Volg ons

Fitbit smartbands

Fitbit
Een smartband van Fitbit kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartbands van Fitbit in het onderstaande overzicht. Klik op de smartbands om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
151 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Sporthorloge of smartband kopen: lees eerst deze handige tips
Een smartband of sporthorloge is puur gericht op jouw lichaamsbeweging. In deze koopgids zetten we voor je uiteen waar je op moet letten als je er een wilt aanschaffen.
Lees de koopgids

Best geteste smartbands door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartbands van Fitbit door BesteProduct.nl

8,0
De Charge 3 van Fitbit heeft een bescheiden en compact design. Met tal van verkrijgbare kleuren bandjes oogt het als een mooi geheel, niet onbelangrijk voor een wearable. Het prima draagcomfort en het formaat maken dat je ‘m makkelijk de hele dag en nacht draagt. Deze tracker registreert je hartslag, slaap en diverse activiteiten als stappen en traptreden. De Fitbit is waterdicht en meet de data van verschillende sporten, waaronder zwemmen. De batterijduur is met ongeveer een week prima, de app werkt bijzonder fijn en de prijs-kwaliteitverhouding is scherp. Muziekopslag, een kleurenscherm en GPS ontbreken. Voor dat laatste kun je ‘m overigens wel aan je smartphone koppelen. Voor 150 euro vinden we het een goede allround koop, goed genoeg zelfs voor een kooptip.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 186 reviews
Lees de hele review
7,8
De Fitbit Charge 2 heeft zich in onze test bewezen als goede allround fitness tracker. Typisch voorbeeld van een ‘prima tracker’ die voor veel verschillende mensen geschikt is. Onder een degelijk jasje schuilen diverse mogelijkheden om zowel je stappen en calorieën als specifiek je trainingsactiviteit bij te houden. De Charge 2 beschikt over een hartslagsensor en houdt het op één acculading zo’n 5 dagen vol. De tracker is helaas niet waterproof, heeft geen kleurendisplay en beschikt niet over ingebouwde GPS (locatie tracken gaat via koppeling met je smartphone). De uitstekende app, de gebruiksvriendelijkheid en de veelzijdigheid zorgen onderaan de streep voor een prima score. En een kooptip!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,6
De Fitbit Blaze oogde en voelde eerste wat ‘gek’ en zwaar aan, maar het wende gelukkig snel. En al ziet ie er dan wat anders uit dan de meeste trackers, er zit een flinke lading aan handige functies in. Een hartslagsensor, een mooi kleuren touchscreen en een handige Fitstar-functie. Hierdoor zie je op het horloge de fitness-oefeningen uitgebeeld. Het scherm reageerde goed op onze aanrakingen en de app is zeer gebruiksvriendelijk. Het ietwat gekke design, het wat minder comfortabele bandje en het prijskaartje van 190 euro konden ons minder bekoren. Blijft echter overeind staan dat je met de Blaze een veelzijdige fitness tracker in huis haalt die gebruikt maakt van een hele fijne app. Mist nét de prestigieuze kooptip, maar scoort terecht een ruime voldoende.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 186 reviews
Lees de hele review
7,5
De Fitbit Alta HR is om te zien een prachtige fitnesstracker. En als 'zij' (ze is immers subtiel en roze gekleurd) alleen getest was, was de uitslag hier en daar wellicht wat positiever geweest. Leg je 'm echter direct naast andere modellen dan zie je ook duidelijk wat er nog meer op de markt is. Deze Alta kost namelijk evenveel als haar broertje, de Charge 2. Dit model is iets forser gebouwd, kan meer en heeft een groter scherm. Neemt niet weg dat de Alta HR een leuk instapmodel is, met geweldige functies, een fantastische app en een handige sleep tracker. Het slanke design kan een belangrijke pré voor je zijn. Als je kijkt naar prijs vs. kwaliteit dan scoort de Charge 2 een stuk beter.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Smartband: de populairste merken