Volg ons

Panasonic scheerapparaten vergelijken

Panasonic logo
Een scheerapparaat van Panasonic kopen? Bekijk alle verkrijgbare scheerapparaten van Panasonic in het onderstaande overzicht. Klik op de scheerapparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
217 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Scheerapparaat: koopgids en overzicht scheerapparaten
Scheerapparaat kopen? Lees onze handige tips als je een scheerapparaat wilt kopen.
Lees de koopgids

Best geteste scheerapparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste scheerapparaten van Panasonic door BesteProduct.nl

7,8
De Panasonic ES-LT4N is een stevig scheerapparaat met een mooi verlicht display. Tijdens het gebruik kreeg ik geen last van huiduitslag en dat is met mijn gevoelige huid een prettige verrassing. Het resultaat van een scheerbeurt is redelijk, maar het kan helaas nog niet tippen aan mijn scheermes. De trimmer werkt overigens wel prima. Het scheerapparaat kan in een etui worden opgeborgen, al past het netsnoertje er helaas niet bij in. Een oplaadvoet zou ik veel gebruiksvriendelijker vinden. Het apparaat kost circa 139 euro, wat gezien de kwaliteit goed te verdedigen is.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
8,4
Ben je op zoek naar een klein en licht toestel, dan zit je met de Panasonic ES-SL41 goed. Gemakkelijk mee te nemen, uitgebreide gebruiksaanwijzing, voldoende accessoires (waarom nou geen etuitje meegeleverd?!) en bijzonder goede scheereigenschappen. Je moet wel rekening houden dat de effectieve gebruikstijd niet erg lang is.
Matthieu van Os
Matthieu van Os
Zeewolde • 9 reviews
Lees de hele review
7,0
Geen prijzen
Als je anders wilt zijn dan de anderen en wilt opscheppen over je grote scheerkop, dan is dit scheerapparaat wat voor jou. Echter is dit scheerapparaat veel te duur voor wat hij kan. De scheerresultaten en scheerervaring blijven te ver achter. Voor dit geld zijn er veel betere scheerapparaten te koop.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review
7,4
Geen prijzen
Als je een lichte of middelzware baardgroei hebt, is dit een uitstekende keuze. Voor 50 euro heb je een scheerapparaat dat zowel droog als nat kan scheren. De scheerervaring is prima. Heb je een zware baardgroei, dan is dit een te licht scheerapparaat voor je. Er zijn niet genoeg mesjes aanwezig en de mesjes die erin zitten, zijn onvoldoende voor jouw baard.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review

Scheerapparaat: de populairste merken