Volg ons
Alle uitvoeringen (15)

Fitbit Charge 2

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Alle prijzen (4) Beschikbaar in 15 uitvoeringen:
Voordelen
  • Makkelijk in gebruik
  • Comfortabel om te dragen
  • Levensduur batterij 5 dagen
  • Zeer compleet qua functies
  • Ondersteuning voor enorm veel externe apps
Nadelen
  • Geen ingebouwde GPS

Onze test
Consumententest | op
7,8

Fitbit Charge 2: Prima tracker voor brede doelgroep

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De Fitbit Charge 2 heeft zich in onze test bewezen als goede allround fitness tracker. Typisch voorbeeld van een ‘prima tracker’ die voor veel verschillende mensen geschikt is. Onder een degelijk jasje schuilen diverse mogelijkheden om zowel je stappen en calorieën als specifiek je trainingsactiviteit bij te houden. De Charge 2 beschikt over een hartslagsensor en houdt het op één acculading zo’n 5 dagen vol. De tracker is helaas niet waterproof, heeft geen kleurendisplay en beschikt niet over ingebouwde GPS (locatie tracken gaat via koppeling met je smartphone). De uitstekende app, de gebruiksvriendelijkheid en de veelzijdigheid zorgen onderaan de streep voor een prima score. En een kooptip!

Met groot enthousiasme stuur ik ons team van consumententesters aan. Dagelijks vliegen de reviews me om de oren, die ik samen met collega Tom – teamleider redactie – corrigeer en redigeer. Daarnaast vind ik het zelf ook erg leuk om producten te testen die ik toch al met enige regelmaat gebruik. Ik loop geregeld het kantoor uit met een blender, sapcentrifuge, strijkijzer of een haarstyler onder de arm.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 57 reviews
Consumententester
vanaf 139,00
8,0
Gebruikservaring
(Weging 25%)
De Fitbit Charge 2 is een fitnesstracker van gemiddelde grootte en zal om haast iedere pols goed passen. Wij testen een model met een donkerblauw rubberen bandje, maar ben je het bandje zat dan kun je ‘m gewoon verwisselen. Het is verder geen superspannend design, hij oogt als een normale fitnesstracker om je pols. Wil je een wat ranker model dan kun je voor de Alta HR gaan, waarvan echter ook het scherm een stuk kleiner is. Het OLED-touchscreen van de Charge 2 is geen kleurendisplay, maar onder de meeste omstandigheden prima af te lezen. Ben je in de volle zon aan het hardlopen dan wordt het wel wat lastiger. De fysieke knop werkt prettig, maar de aanraakgevoeligheid van het scherm kan beter. Het is zeker niet slecht, maar af en toe registreerde de smartband onze aanraking niet.
7,0
Design/specificaties
(Weging 20%)
Qua gebruiksvriendelijkheid zit het wel snor. Fitbit heeft duidelijk in de smiezen hoe dit aangepakt moet worden. Het begint al bij het uitpakken van de doos, alles zit simplistisch en goed georganiseerd in de verpakking. Het koppelen met de app is kinderspel en ook de app zelf scoort punten. Je vindt alle gemeten data eenvoudig terug en instellingen van de tracker kun je in de app aanpassen. Het synchroniseert direct met elkaar. Door middel van een tik op het scherm activeer je het scherm en ‘scroll’ je als het ware door de verschillende menu’s heen. Dit werkt prima, op een enkele keer na. Af en toe wordt je tik niet goed geregistreerd. De beloofde batterijduur van 5 dagen wordt gehaald dus je kan hier best een tijdje op teren. De Alta HR heeft een wat langere accuduur, maar die heeft ook een kleiner scherm en minder mogelijkheden. Hij zit lekker om de pols en is, behalve in de volle zon, goed af te lezen. Voor gebruik tijdens het slapen (slaapmonitoring) is de Charge 2 voor sommigen wellicht wat aan de grote kant, al blijft dat heel persoonlijk.
8,0
Draagcomfort
(Weging 20%)
Hier kunnen we kort over zijn, dit zit letterlijk en figuurlijk wel goed. Comfortabel om de pols, de HR-sensor zit niet in de weg en de sluiting is goed en veilig. De smartband laat niet zomaar los. Ook niet onbelangrijk, tijdens het slapen zit ‘ie ook lekker.
8,0
Compatibiliteit / functies
(Weging 25%)
De Charge 2 heeft een aantal handige functies en specificaties in huis. De tracker beschikt over een hartslagsensor en kan diverse sportieve activiteiten meten. Hardlopen, fietsen, lopen op de loopband, de crosstrainer, gewichten en intervaltraining staan in het menu. Na iedere workout krijg een handig overzicht van je training. Ook kun je oproepen en berichten van je telefoon zien binnenkomen, maar dit kun je ook uitzetten. Niet iedereen zal steeds ‘gestoord’ willen worden door hun smartband. Het apparaat meet en analyseert hoe je slaapt en maakt daar, net als je training, grafiekjes van. Hoe we onze slaap dan daadwerkelijk kunnen verbeteren weten we niet, maar leuk is het wel. Je krijgt trouwens niet alleen een reminder als je ‘moet’ gaan bewegen, maar ook als je even je rust moet pakken. Door middel van ademhalingsoefeningen is het de bedoeling weer helemaal relaxed te worden. Of je in de praktijk echt diep adem halend naar je pols gaat staren, vragen we ons af, maar dat is natuurlijk aan jezelf. Heb je moeite met het vinden van de juiste ademhaling dan kan het wel degelijk een meerwaarde voor je zijn. Alle reminderszijn trouwens positief ingestoken. Geen ‘drill-instructor’-achtige tekst als ‘beweeg!’, maar leuke enthousiaste motivators. De tracker is IP44 spatwaterdicht, je kan ‘m dus niet onder de douche meenemen. Ook mist het apparaat een ingebouwde GPS, maar daarvoor kun je ‘m koppelen aan je telefoon. Ga je hardlopen (en wil je je route tracken), dan moet je dus wél je telefoon bij je dragen.
8,0
Prijs
(Weging 10%)
Op het moment van testen betaal je zo’n 125 euro voor de Fitbit Charge 2. Wat ons betreft zijn de prijs en kwaliteit netjes met elkaar in balans. De Alta HR kost ongeveer hetzelfde. Die heeft een slanker en stijvoller design, maar minder mogelijkheden en een kleiner scherm. Uiteindelijk valt over smaak te twisten, maar over mogelijkheden en functies niet. Prima tracker!

7,8
Eindscore test
Fitbit Charge 2

Reviews van de Fitbit Charge 2

Gemiddelde score gebruikers

6,6
Inmiddels hebben 18 gebruikers hun mening gedeeld over de Charge 2 van Fitbit en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Charge 2 vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
10,0
Fitbit charche 2 met mijn verjaardag van ...
Door Cecilia Spaansen op 11-8-2018

Fitbit charche 2 met mijn verjaardag van kinderen gehad roy van BCC Oosterhout heeft t naar tevredenheid opgelost

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

5,0
Dit horloge gekocht en was erg blij ...
Door Suzan op 2-7-2018

Dit horloge gekocht en was erg blij met de mogelijkheden. Mooi slank model, werkt goed met Iphone. Echter het bandje is van slechte kwaliteit. Ik heb er ondertussen 3 versleten, waarbij iedere keer de aanhechting van het bandje breekt. Langer dan 9 maanden heb ik er nog geen plezier aan beleeft. In de winkel is het eufel bekend en gelukkig is het iedere keer zonder morren omgeruild. Nu dan maar over op een ander type

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

7,0
Wat ik een min punt vind is ...
Door Detje op 27-5-2018

Wat ik een min punt vind is dat hij fitnes activiteit niet registreerd is sport 2 a 3 per week, registreerd hij niet als activiteit

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Goed simpel en doeltreffend Het is makkelijk in ...
Door John op 17-5-2018

Goed simpel en doeltreffend Het is makkelijk in te stellen en triggert om meer te doen dan het bankstel te verwarmen

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

5,0
Ik heb de fitbit nu twee weken ...
Door Carla op 23-2-2018

Ik heb de fitbit nu twee weken en gebruik hem voor hardlopen. Echter is de afstand die hij automatisch berekend erg onbetrouwbaar. Loop samen met vriendin haar of mijn fitbit wijken sterk af terwijl we samen lopen zelfde duur en afstand. Tussen ons zit soms een verschil van ruim een km. Ook je loopsnelheid is hierdoor niet realistisch. De stappen teller doet prima, nachtrust ook herken wel avondje film kijken en dat hij dan slaap registreert. Ik ben teleurgesteld in het product daar ik hem juist voor hardlopen had gekocht.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,0
Het horloge en de mogelijkheden zijn top, ...
Door Suus op 24-1-2018

Het horloge en de mogelijkheden zijn top, de erbij horende app is heel overzzichtelijk en ook het koppelen is niet moeilijk. Er is alleen één maar en dat is de bevestiging van de horlogeband. Deze is bij mij al voor de 2e keer bij de aanhechting afgebroken en volgens de Mediamarkt is dit een bekend probleem. Hopelijk komt er een oplossing voor, want al is het een hele goede service dat hij steeds omgeruild wordt, graag wil ik er langer van genieten

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

3,0
Mooi design, maar de data is erg ...
Door Jappie op 24-1-2018

Mooi design, maar de data is erg onnauwkeurig. GPS detectie (hardlopen) wijkt 5% af (=slechtere score dan gratis apps), autodetectie sporten loopt 2 minuten te lang door, slaap wordt gemeten terwijl je niet slaapt en andersom, enz. Ga je voor "mooi", dan is Fitbit een prima keus. Maar wil je betrouwbare data, koop dan een ander merk.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

1,0
Communicatie tussen de app en de tracker ...
Door Erwin op 1-1-2018

Communicatie tussen de app en de tracker is waardeloos. App kan continu de tracker niet vinden ondanks dat Bluetooth gewoon aanstaat. Daarnaast ligt de tracker niet comfortabel om de pols. Wat mij betreft een enorme miskoop geweest.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

1,0
De Fitbit charge 2 ziet er mooi ...
Door Bert op 31-12-2017

De Fitbit charge 2 ziet er mooi uit, zit lekker om de pols maar kan (nog) geen verbinding maken met diversen Android telefoons waaronder mijn Huawei P10 lite dit was voor mij een grote teleurstelling en vooral omdat Fitbit dit niet aangeeft op haar site. Dus gaat hij terug naar de leverancier.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Super horloge met strak design en leuke ...
Door Maaike op 11-9-2017

Super horloge met strak design en leuke extra's zoals hartslagmeter, Slaapritme, calorieën teller en je ziet wanneer je een bericht op je telefoon ontvangen hebt.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Fitbit Charge 2
Gemiddelde score redacteuren
7,4
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Fitbit Charge 2
Aantal testen:
16
Genormeerde score:
7,4
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,4
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Fitbit Charge 2.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Fitbit Charge 2? Onze eigen test van de Charge 2 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
FITBIT CHARGE 2
8,0
11-10-2016
Gadgetgear.nl

De markt voor fitness trackers is enorm en iedere maand komen er weer spelers bij. Om te innoveren moet je hard werken en dat doen ze bij Fitbit. De sprong van de Fitbit Charge naar de Fitbit Charge is enorm. Er zijn nog wel wat kleine puntjes van kritiek. Het belangrijkste is het display dat van plastic is in plaats van sterk glas. Ook Google Fit en Apple HealthKit ontbreken echt nog in de lijst compatible apps. Daar staat tegenover dat de hartslagmeting en sportmetingen uiterst nauwkeurig zijn.

Gadgetgear.nl
Fitbit Charge 2 review: Close to fitness tracking perfection
10,0
9-9-2016
Alphr.com

A couple of very minor bugbears aside, it’s hard to find fault with the Fitbit Charge 2. Okay, it’s slightly more expensive than the model it replaces, but the cosmetic and design changes more than make up for the £10 price hike. And yes, it doesn’t have GPS built in, but aside from that, it has pretty much everything the casual fitness fan could possibly want in a streamlined, attractive package. There were three issues with the (decent) Fitbit Charge HR: it wasn’t too comfy for long-term wear; it valued function over form; and it wasn’t customisable. Fitbit has solved every single one of my complaints, and come up with a device that has simply been a delight to review. The company born to measure steps is going places, and the Fitbit Charge 2 is another confident step in the right direction.

Alphr.com
Fitbit Charge 2
8,0
15-9-2016
TrustedReviews.com

The Fitbit Charge 2 is an improvement over the original, but it doesn’t really bring a whole lot new to your wrist.

TrustedReviews.com
Fitbit Charge 2
9,0
22-9-2016
Pocket-lint.com

There's a lot to love about the Charge 2. It takes the best features from the Fitbit Charge HR and Alta, while adding a few more including VO2 Max and Guided Breathing. It also takes on Fitbit's new design ethos with interchangeable straps, solid build quality and a larger, informative OLED display.

Pocket-lint.com
Fitbit Charge 2
8,0
23-9-2016
TechRadar.com

The Fitbit Charge 2 is an improvement in every way over the Charge HR, but you'll only want to upgrade if you're after more fitness tracking and a large display to see your results.

TechRadar.com
Fitbit Charge 2 review: The best £130 fitness wearable
10,0
23-9-2016
Expertreviews.co.uk

The Fitbit Charge 2 gets a lot right. You want a simple, hassle-free and long-lasting wearable? Then the Charge 2 ticks all the boxes. The lack of in-built GPS and compatibility with external ANT+ sensors might push some people towards pricier rivals such as Garmin Vivoactive HR – but otherwise it’s the casual fitness fan’s perfect training partner.

Expertreviews.co.uk
Fitbit Charge 2 review – the fitness device that tracks your every move
8,7
6-10-2016
Techguide.com.au

The Fitbit Charge 2 is a vast improvement over the previous model and is one of the best activity trackers on the market in terms of functionality and value.

Techguide.com.au
TEST / Fitbit Charge 2 : le cardio accessible à tous
8,0
8-10-2016
Lesnumeriques.com

Fitbit donne un coup de fouet à son capteur vedette. Entre l’Alta et le Blaze, le constructeur américain livre avec le Charge 2 un bracelet à écran élargi, intégrant cette fois un capteur cardio. Les fonctionnalités proposées font de lui un produit complet, pour tous. Quelques petites lacunes (ergonomie du bouton latéral, pas d’étanchéité) l’empêchent de monter sur la plus haute marche de notre podium, mais le cœur y est.

Lesnumeriques.com
Einfach mal ruhig durchatmen
8,8
21-10-2016
Chip.de

Das Fitbit Charge 2 tritt ein schweres Erbe an, denn der Vorgänger war ein echter Erfolg. Gut gefallen uns im Test das größere Display, die Multisport-Anwendungen und die optionalen Wechselarmbänder. Erstmals sind auch geführte Atemübungen möglich. Weniger rühmlich ist die Akkulaufzeit und das fehlende GPS.

Chip.de
Fitbit Charge 2 review: release date | price | models | multi-sports | new display | interchangeable wristbands
9,0
23-10-2016
pcadvisor.co.uk

The Fitbit Charge 2 is a worthy upgrade to the extremely popular Charge HR. It will appeal to both the casual get-fit user and the more serious fitness freaks, although runners might prefer a tracker with built-in GPS. Users will love the larger display and interchangeable wristbands, plus the updated fitness features. It boasts most of the features a serious keep-fit enthusiast demands, and can connect with a smartphone GPS for runners who want to track their pace and lap times. Fitbit has more minimalist or fashion-conscious wristband trackers (Flex 2 and Alta, both of which lack the Charge 2's heart-rate monitor and associated benefits such as Cardio Fitness ratings) but the Charge 2 has it all and still looks more chic than the average activity tracker. It remains our favourite mainstream activity tracker.

pcadvisor.co.uk
Fitbit Charge 2 review
8,0
30-10-2016
Stuff.tv

The Charge 2 is a funky hybrid tracker that doesn’t do enough to get true fitness fanatics excited. Without waterproofing and GPS, it’s just too vanilla for anyone that’s seriously looking to get into shape - even with more serious additions like VO2 Max. Let’s be honest, though: anyone with a marathon or two under their belt already will probably already have something a little more comprehensive strapped to their wrist. It’s still a pretty complete tracker for the rest of us mere mortals, who shudder at the thought of running for a bus, let alone 26.3 miles. Notifications might be limited, but they’re a welcome addition, and it’s subtle enough to wear 24/7 - apart from when it’s time to hit the showers. The Charge 2 would probably still be on my wrist if Fitbit had made it waterproof, but if that doesn’t put you off, it’s still got the smarts to please anyone after a lifestyle more focused on fitness.

Stuff.tv
Fitbit Charge 2 - Fitnesscoach om je pols
7,0
5-7-2017
Computer! Totaal

Wie de beste fitnesswearable zoekt, kiest voor Fitbit. Vooral dankzij de app en hartslagmeter verkies ik hem boven bijvoorbeeld TomTom, Misfit of Garmin. Toch ben ik een beetje teleurgesteld in de mogelijkheden van de Charge 2 ten opzichte van de kleinere Alta HR en voorganger Charge HR.

Computer! Totaal
Fitbit Charge 2 review: A great wearable with snazzy extras
10,0
11-7-2017
Alphr.com

A couple of minor bugbears aside, it’s hard to find fault with the Fitbit Charge 2. Okay, it’s slightly more expensive than the model it replaces, but the cosmetic and design changes more than make up for the £10 price hike. And yes, it doesn’t have GPS built in – but aside from that, it has pretty much everything the casual fitness fan could possibly want in a streamlined, attractive package. There were three issues with the (decent) Fitbit Charge HR: it wasn’t particularly comfortable for long-term wear; it valued function over form; and it wasn’t customisable. Fitbit has addressed every one of my complaints to produce a device that has simply been a delight to review. The Fitbit Charge 2 is another confident step in the right direction from a company that is certainly going places.

Alphr.com
Fitbit Charge 2
8,0
2-2-2018
TrustedReviews.com

The Fitbit Charge 2 is an improvement over the original, but it doesn’t really bring a whole lot new to your wrist.

TrustedReviews.com
Fitbit Charge 2
8,0
2-3-2018
TrustedReviews.com

The Fitbit Charge 2 is an improvement over the original, but it doesn’t really bring a whole lot new to your wrist.

TrustedReviews.com
Fitbit Charge 2: Prima tracker voor brede doelgroep
7,8
16-5-2018
BesteProduct.nl

De Fitbit Charge 2 heeft zich in onze test bewezen als goede allround fitness tracker. Typisch voorbeeld van een ‘prima tracker’ die voor veel verschillende mensen geschikt is. Onder een degelijk jasje schuilen diverse mogelijkheden om zowel je stappen en calorieën als specifiek je trainingsactiviteit bij te te houden. De Charge 2 beschikt over een hartslagsensor en houdt het op één acculading zo’n 5 dagen vol. De tracker is helaas niet waterproof, heeft geen kleurendisplay en beschikt niet over ingebouwde GPS (locatie tracken gaat via koppeling met je smartphone). De uitstekende app, de gebruiksvriendelijkheid en de veelzijdigheid zorgen onderaan de streep voor een prima score. En een kooptip!

BesteProduct.nl
Magazine testen
6,4
Consumentengids
1-5-2017
9,5
Prijs / kwaliteit
De Fitbit Charge 2 is een aanrader om te kopen. Volgens de experts die de Charge 2 hebben getest, krijg je voor € 139,00 een van de beste Smartbands in deze prijsklasse op de markt.
expertscore
7,4
laagste prijs
€ 139,00
prijs/kwaliteit
9,5

Laagste prijzen Fitbit Charge 2


Fitbit Charge 2 uitvoeringenSpecificaties

Functies
(Meet)-functies
actieve minuten, verbrande calorieën, afgelegde afstand, aantal trappen, aantal stappen, geslapen uren, persoonlijke doelen
Activiteitsmonitoring
verbrande calorieën, afgelegde afstand, slaapkwaliteit, aantal stappen
Actieve minuten
Ja
Calorieën verbrand
Ja
Volgen van trainingen
Ja
Afgelegde afstand
Ja
Slaapkwaliteit
Ja
Trappen gelopen
Ja
Uren geslapen
Ja
Persoonlijke doelen
Ja
Display
Type beeldscherm
OLED
Touchscreen
Ja
Algemene Kenmerken
Soort product
polsband
Bediening
touch, knoppen
Fabrikant kleur(en)
blauw, zwart , antraciet , goud , roze , zilver , rvs , paars , lavendel
Kleur(en)
zwart, blauw , antraciet , roze , goud , zilver , rvs , paars
Materiaal behuizing
glas, rvs
Materiaal band
elastomeer
Kleur band
blauw , zwart
Maat band
L , S
Geheugencapaciteit
7 dag(en)
Connectiviteit
Verbindingstechnologie
draadloos
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0 , 4.0 LE
Wifi
Nee
Ondersteunde besturingssystemen
Android, iOS, Windows Phone , Android 4.4 , Android 6.0 , Android 5.1 , Android 5.0 , Android 7.1 , Android 7.1.2
Ondersteunde Windows OS
Windows 10 Education, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home x64, Windows 10 Pro x64, Windows 10 IOT Core, Windows 10
Mac-compatibiliteit
Ja
Ondersteunde Mac OS
Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra
Opties
Trillende motor
Ja
Wekfunctie
Ja
Waterdicht
Ja
Verstelbaar
Ja
Sensoren
Sensoren
versnelling, hartslag , barometer
Hartslag monitor
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Stappenteller
Ja , Nee
Locatie positie
Nee , Ja
Barometer
Nee , Ja
Energie
Oplaadtijd
2 uur
Batterijduur
5 dagen
Accu type
Lithium-Polymeer (LiPo) , Lithium-Ion (Li-Ion)
Inhoud En Afmetingen
Breedte
2,14 cm
Minimale schouderbandlengte
165 mm, 140 mm
Maximale schouderbandlengte
206 mm, 170 mm
Gewicht
35 gram
Algemeen
EAN
0816137020312 , 0816137020596 , 0816137020749 , 0816137020282 , 7432022399351 , 0816137020251 , 0816137029889 , 0816137020244 , 0816137020602 , 0816137020299 , 0810351029335 , 0816137020275 , 0816137020305 , 0816137020732 , 0816137029872 , 0816137020329
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2016 , 2018
Partnumber
FB407STELEU, 40-29-3539 , FB407GMBKL-EU , FB407RGLVS-EU , FB407SBUSEU , 40-29-3536 , - , FB407SBKSEU , 40-29-3534 , FB407SBKLEU , 40-29-3533 , FB407GMBKS-EU , FB407SPMLEU , FB407SPML , 40-29-3537 , FB407SBULEU , 40-29-3535 , FB407SPMSEU , 40-29-3538 , FB407RGLVL-EU , FB407STESEU , 40-29-3540
Releasedatum
September 2016
Product
Type/soort
activiteitstracker
Meegeleverd
Meegeleverde kabels
USB
Handleiding
Ja
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
4
Beoordeling experts
7,4
Beoordeling consumenten
6,6
Prijs / kwaliteit
9,5