Volg ons

Samsung smartbands vergelijken

Samsung logo
Een smartband van Samsung kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartbands van Samsung in het onderstaande overzicht. Klik op de smartbands om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
130 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Sporthorloge of smartband kopen: lees eerst deze handige tips
Een smartband of sporthorloge is puur gericht op jouw lichaamsbeweging. In deze koopgids zetten we voor je uiteen waar je op moet letten als je er een wilt aanschaffen.
Lees de koopgids

Best geteste smartbands door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartbands van Samsung door BesteProduct.nl

8,1
Samsung heeft met de Gear Fit 2 Pro wederom een puike wearable gepresenteerd. Wat mij betreft een prima hybride tussen een activity tracker en een fitness watch. Zo meet het apparaat je stappen, calorieverbruik en slaap, maar heeft het ook een hartslagsensor, GPS, muziekopslag en diverse trainingsopties aan boord. Het instellen gaat op het begin wat moeizaam, maar daarna is ‘ie zeker snel en makkelijk in gebruik. Heb je z’n voorganger al, de Gear Fit 2, dan hoef je wat mij betreft niet te upgraden. Buiten de GPS en verbeterde waterdichtheid is er weinig tot niets aan verbeteringen te zien. Een kleine update dus op een toch al goed horloge. Ga je vól voor sporten of wil je alleen je stappen tellen, dan zijn er wearables te koop die beter/gespecialiseerder of goedkoper zijn. Samsung combineert beide werelden in een allround tracker voor een faire prijs van rond de 200 euro. Naar mijn mening een mooi product voor veel consumenten en daarmee de kooptip zeker waard.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
8,4
Ik heb de Gear Fit 1 niet in handen gehad, maar overal lees ik dat deze nieuwe versie echt vele malen mooier en beter is. En hoewel ik de vergelijking dus niet heb, weet ik na het testen wél dat dit een supermooie activitiy tracker en smartband/watch is. Hij beschikt over een ingebouwde GPS en een standaard meting van je polshartslag. Daarnaast zijn er veel andere slimme functies als muziekspeler, sleep tracker, bijhouden van stappen, trappen en calorieën. De bijbehorende S Health app werkt prettig en geeft ook weer verschillende interessante mogelijkheden, zoals het stukje ‘Together’. Hierin kun je met een andere Gear Fit gebruiker doelen stellen, en zo zien hoe jullie ten opzichte van elkaar bewegen op een dag. Ik heb inmiddels een aantal smartwatches in de handen gehad en hoewel de prijs van de Gear Fit 2 even slikken is, wil ik dit model toch een kooptip geven. Zeker als je een serieuze sporter bent en het leuk vindt een stukje activity en smartwatch te combineren. Want een toppertje, dat is hij zeker!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
5,2
Geen prijzen
De Gear Fit verkies ik boven de Gear 2, want hij zit lekker en gaat lang mee op één batterijlading. Als persoonlijke trainer is de Gear Fit interessant en nodigt uit om ermee te gaan hardlopen. De informatie is na een sessie zo summier dat een sporter er niets mee kan. Calorieverbruik en een gemiddelde hartslag zijn handig om te zien, maar wat ik wil is uitgebreide info over pieken en dalen in een mooie grafiek. Die biedt de Gear Fit niet en bovendien zijn de verplichte apps van Samsung zelf onvoldoende getest. De Gear Fit is qua hardware een prima apparaat maar door de gebrekkige ondersteuning nog niet klaar voor gebruik.
Merijn de Boer
Merijn de Boer
Groningen • 2 reviews
Lees de hele review

Smartband: de populairste merken