Volg ons

De beste ruitenreinigers vergelijken

t/m
38 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste ruitenreinigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste ruitenreinigers door BesteProduct.nl

7,6
Geen prijzen
De Black & Decker WW100-QW is een handige ruitenreiniger waarbij alles in één apparaat is geïntegreerd. Geen gedoe dus met losse zemen of spuitflessen. Helaas is de dop van de vloeistofcontainer erg slapjes, want de bouwkwaliteit van de rest van het apparaat is prima. Ik vind ook de batterijduur te kort, vooral wanneer je het vergelijkt met de concurrentie. De prijs van 55 euro is, ondanks de kleine batterij, prima.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 113 reviews
Lees de hele review
7,3
De Bosch GlassVac is een mooie ruitenreiniger met een goede set accessoires, maar is vergeleken met de concurrentie te duur. Op het moment van schrijven is de winkelprijs 72 euro en dan valt met name de accu erg tegen. Wel is de zuigkracht uitstekend en zijn de accessoires erg goed. De afneembare microvezelzeem is lekker makkelijk schoon te maken (kan zo de wasmachine in) en dat geldt ook voor de rest van het apparaat.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 113 reviews
Lees de hele review
9,2
Dit pakket met de Kärcher WV 6 en KV 4 kost een hele duit, maar daar krijg je twee zeer goede apparaten voor terug. De bouwkwaliteit is uitstekend en met name de accuduur is ongekend goed. Ook het reinigingsresultaat van de combinatie van deze twee apparaten is perfect, al kun je ze ook afzonderlijk gebruiken. De grootste valkuil voor deze set is de prijs, want ze moeten opboxen tegen een ‘normale’ zeem en wisser die samen nog geen tientje hoeven te kosten.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 113 reviews
Lees de hele review
8,3
Geen prijzen
De AEG WX7-60CE1 is een professioneel ogende ruitenreiniger die erg goede resultaten levert. Met behulp van de meegeleverde spuitfles en microvezel zeem is het zeer eenvoudig om een raam schoon te maken. De raamzuiger doet ondanks de krachtige motor zeer stil zijn werk en houdt het meer dan een uur vol op de batterij. Het kost enige kracht om de dop van het waterreservoir open te maken, maar dat geeft wel vertrouwen in de waterdichtheid van het product. Het grootste nadeel is de prijs, want 72 euro is een hoop geld voor een apparaat als deze.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 113 reviews
Lees de hele review

Ruitenreiniger: de populairste merken