Volg ons
Alle uitvoeringen (7)

Fitbit Alta HR

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Bestel- en levertijden Beschikbaar in 7 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Fitbit Alta HR

Voordelen

  • Lange levensduur van de batterij
  • Formaat
  • Stijlvol design
  • App
  • Hartslagmeter
  • Geavanceerde slaap tracking software

Nadelen

  • Geen GPS voor nauwkeurige afstanden
  • Niet waterresistent
  • Tik-gevoelig scherm werkt niet altijd even goed

Onze test
Consumententest | op
7,5

Fitbit Alta HR: Supermooi design, maar wel iets aan de prijs

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De Fitbit Alta HR is om te zien een prachtige fitnesstracker. En als 'zij' (ze is immers subtiel en roze gekleurd) alleen getest was, was de uitslag hier en daar wellicht wat positiever geweest. Leg je 'm echter direct naast andere modellen dan zie je ook duidelijk wat er nog meer op de markt is. Deze Alta kost namelijk evenveel als haar broertje, de Charge 2. Dit model is iets forser gebouwd, kan meer en heeft een groter scherm. Neemt niet weg dat de Alta HR een leuk instapmodel is, met geweldige functies, een fantastische app en een handige sleep tracker. Het slanke design kan een belangrijke pré voor je zijn. Als je kijkt naar prijs vs. kwaliteit dan scoort de Charge 2 een stuk beter.

Met groot enthousiasme stuur ik ons team van consumententesters aan. Dagelijks vliegen de reviews me om de oren, die ik samen met collega Tom – teamleider redactie – corrigeer en redigeer. Daarnaast vind ik het zelf ook erg leuk om producten te testen die ik toch al met enige regelmaat gebruik. Ik loop geregeld het kantoor uit met een blender, sapcentrifuge, strijkijzer of een haarstyler onder de arm.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Consumententester
vanaf 73,22
Met groot enthousiasme stuur ik ons team van consumententesters aan. Dagelijks vliegen de reviews me om de oren, die ik samen met collega Tom – teamleider redactie – corrigeer en redigeer. Daarnaast vind ik het zelf ook erg leuk om producten te testen die ik toch al met enige regelmaat gebruik. Ik loop geregeld het kantoor uit met een blender, sapcentrifuge, strijkijzer of een haarstyler onder de arm.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Consumententester
7,0
Gebruikservaring
(Weging 25%)
De gebruikservaring is wisselend. Ik vind de app bijvoorbeeld heel prettig, deze heeft een fijne interface. Het duurde niet lang voor ik alles in de gaten had. En je kunt allerlei interessante doelen e.d. voor jezelf stellen. Daarover later meer. Anderzijds vond ik het jammer dat de stappenteller niet in meters nauwkeurig aangeduid worden op het scherm. Dit heeft met de grootte van het scherm te maken uiteraard. Je krijgt enkel te zien '3,1 km', maar niet dat je misschien nog maar een meter verwijderd bent van die 3,2. Ook vind ik ‘m niet de beste in het oppikken van de activiteiten. Soms doet hij dit wel, soms niet. Wil je dus alles goed genoteerd hebben, dan moet je dit dus zelf aan moet geven voordat je begint. De sleep tracker vind ik geweldig. Na elke nacht krijg je een prachtig overzicht van je wakkere momenten, je REM slaap uren, de light sleep uren en de deep sleep uren. Je kunt er je slaapgewoontes niet zomaar mee verbeteren, maar het geeft je wel een perfect inzicht in je effectieve slaapuren. Word je bijvoorbeeld na 8 uur slaap nog steeds moe wakker, dan kun je zien dat dat bijvoorbeeld lag aan die vele lichte slaapuren. En kun je voor jezelf misschien nagaan wat daartoe geleid heeft. Te veel cafeïne die dag ervoor, of toch nog tot laat achter een beeldscherm gezeten? Je kan vervolgens doelen voor jezelf stellen, en ‘Time to go to bed’-reminders instellen. Ook erg leuk zijn de positieve reminders die het horloge je gedurende de dag geeft, mits je dit instelt natuurlijk. Ik heb ooit een horloge gehad dat enkel een tril geeft en het commando ‘Beweeg’. De Fitbit HR doet dat leuker, bijvoorbeeld: ‘Only 231 steps to go’ of ‘Take me out for a walk?’ Het is vooral deze positieve motivatie die ervoor kan zorgen dat de gebruiker van het horloge daadwerkelijk meer gaat bewegen. Het scrollen door de verschillende inzichten op het scherm activeer je door middel van een tik op het scherm. Een functie die, zoals bij design al uitgelegd, helaas niet altijd even snel reageert.
6,0
Prijs
(Weging 10%)
Op het moment van testen kost de Alta HR ongeveer 125 euro. Je kunt er best veel kanten mee op, maar ik vind dat je nog te veel de app erbij moet hebben. Zo kun je bijvoorbeeld niet zien hoeveel precieze stappen je hebt gezet. Dat past namelijk niet op het scherm. Als je kijkt naar de Charge 2, die alleen al een groter scherm heeft (en even duur is) denk ik dat de Alta HR net iets te hoog geprijsd is. Een bedrag van 80 of 90 euro was een betere richtprijs geweest.
9,0
Design/specificaties
(Weging 20%)
Wat design betreft gooit deze Fitbit HR hoge ogen. De tracker ziet er mooi en subtiel uit. Want ‘m in het bijzonder zeer geschikt maakt voor de slanke vrouwenpols. En het roze design dat we voor deze test kregen, viel helemaal in de smaak bij de vrouwelijke testers. Mannen, maak je geen zorgen, de bandjes zijn verwisselbaar. Verder draagt 'ie erg prettig om je pols. De HR sensor zit niet in de weg. Het beeldscherm is niet groot, en de opbouw van informatie kun je in de app zelf aanpassen. Zie je bijvoorbeeld alles het liefst horizontaal of verticaal. En welke informatie wil je het liefst direct in beeld, denk aan tijd en hartslag of toch liever iets anders. Fitbit geeft zelf aan dat de batterij zo’n 7 dagen meegaat. Dit klopt aardig. Zelfs al gebruik je de mogelijkheid om ook meldingen van appjes en telefoontjes te ontvangen, houdt de batterij het vol. Iets wat minder goed werkt, is het 'tikken' op het scherm. Het horloge reageert niet altijd even accuraat. En dan ga je (ik in ieder geval wel) uit ongeduld twee keer tikken, waardoor je weer per ongeluk over iets heen scrollt omdat het horloge er nu ineens twee registreert. Zoals veel andere modellen is ook de ALTA spatwaterdicht IP44.
8,0
Draagcomfort
(Weging 20%)
Draagcomfort is prima. Het horloge voel je bijna niet zitten. De soepele band vormt comfortabel om je pols. Dit is ook tijdens de nacht (in verband met de sleep tracker) - natuurlijk erg fijn. De sluiting is ook erg goed. Te goed bijna, want het afdoen van je horloge gaat vrij lastig. Zo verlies je 'm natuurlijk niet, maar wanneer je dagelijks (misschien zelfs wel meerdere keren) doucht, is het niet zo prettig.
7,0
Compatibiliteit / functies
(Weging 25%)
Het dashboard op de app is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Middels een grote cirkel krijg je te zien hoeveel van de ingestelde doel aantal stappen, je al behaald hebt. Hij geeft het aantal afgelegde kilometers aan en het vlammetje staat voor het aantal verbrande calorieën. Dit is doorgaans een optel/rekensom van jouw geslacht, lengte, gewicht en de activiteiten die je doet op een dag. Vervolgens is er een tabje 'Track exercise', en een onderdeel waarin je lichaamsgewicht en diverse goals die je voor jezelf stelt bijhoudt. Ook houd je hier je water- en voedselinname bij. Voedselinname kun je bijhouden door middel van barcode scans. Alleen werkt het niet voor de meeste producten die wij hier in Nederland consumeren. Wel kun je deze toevoegen, maar je moet alsnog wachten tot Fitbit ze zelf in de database plaatst. Verder heb je in de app de mogelijkheid om vrienden uit te dagen, of om zelf uitgedaagd te worden natuurlijk. Fitbit biedt een Coach aan die je helpt bij diverse doelen. Hiervoor moet je een extra app downloaden, namelijk Fitbit Coach. Dan krijg je toegang tot diverse trainingen zoals interval medley’s met muziek of video's met buikspieroefeningen. Fitbit is verder overtuigd dat je velen malen effectiever en efficiënter sport wanneer je dat met vrienden doet, dus er is ook de mogelijkheid om friends te koppelen. Je kunt dan zien wat jouw vrienden als doelen hebben, en in hoeverre ze die al behaald hebben voor die dag. Tot slot is er de mogelijkheid je account te customizen en je kunt instellen of je notificaties wil krijgen van eventuele inkomende berichten of oproepen.

7,5
Eindscore test
Fitbit Alta HR

Reviews van de Fitbit Alta HR

Gemiddelde score gebruikers

5,0
Gebruikers zijn niet enthousiast over de Alta HR van Fitbit. Een gemiddelde van 5,0 uit 5 reviews is een mager resultaat. Overweeg een andere Smartband.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
3,0
Mooi design maar zeer slechte helderheid. In ...
Door JP. Geuskens op 24-8-2018

Mooi design maar zeer slechte helderheid. In het daglicht niet af te lezen. Onbruikbaar voor buiten waar hij uiteindelijk toch voor bedoeld is.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

4,0
De Fitbit verzamelt enorm veel gegevens over ...
Door zitstaburo op 25-4-2018

De Fitbit verzamelt enorm veel gegevens over je activiteiten, maar doet daar eigenlijk niets intelligents mee. Rij je op de snelweg met 130km, gaat hij opeens trillen om je te vertellen dat je nog 197 stappen moet zetten om je uurdoel te halen. Ik vond dat vrij gevaarlijk. Hij past zijn doelen ook niet aan. Als je wekenlang maar 4000 of 5000 stappen per dag zet, blijft hij toch gewoon zeuren dat je vandaag 10000 stappen moet zetten. Met name die trilfunctie is ontzettend storend tijdens je werk. Je kunt dat ook niet per dag aanpassen, elke dag is hetzelfde voor Fitbit. Het schermpje hoort te activeren als je je pols draait, dat werkt bijna nooit. De stappenteller is ook erg enthousiast: in de ochtend, na ong 4 meter lopen (van bed naar WC) heb ik al 120(!) stappen gezet.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

5,0
De stappenteller is leuk, slaapmonitor ook maar ...
Door richard op 15-1-2018

De stappenteller is leuk, slaapmonitor ook maar andere activiteiten als fietsen of fitness (met aardig hoge inspanning) worden niet herkend. Afstand met hardlopen is zelfde als gemeten afstand met runtastic (hardloop-app) Aan hartslag heb je niets meer. Als je met borstband op continue op 170 loopt dan geeft fitbit met beetje geluk een schommelende waarde tussen 130 en 160. Eigenlijk heb je aan de hartslagfunctie bij inspanning boven 120 niets meer.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,0
Onwijs leuk ding, heel lang getwijfeld maar ...
Door Lientje op 10-6-2017

Onwijs leuk ding, heel lang getwijfeld maar toch gekocht. Prima in gebruik, enkele minpuntjes die fitbit best kan upgraden.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

6,0
Paar maanden in bezit. De tracker heeft ...
Door Gerbrand op 24-5-2017

Paar maanden in bezit. De tracker heeft een prima HR herkenning en dat levert via de app goede inzichten op in HR, calorieën, slapen, etc. Net als de andere FitBit devices dus. De tracker heeft alleen geen mogelijkheid zelf een activiteit te kiezen en te starten, dus ben je aangewezen op de automatische herkenning. Die werkt helaas niet altijd goed, waardoor je na de workout / spinning / ... moet vaststellen dat de acitiviteit niet is gelogd. Ik zou de volgende keer toch voor de Blaze of een ander model met grotere display en meer bedieningsmogelijkheden gaan.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Fitbit Alta HR
Gemiddelde score redacteuren
7,1
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Fitbit Alta HR
Aantal testen:
12
Genormeerde score:
7,1
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,1
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Fitbit Alta HR.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Fitbit Alta HR? Onze eigen test van de Alta HR staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Fitbit Alta HR review
9,0
16-3-2017
Techadvisor.co.uk

The Alta HR is Fitbit’s most stylish heart-rate tracker to date. It lacks an altimeter for stair and hill climbing stats, but its 24/7 heart-rate monitor will help you get fitter, lose weight, and better monitor your sleep. You get the core Steps, Distance, Calories and Sleep measurements, and automatic exercise recognition functionality. We love the Activity Reminder prompts which help you get more active during the day. Caller ID and the ability to read texts on your wrist are also big plus points. You really don’t need to wear a separate watch and you’ll hardly know you’re wearing the Alta HR as it’s so comfortable and lightweight. We think the Alta HR is worth the extra £30 over the standard Alta for both its heart-rate monitor and watch-like strap buckle. It challenges the Charge 2 as our favourite Fitbit.

Techadvisor.co.uk
Fitbit Alta HR
8,0
27-3-2017
Cnet.co.uk

THE GOOD The Alta HR has a slim and stylish design with 7-day battery life, and all-day fitness and heart rate tracking. THE BAD It isn't water-resistant, and notifications can be difficult to read. You can't manually start workouts. Automatic exercise tracking and no buttons means no on-band controls. THE BOTTOM LINE Long battery life and stylish design combined with improving app software make the Alta HR the best all-around fitness tracker for most people.

Cnet.co.uk
Fitbit Alta HR
8,0
31-3-2017
TechRadar.com

With the Alta HR, Fitbit has taken what was already a solid activity tracker, and made it better. It’s not flash, it’s not elaborate, but it is slick and with its newly added heart rate tracking skills it's a more well-rounded fitness companion for those looking beyond a simple steps count.

TechRadar.com
Fitbit Alta HR review
8,0
5-4-2017
Stuff.tv

Came straight to the conclusion? Here’s the short version: the Alta HR is, for casual exercisers, one of the best and most motivational health-trackers around. The heart-rate tracking adds some genuinely insightful meat to your stats, and it has an almost uncanny ability to tune into the type of exercise you’re doing. The week-long battery life is also a big bonus. Sadly, the Alta HR notches up a few too many minors to get full marks: it’s not water-resistant, the screen is unresponsive and hard to read in sunlight, and it’s missing a few handy features that are found in other Fitbits like ‘guided breathing’ and an altimeter. The sleep-tracking features are also more about promise than real insight right now. It’s a slight shame, because it feels like Fitbit could have made a five star tracker if it didn’t have one eye on balancing out the rest of its range. But unless you’re a swimmer or multi-sporter who likes to get lots of live data from your watch during exercise, it’s the best one it’s made so far.

Stuff.tv
Fitbit Alta HR
7,0
7-4-2017
TrustedReviews.com

The Fitbit Alta HR’s sleep tracking has seen a useful upgrade, but for most people the Charge 2 is still the Fitbit to buy.

TrustedReviews.com
FITBIT ALTA HR REVIEW: A MUCH BETTER ACTIVITY TRACKER THAN I EXPECTED
7,4
11-4-2017
Theverge.com

All of this may seem like I’m feeling fairly non-committal toward the new Fitbit, when in truth I like what Fitbit has done holistically with this product. It’s still the same bracelet-like Fitbit from last year, but with one hardware addition and one new software feature that really improve the overall experience. Its battery life lasted me nearly a week, from a Wednesday night to the following Wednesday, on a single charge. This is more impressive when you consider the added heart rate sensors. Over a week, I became a little addicted to Fitbit again, wanting to get my steps up, trying to pay attention to the move reminders, actually checking the app every now and then to see how I slept or what my resting heart rate was that morning. I did miss real exercise-tracking features while I was wearing it, and am still a lot more inclined to buy a wearable that has GPS and other advanced sport tracking. But the new Fitbit Alta HR told me just a tiny bit more about my activity than what I knew before, and was just so easy to wear. And if we aren’t getting mind-blowing technology advances in wearables right now, then that’s probably the next best thing.

Theverge.com
Fitbit Alta HR review: Better sleep analysis and heart-rate monitoring, but it's pricey
8,0
20-4-2017
Alphr.com

All-in-all, the Fitbit Alta HR is typical Fitbit. It’s competent, easy to use and understand. It tracks the things casual fitness fans need, will help them keep on top of their daily activity, and understand more about when to do more and how to get healthier. It isn’t the ideal tracker for specific sports, however, or those serious about training to hit particular goals – for that, I’d recommend a TomTom Spark or a Garmin running watch. The more serious problem for the Fitbit Alta HR, however, is its proximity in price to the Fitbit Charge 2, a tracker Alan tagged “practically fitness tracking perfection” when he reviewed it last year. The Charge 2 costs a mere £10 more than the Fitbit Alta HR, has a larger screen and is more fully featured, including a barometric altimeter that helps it calculate elevation – which allows you to track the number of floors you’ve climbed and the hill profile of runs and walks. That puts the Fitbit Alta HR in a tricky position. On its own it’s a solid, attractive fitness tracker, able to track basic activities and your heart rate without sacrificing battery life; but, if you’re going to spend this much, I can’t honestly see why you wouldn’t spend £10 more and go for the Charge 2 instead.

Alphr.com
FITBIT ALTA HR
6,0
21-4-2017
Wired.co.uk

WIRED Prettier than its predecessors with a litany of interchangeable bands. Automatically recognizes and logs activity when you're walking, running, or biking. Battery lasts a full week between charges. TIRED The silent alarm is too timid to reliably wake you up. Sleep insights are a bore. No GPS tracking or waterproofing; runners and swimmers are out of luck.

Wired.co.uk
Fitbit Alta HR
9,0
25-4-2017
Pocket-lint.com

The Alta is by far the most stylish Fitbit thanks to its slim body and interchangeable straps. Add heart-rate tracking and improved sleep tracking and the Alta HR steps things up to a notable degree.

Pocket-lint.com
Fitbit Alta HR review – the device that can help you get fit and sleep better
9,0
10-5-2017
Techguide.com.au

The Fitbit Alta HR is a discreet tool that can help you reach your fitness goals and move you closer to a good night’s sleep. There aren’t many other products on the market that offer the versatility and quality that you’ll find with the Fitbit Alta HR and its excellent companion app.

Techguide.com.au
Fitbit Alta HR - Altanatief voor de Charge
9,0
15-6-2017
Computer! Totaal

Zoek je een wearable die de meest waardevolle gegevens toont en bescheiden oogt, dan is de Fitbit Alta HR de beste optie. Vooral ook vanwege de doorlopende hartslagmeting. Wil je net even wat accuratere gegevens verzamelen, dan kies je beter voor de Fitbit Charge 2, die wat groter is. Nadeel is echter dat het bandje zorgt voor huidirritatie en dat de gegevens vast blijven zitten in het Fitbit-platform.

Computer! Totaal
Fitbit Alta HR: Supermooi design, maar wel iets aan de prijs
7,5
14-5-2018
BesteProduct.nl

De Fitbit Alta HR is om te zien een prachtige fitnesstracker. En als 'zij' (ze is immers subtiel en roze gekleurd) alleen getest was, was de uitslag hier en daar wellicht wat positiever geweest. Leg je 'm echter direct naast andere modellen dan zie je ook duidelijk wat er nog meer op de markt is. Deze Alta kost namelijk evenveel als haar broertje, de Charge 2. Dit model is iets forser gebouwd, kan meer en heeft een groter scherm. Neemt niet weg dat de Alta HR een leuk instapmodel is, met geweldige functies, een fantastische app en een handige sleep tracker. Het slanke design kan een belangrijke pré voor je zijn. Als je kijkt naar prijs vs. kwaliteit dan scoort de Charge 2 een stuk beter.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
8,0
Prijs / kwaliteit
De Fitbit Alta HR is een prima Smartband om te kopen. De Alta HR is vaak genoeg goed getest door deskundigen en biedt met € 73,22 een goede prijs / kwaliteitverhouding.
expertscore
7,1
laagste prijs
€ 73,22
prijs/kwaliteit
8,0

Laagste prijzen Fitbit Alta HR


Fitbit Alta HR uitvoeringenSpecificaties van Fitbit Alta HR

Functies

(Meet)-functies
actieve minuten, verbrande calorieën, afgelegde afstand, aantal stappen, geslapen uren, persoonlijke doelen , eten & drinken
Actieve minuten
Ja
Calorieën verbrand
Ja
Volgen van trainingen
Ja , Nee
Afgelegde afstand
Ja
Slaapkwaliteit
Ja
Uren geslapen
Ja
Persoonlijke doelen
Ja
Eten & drinken
Nee , Ja

Display

Type display
OLED
Touchscreen
Ja

Algemene Kenmerken

Bediening
touch
Fabrikant kleur(en)
zwart , koraal , rood , roze goud , grijs
Kleur(en)
zwart , rood , roze goud , grijs
Materiaal behuizing
rvs , glas
Materiaal band
elastomeer
Kleur band
zwart , rood , Roze goud , grijs
Maat band
S , L
Maat pols
140 - 170 mm, 170 - 206 mm
Geheugencapaciteit
30 dag(en)
Testoordeel
2014/53/EU, FCC, CE

Connectiviteit

Verbindingstechnologie
bedraad en draadloos , draadloos
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0 , 4.0 LE
Wifi
Ja
Ondersteunde besturingssystemen
Android, iOS , Windows 10 Mobile , Android 4.4 , Android 6.0 , Android 5.1 , Android 5.0 , Android 7.1 , Android 7.1.2
Ondersteunde Windows OS
Windows 10 Education, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Home, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home x64, Windows 10 Pro x64, Windows 10 IOT Core , Windows 10 Pro
Mac-compatibiliteit
Ja
Ondersteunde Mac OS
Mac OS X 10.6 Snow Leopard , Mac OS X 10.7 Lion , Mac OS X 10.8 Mountain Lion , Mac OS X 10.9 Mavericks , Mac OS X 10.10 Yosemite , Mac OS X 10.11 El Capitan , Mac OS X 10.12 Sierra , Mac OS X 10.13 High Sierra
Nummerherkenning
Ja
Merk compatibiliteit
universeel
PC connected
Ja

Opties

Trillende motor
Ja
Wekfunctie
Ja
Verstelbaar
Ja

Sensoren

Sensoren
versnelling, hartslag , beweging
Hartslag monitor
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Stappenteller
Ja
Bewegingssensor
Ja

Energie

Oplaadbron
USB
Oplaadtijd
2 uur
Batterijduur
7 dagen
Accu type
Lithium-Polymeer (LiPo)

Inhoud En Afmetingen

Breedte
1,50 cm
Gewicht
23 gram

Meegeleverd

Meegeleverde kabels
USB
Handleiding
Ja

Algemeen

EAN
0816137024150 , 0816137024495 , 0816137024259 , 0816137024792 , 0816137024372 , 0816137024556 , 0816137024310 , 0816137024082 , 0816137024198 , 0816137024679 , 0816137024617 , 0816137024730
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2017
Releasedatum
March 2017
Partnumber
FB-408SBKS-EU , FB-408SCRL-EU , FB408GMBKS-EU , 40-30-9493 , FB-408SPMS-EU , FB408RGPKS-EU , 40-30-9500 , FB-408SCRS-EU , FB408RGPKL-EU , 40-30-9498 , FB408SBKL-EU , 40-30-9501 , FB408GMBKL-EU , 40-30-9458 , FB-408SGYS-EU , FB-408SGYL-EU , FB-408SPML-EU

Product

Type/soort
activiteitstracker

Extra

Breedte
15 mm
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
2
Beoordeling experts
7,1
Beoordeling consumenten
5,0
Prijs / kwaliteit
8,0