind deze robotstofzuiger te hoog en te breed voor mijn huishouding om nog maar niet te spreken over het hoge bedrag (€ 999,-) dat je voor dit apparaat moet neertellen. Daarom krijgt hij van mij geen kooptip.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,4
Geen prijzen
Deze robotstofzuiger zuigt uitstekend! Daar valt niets aan op te merken. Solide is hij ook én hij heeft ook een mooie grote stofcontainer. Heel erg jammer vind ik dat deze stofzuiger, voor mijn huishouding, in een aantal gevallen gewoonweg te hoog en te breed was. Waar alle andere door mij geteste robotstofzuigers wél onder de radiator, onder de kast en tussen de poten van de eetkamerstoelen door konden, lukt dat deze stofzuiger helaas niet. Verder is hij met zijn 76 dB aan geluid niet erg stil te noemen. Eigenlijk, vind ik deze stofzuiger meer geschikt om bijvoorbeeld kantoorruimten te laten stofzuigen. Hierbij geldt wel dat je vooraf eerst alle voorwerpen waarop de stofzuiger zich kan vastlopen, moet 'verwijderen'.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,9
Geen prijzen
Deze robotstofzuiger is zeker niet de beste die ik heb getest. En met zijn zwarte kleur is hij ook niet bepaald een blikvanger. Over de zuigkracht ben ik over het algemeen redelijk tevreden. Opvallend is dat hij grote plukken hondenhaar niet altijd opzuigt. De veegarmpjes vegen het haar wel richting de roterende zuigborstel, maar deze laat het plukje vervolgens links liggen. Daarnaast hadden de veegkwasten wat mij betreft wat dikker mogen zijn. Dat geldt ook voor de roterende zuigborstel die onder de robotstofzuiger zit. De klep van de zuigborstel heeft een hoog plastic-gehalte. Over het algemeen merken de sensoren voorwerpen goed op. Hele dunne stoelpoten en de stervormige voet van mijn fauteuil 'ziet' deze robotstofzuiger helaas niet. Als accessoire is er een virtuele muur toegevoegd. Op zich leuk, maar bij mij werkte deze muur 8 van de 10 keer dat ik ‘m testte niet. Kwam de stofzuiger bijvoorbeeld ook maar in de buurt van die virtuele muur? Dan raakte hij vrijwel direct de weg kwijt en begon hij zenuwachtig rondjes te draaien. Ik heb betere robotzuigers getest, maar echt slecht is deze robotstofzuiger nu ook weer niet. De prijs vind ik wel te hoog.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Robotstofzuiger: de populairste merken