Volg ons

Braun scheerapparaten vergelijken

Braun logo
Een scheerapparaat van Braun kopen? Bekijk alle verkrijgbare scheerapparaten van Braun in het onderstaande overzicht. Klik op de scheerapparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
220 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Scheerapparaat: koopgids en overzicht scheerapparaten
Scheerapparaat kopen? Lees onze handige tips als je een scheerapparaat wilt kopen.
Lees de koopgids

Best geteste scheerapparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste scheerapparaten van Braun door BesteProduct.nl

8,2
De Braun Seris 3 3010BT is een degelijk scheerapparaat met een gepaste prijs. Het doordachte design zorgt er voor dat er geen overbodige nattigheid achter klepjes blijft zitten en alle knoppen doen precies wat je verwacht. Het scheerresultaat is uitstekend, maar kan nog niet op tegen een ouderwets mesje en een beetje schuim. Als je vrijwel elke dag scheert gaat de batterij ongeveer twee weken mee en schoonmaken is een eitje. Het is alleen jammer dat er voor het onderhoud geen flacon olie wordt meegeleverd.
Albert Wester
Albert Wester
Arnhem • 12 reviews
Lees de hele review
8,5
Wie zich Braun nog weet te herinneren uit laatste decennia van de vorige eeuw weet dat al hun producten altijd prachtig zijn vormgegeven. Niet voor niets zijn diverse ontwerpen van Braun opgenomen in de permanente tentoonstelling van het Museum of modern art in New York! En wat een mooi en functioneel ontwerp is dit ook weer. Het apparaat ligt goed in de hand en heeft een minimum, maar precies voldoende aan bedieningsmogelijkheden. Less is more. De rubberen zijkanten geven je tenslotte een goede grip.
Matthieu van Os
Matthieu van Os
Zeewolde • 9 reviews
Lees de hele review
7,8
Geen prijzen
Als je een zeer goed scheerapparaat wilt en bereid bent daar geld voor neer te leggen, ben je bij de series 5 van Braun aan het goede adres. Voor 170 euro kun je de komende jaren vooruit met een glad geschoren gezicht. Indien je een lichte baardgroei hebt, is dit apparaat waarschijnlijk een overkill. Je hoeft echt niet zoveel geld uit te geven.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review
9,1
Wil je het beste van het beste en heb je een zware baardgroei, dan krijg je geen beter scheerapparaat dan deze series 7 van Braun. Je legt er een hoop geld voor neer, maar dat geld is hij wel waard. Heb je nu een lichte baardgroei, dan scheert dit apparaat uiteraard ook prima. Je kunt alleen voor tweehonderd euro minder ook een scheerapparaat vinden die je een glad gezicht geeft.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review

Scheerapparaat: de populairste merken