Volg ons

Fitbit smartbands vergelijken

Fitbit logo
Een smartband van Fitbit kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartbands van Fitbit in het onderstaande overzicht. Klik op de smartbands om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
143 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Sporthorloge of smartband kopen: lees eerst deze handige tips
Een smartband of sporthorloge is puur gericht op jouw lichaamsbeweging. In deze koopgids zetten we voor je uiteen waar je op moet letten als je er een wilt aanschaffen.
Lees de koopgids

Best geteste smartbands door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartbands van Fitbit door BesteProduct.nl

6,5
Geen prijzen
De Fitbit Charge 3 is nu ongeveer anderhalf jaar op de markt, maar voelt ernstig ouderwets. Concurrenten zoals Samsung en Huawei hebben de smartband al lang voorbij gestreefd en Fitbit heeft nog altijd geen vervangend model geïntroduceerd. Het ontwerp is prima tijdens het sporten, maar is eigenlijk te hoekig voor kleding met lange mouwen. Daarnaast zit er te weinig rek in de bandjes om voor iedereen een juiste pasvorm te garanderen. Het grootste nadeel van de Charge 3 is echter het scherm. Het gebrek aan kleuren en de lage resolutie zijn niet meer van deze tijd en laten de fitness tracker er veel goedkoper uit zien dan dat hij is. Over die prijs gesproken: hij is niet alleen te duur in de initiële aanschaf, maar ook in de maanden daarna. Voor de meest uitgebreide functionaliteit moet je namelijk maandelijks of jaarlijks betalen voor een Premium-abonnement dat significant bijdraagt aan het totaalbedrag. De Charge 3 komt daardoor na één jaar al drie keer duurder uit dan bijvoorbeeld een Huawei Band 4 Pro!
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review
8,0
De Charge 3 van Fitbit heeft een bescheiden en compact design. Met tal van verkrijgbare kleuren bandjes oogt het als een mooi geheel, niet onbelangrijk voor een wearable. Het prima draagcomfort en het formaat maken dat je ‘m makkelijk de hele dag en nacht draagt. Deze tracker registreert je hartslag, slaap en diverse activiteiten als stappen en traptreden. De Fitbit is waterdicht en meet de data van verschillende sporten, waaronder zwemmen. De batterijduur is met ongeveer een week prima, de app werkt bijzonder fijn en de prijs-kwaliteitverhouding is scherp. Muziekopslag, een kleurenscherm en GPS ontbreken. Voor dat laatste kun je ‘m overigens wel aan je smartphone koppelen. Voor 150 euro vinden we het een goede allround koop, goed genoeg zelfs voor een kooptip.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,8
De Fitbit Charge 2 heeft zich in onze test bewezen als goede allround fitness tracker. Typisch voorbeeld van een ‘prima tracker’ die voor veel verschillende mensen geschikt is. Onder een degelijk jasje schuilen diverse mogelijkheden om zowel je stappen en calorieën als specifiek je trainingsactiviteit bij te houden. De Charge 2 beschikt over een hartslagsensor en houdt het op één acculading zo’n 5 dagen vol. De tracker is helaas niet waterproof, heeft geen kleurendisplay en beschikt niet over ingebouwde GPS (locatie tracken gaat via koppeling met je smartphone). De uitstekende app, de gebruiksvriendelijkheid en de veelzijdigheid zorgen onderaan de streep voor een prima score. En een kooptip!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,6
De Fitbit Blaze oogde en voelde eerste wat ‘gek’ en zwaar aan, maar het wende gelukkig snel. En al ziet ie er dan wat anders uit dan de meeste trackers, er zit een flinke lading aan handige functies in. Een hartslagsensor, een mooi kleuren touchscreen en een handige Fitstar-functie. Hierdoor zie je op het horloge de fitness-oefeningen uitgebeeld. Het scherm reageerde goed op onze aanrakingen en de app is zeer gebruiksvriendelijk. Het ietwat gekke design, het wat minder comfortabele bandje en het prijskaartje van 190 euro konden ons minder bekoren. Blijft echter overeind staan dat je met de Blaze een veelzijdige fitness tracker in huis haalt die gebruikt maakt van een hele fijne app. Mist nét de prestigieuze kooptip, maar scoort terecht een ruime voldoende.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Smartband: de populairste merken