Volg ons

Blackberry Z10

Geen prijzen gevonden
Alternatieven:

Voor- en nadelen van de Blackberry Z10

Voordelen

 • Helder display
 • Fantastisch touch toetsenbord
 • Goede integratie van agenda, contacten en berichten
 • Blackberry Hub en verbeterde Blackberry World
 • Goed uitgevoerd en prestatief
 • Goed te bedienen, ook met 1 hand
 • Een 'top kwaliteit' smartphone
 • Zeer snelle dataverbinding met LTE

Nadelen

 • Batterijduur
 • Prijs
 • Matige constructiekwaliteit
 • Weinig apps beschikbaar
 • Te donker display

Onze test
Expertreview | op
6,3

Blackberry Z10, zonder griffel

6 - Score Badge BesteProduct.nl

Normaal schets ik hier een paar situaties waarin het verstandig is het toestel aan te schaffen. Maar die zijn er simpelweg niet voor de Z10. Niet voor deze prijs. Toch is het niet allemaal drama. Het is op zich geen beroerd toestel. Mocht je werkgever van dat grote bedrijf waar je voor werkt per se iedereen aan de Blackberry willen hebben, troost je dan met de gedachte dat je er geen privé smartphone naast hoeft te kopen. Wat kun je doen voor ruim 500 euro? Je kunt een HTC One X of een Samsung Galaxy S3 kopen. En daarna de 100 euro die je overhoudt uitgeven aan nog iets leuks.

Al vanaf de eerste Nokia’s was het liefde op het eerste gezicht. Tussen mij, en smartphones. Sindsdien heb ik ze dan ook bijna allemaal in mijn handen gehad. In tegenstelling tot andere gadget liefhebbers hou ik van alle soorten smartphones. Ik kan net zo lovend zijn over een Android-toestel als een iPhone. En Windows Phone-toestellen heb ik al vaak beloond met een kooptip. En wanneer een fabrikant de plank flink mis slaat, oordeel ik ook zonder aanziens des fabrikants.
Dennis de Vries
Dennis de Vries
Krakau • 47 reviews
Redacteur
Al vanaf de eerste Nokia’s was het liefde op het eerste gezicht. Tussen mij, en smartphones. Sindsdien heb ik ze dan ook bijna allemaal in mijn handen gehad. In tegenstelling tot andere gadget liefhebbers hou ik van alle soorten smartphones. Ik kan net zo lovend zijn over een Android-toestel als een iPhone. En Windows Phone-toestellen heb ik al vaak beloond met een kooptip. En wanneer een fabrikant de plank flink mis slaat, oordeel ik ook zonder aanziens des fabrikants.
Dennis de Vries
Dennis de Vries
Krakau • 47 reviews
Redacteur
5,0
Multimedia
(Weging 15%)
Een Blackberry heb je voor de zaak. Voor de Excel-sheets, de meetings, de terugkoppeling en de powerpoints. Blackberry was altijd 'all work, no play'. Aan dat imago van 'dull boy' is flink gesleuteld met Blackberry 10, maar het kan niet voorkomen dat dit niet het gebied is waar de Z10 op excelleert. De 8 megapixel camera maakt in precies de goede omstandigheden goede foto's. Maar zit het even niet mee, qua licht of beweging, dan geeft hij niet thuis. Instellingen zijn nauwelijks aan te passen om daar iets aan te doen. Enige lichtpuntje is wellicht de Time Shift functie in de camera. Een soort 'best shot' modus die je in staat stelt om alleen het gezicht van iemand op de foto aan te passen. Zo voorkom je gesloten ogen of scheven grijzen en het werkt nog wel aardig ook. Van de videocamera worden we minder blij. De beeldkwaliteit lijkt op het beeldscherm van de Z10 nog best aardig, maar zodra je 'm op groter scherm vertoont, worden de vele onvolkomenheden zichtbaar. Wiebelende beelden en een autofocus en witbalans die er allemaal maar niets van begrijpen. Dit is niet geweldig.
8,0
Bouwkwaliteit / design / hardware
(Weging 15%)
De Z10 is een stijlbreuk met wat de fabrikant vroeger maakte, maar dat pakt goed uit. Het is een stevig toestel van glas, aluminium en een plastic anti-slip achterkant. Het zit stevig in elkaar en - ook niet onbelangrijk - ziet er best aardig uit. Maar originaliteitsprijs gaat de smartphonefabrikant niet winnen. Daarvoor mist het toestel karakteristieke uiterlijke kenmerken en lijkt het qua vorm om heel eerlijk te zijn ook wel een beetje op een uit de kluiten gewassen iPhone 5. Belangrijk pluspunt van Blackberry telefoons was altijd de accuduur. De kleine beeldschermen van de toestellen zorgden vroeger voor een bijna eindeloze standbytijd. Die tijd is met de Z10 voorbij, hoewel hij met anderhalve dag op één lading ruim binnen de norm valt.
8,0
Software / besturingssysteem
(Weging 20%)
Dit is belangrijk. De Z10 is de eerste Blackberry met het nieuwe besturingssysteem 'Blackerry 10'. Het moet zo'n beetje de redding van het bedrijf betekenen. Een gewaagde stap, maar eentje die niet geheel verkeerd uitpakt. Sterker nog, er zijn veel onderdelen die ik erg fijn vind. De interface is volledig vernieuwd. Het startscherm is nu geen droge, dorre leegte meer, maar een plek waar de laatste gebruikte (nog actieve) applicaties staan verenigd. Rechts daarvan het hoofdmenu, met alle apps op een rijtje, links de Hub. Die laatste is interessant, in de Blackberry Hub komen al je berichten en meldingen samen. Nieuwe mail, gemiste oproepen, sms'jes, BBM-berichten en meldingen van de app store Blackberry World staan chronologisch vermeld. Maar ook applicaties van derde partijen, zoals Whatsapp, kunnen hun apps zo inrichten dat de meldingen in de Hub terecht komen. Is dat handig? Jazeker. Vooral het feit dat je met een kleine duimbeweging kunt zien of je nieuwe berichten hebt -en zo ja: waar- is erg fijn. Toch werkt de Hub niet in alle omstandigheden even handig. Zodra je bijvoorbeeld een mailtje open hebt staan en terug gaat naar het startscherm, ga je weer terug naar dat mailtje zodra je de Hub weer opent. Het zijn slechts twee extra duimbewegingen om dat af te sluiten, maar toch....ik zie dit liever tot een minimum beperkt.
7,0
Internet / social media / bellen
(Weging 20%)
Je kunt er mee bellen, geen klachten op dit gebied. En je kunt er mee over internet surfen, ook geen klachten op dat gebied. Sterker nog, de browser van Blackberry 10 is heel goed. Hij is compleet vernieuwd waardoor pagina's erg snel laden. De functies zijn overzichtelijk verwerkt, ook hier doet een subtiele duimbeweging het meeste werk. Groot voordeel in dit opzicht is het 4,3 inch beeldscherm van de Blackberry. Dat browst gewoon net iets fijner dan de kleine schermpjes die normaal op Blackberrys zitten. Op sociale media kun je terecht op bij de Twitter-app, maar de meeste aandacht wordt op dit vlak getrokken door Blackberry Messenger (BBM). Eens oppermachtig als muziekdienst, maar inmiddels teruggedrongen naar de marge toen iedereen overging naar Whatsapp. BBM werkt goed en is een fijne manier om berichten te sturen. Het is een stuk completer als Whatsapp, met de functie om bijvoorbeeld te videobellen en om je scherm te delen. Zo kunnen anderen op hun telefoon zien wat jij op je toestel doet. Ook cool: BBM laat zien wanneer je berichten daadwerkelijk gelezen zijn door degene aan de andere kant. Vergis je niet, in Whatsapp is dat niet het geval. Maar er ontbreekt één belangrijk deel in BBM; de gebruikers. Ik moest mijn best doen een handjevol contacten bij elkaar te scharrelen. En die gaven stuk voor stuk aan Blackberry de rug toe te draaien zodra ze kans krijgen. BBM is completer en wellicht ook beter dan de grote concurrent Whatsapp. Maar zonder gebruikers is het waardeloos. Blackberry brengt BBM later dit jaar ook uit voor Android, maar ik vrees dat die stap twee jaar te laat gezet wordt.
6,0
Gebruikservaring
(Weging 20%)
Blackberrys en touchscreens. Het is geen gelukkige combinatie gebleken de afgelopen jaren. Blackberry kon maar moeilijk afstand doen van hun karakteristieke toetsenborden en bouwde als een soort compromis allerlei gekke kliksystemen in de touchscreens van hun Blackberry Torch smartphones. De Z10 heeft gewoon een normaal touchscreen, maar het typen doe je op een door Blackberry nieuw ontworpen virtueel toetsenbord. Een intelligent stukje software. Het leert de toetsaanslagen, waardoor hij na verloop van tijd beter weet op welke knop je drukt. Het typt aanzienlijk beter dan een Android-toetsenbord. Maar het meest unieke is de woordvoorspelling. Veel toetsenborden op smartphones hebben intelligente woordvoorspelling, die het typen sneller en gemakkelijker moet maken. Het verschil is dat bij Blackberry de woorden net boven de toetsen zweven die je zeer waarschijnlijk als volgende gaat indrukken. Als je een woord gaat typen, kun je bij de tweede of derde letter vaak al stoppen. Zie je het woord staan, veeg je naar boven en verschijnt de tekst. Maar het kan ook nog verder gaan. Zodra je een woord hebt afgerond wordt meteen het volgende woord voorgesteld. Typen zou daardoor aanmerkelijk sneller moeten gaan. Ik heb het geprobeerd, maar ik kon er echter niet aan wennen. Uiteindelijk kon het twee kanten op. Ik type gewoon op normale snelheid, wat betekende dat ik geen tijd had om naar de woordvoorspelling te kijken en gewoon volledige woorden typte. Of ik richtte me volledig op de suggesties die Blackberry deed, wat er toe leidde dat ik woorden gebruikte die ik nooit zelf zou typen, alleen maar omdat ze voorgesteld werden. Een middenweg, zoals bedoeld door Blackberry, kreeg ik niet in de vingers.
1,0
Prijs
(Weging 10%)
De Blackberry Z10 kost momenteel 515 euro. En dat is ongeveer 200 euro te duur. Met deze prijs moet hij concurreren met high-end Android smartphones en komt zelfs de iPhone in zicht. We hebben het dan over toestellen met volwassen besturingssystemen, tienduizenden apps, goede camera's, grote beeldschermen en krachtige hardware. Daar kan de Z10 zich simpelweg niet mee meten.

6,3
Eindscore test
Blackberry Z10
Foto's en video's gemaakt tijdens het testen

72157633734139725


Testen van Blackberry Z10
Gemiddelde score redacteuren
-
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Blackberry Z10
Aantal testen:
26
Genormeerde score:
6,6
Actualiteit van de testen
0 %
Actuele expertscore
0,0
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Blackberry Z10.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Blackberry Z10? Onze eigen test van de Z10 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
BlackBerry Z10
6,0
13-2-2013
Tweakers.net

De BlackBerry Z10 met BB10 had een fantastische telefoon met een fantastisch besturingssysteem kunnen zijn; er zijn namelijk veel elementen dik in orde. Na een periode van gewenning is de besturing top, is het toetsenbord meer dan prima en is de Hub een geweldig concept dat we het liefst in alle smartphones zouden zien. Ook bevat BlackBerry 10 veel handige tweaks die het gebruik prettig maken, zoals het ontgrendelen door van buiten het scherm naar binnen te vegen. Bovendien is het scherm van een prima kwaliteit en is er niets fundamenteels mis met de hardware. Toch zijn er een paar redenen om deze Z10 niet te kopen. De accuduur is dramatisch en je komt over het algemeen de dag niet door, zeker als je apps niet zelf actief afsluit. Over apps gesproken: Nederlandse apps ontbreken vrijwel, en of en wanneer die komen, is nog onduidelijk. Daarmee neem je een gok door deze telefoon te halen en ook een dure gok. Hij kost momenteel meer dan 550 euro, waarmee de Z10 niet binnen ieders bereik ligt, zeker niet binnen het budget van veel huidige BlackBerry-gebruikers en gebruikers van featurephones, juist de doelgroepen voor deze Z10. Alle nadelen daargelaten is het voor BlackBerry geen stap, maar een enorme sprong vooruit. BlackBerry liep echter zover achter, dat het de concurrentie niet inhaalt met deze sprong. De Z10 is geen partij voor de toptoestellen van de concurrentie en dat geldt voor vrijwel alle gebieden die veel mensen belangrijk vinden, zoals apps, snelheid, accuduur en camera. Wie per se een BlackBerry wil, is met deze Z10 veel beter af dan met de oude Bolds en Curves. Wie echter niet gebonden is aan een BlackBerry en gewoon een goede smartphone zoekt, zal snel teleurgesteld zijn in deze Z10. Het is weliswaar als communicator voor mail en sociale media een topapparaat, maar als allround smartphone is dit toestel, zoals het er nu voorstaat, niet geslaagd.

Tweakers.net
BlackBerry Z10 review:
7,0
30-1-2013
Theverge.com

The Z10 is a good smartphone. Frankly, it's a better smartphone than I expected from RIM at this stage in the game. It does everything a modern phone should do, usually without hesitation. It doesn't do everything perfectly, but it does many things — most things — reasonably well. The problem with the Z10 is that it doesn't necessarily do anything better than any of its competition. Sure, there are arguments that could be made about how it handles messages or the particulars of its camera, but no one could argue that there's a "killer app" here. Something that makes you want or need this phone because it can do what no other phone can do. That's not the case — in fact if anything is the case, it's that the Z10 can't yet do some things that other devices can. Or at least, can't do them quite as well. And that's where I end up. The Z10 is a fine device, well made, reasonably priced, backed by a company with a long track record. But it's not the only device of its kind, and it's swimming against a massive wave of entrenched players with really, really good products. Products they figured out how to make years ago. Products that are mature. The smartphone industry doesn't need saving. If you love RIM and the BlackBerry brand and really want to keep supporting them, buying a Z10 wouldn't be a mistake. But I think there are better phones on the market, and I don't yet see a compelling reason for most customers to choose this phone over those better ones. So why the Z10? Why now? Until BlackBerry can answer that question, I would be careful about how you spend your money.

Theverge.com
BlackBerry Z10 review
8,0
30-1-2013
TechRadar.com

The Z10 is a decent smartphone offering up a strong range of features and a fancy new operating system which may catch the eye of the technologically adventurous.

TechRadar.com
BlackBerry Z10 review
7,0
1-2-2013
TrustedReviews.com

It’s still a little early to fully judge the BlackBerry Z10 as it could be the case that a few quick software updates and a flurry of new apps quickly put it strongly into contention. However, as it stands it comes up a little short.

TrustedReviews.com
BlackBerry Z10 review
8,0
4-2-2013
Wired.co.uk

BlackBerry had a lot of work to do just to keep itself in the premium smartphone game, let alone anywhere near the front of the pack, and it's safe to say that it hasn't cocked it up (it was probably a good idea to end any ongoing confusion by ditching the old company name too).

Wired.co.uk
BlackBerry Z10 review
6,0
5-2-2013
Cnet.co.uk

BlackBerry's first BB10 smart phone is a decent device, with a brand-new interface and some great software features like BBM and built-in photo editing. App selection is lacking, however, with available applications often overpriced or hard to find.

Cnet.co.uk
BlackBerry Z10 Review
8,0
5-2-2013
Digitaltrends.com

Is the BlackBerry Z10 a groundbreaking smartphone? No, it doesn’t have any one uniquely crazy new idea. But there’s something to be said for subtlety. The Z10 is a compelling BlackBerry device and runs on a solid new operating system. It will just take time for BlackBerry 10’s app store to fill out. Business users looking for an all-touch experience will certainly like the Z10 better than previous models. Message-obsessed folks will like the Hub and the keyboard experience. All of the parts are in place. It has an efficient and well-designed interface is a good place to start, and the apps will come next.

Digitaltrends.com
BlackBerry Z10 review
7,0
7-2-2013
ITproportal.com

BlackBerry has made some giant leaps forward in the past week, not least of which being its decision to drop the RIM brand, but the launch of BB10 and the Z10 handset also herald significant positives for the Canadian company. There’s no denying that BlackBerry 10 is an intrigueing new mobile OS, which has real potential. But I can’t help remembering that I thought the same thing about WebOS when Palm first unveiled it at CES back in 2009. BlackBerry 10 needs industry support and it needs it fast. The lack of top-quality native apps is a real hurdle to BB10 adoption, and the lack of BlackBerry 10 handsets will stifle the development of more apps. If BlackBerry 10 were licensed to other handset manufacturers it would increase interest from app developers, but whether the company is willing to do that, remains to be seen. But the meagre app choice can’t be ignored, especially when some of the most popular apps on the market are conspicuous by their absence. And even the native apps are a bit flaky – Twitter in particular is nigh-on unusable for anything other than update checking.

ITproportal.com
Blackberry Z10 review
6,0
8-2-2013
Theinquirer.net

Summing up, the Z10 is a good choice for businesses but not general consumers. The device builds on Blackberry's already strong business and security features, adding a new more friendly gesture-based user interface to the mix.

Theinquirer.net
A new dawn
7,0
11-2-2013
Pocket-lint.com

The BlackBerry Z10 ushers in a new era for BlackBerry. The user experience from the new BlackBerry 10 software is good: it's easy enough to master and navigate around, with BlackBerry's strengths coming to the fore.

Pocket-lint.com
BlackBerry Z10
6,0
21-2-2013
DigitalVersus.com

To make its long-awaited comeback, BlackBerry is targeting both the business world and the non-business world. Unfortunately, the Z10 doesn't quite ace either one. For professional use, the extremely low battery life holds it back, and for personal use, the camera could be much better and BB App World has very little for games and entertainment.

DigitalVersus.com
BlackBerry Z10 review
8,0
6-3-2013
Expertreviews.co.uk

An interesting and well-resolved new operating system and fine build quality, but it's up against some seriously stiff competition.

Expertreviews.co.uk
Review RIM BlackBerry Z10 Smartphone
8,8
26-3-2013
NotebookCheck.net

The return of the Blackberry. After two years of development behind the scenes, the Canadian firm Blackberry comes back on the market with their brand new Blackberry 10 OS and their new Z10 model. Outfitted with a high-resolution 4.2 inch display, a powerful Qualcomm S4 SoC and useful extras, the smartphone finally steps onto the stage. Is that enough for it to hold its own amidst the long-established competition?

NotebookCheck.net
Blackberry Z10, zonder griffel
6,3
7-6-2013
BesteProduct.nl

Normaal schets ik hier een paar situaties waarin het verstandig is het toestel aan te schaffen. Maar die zijn er simpelweg niet voor de Z10. Niet voor deze prijs. Toch is het niet allemaal drama. Het is op zich geen beroerd toestel. Mocht je werkgever van dat grote bedrijf waar je voor werkt per se iedereen aan de Blackberry willen hebben, troost je dan met de gedachte dat je er geen privé smartphone naast hoeft te kopen. Wat kun je doen voor ruim 500 euro? Je kunt een HTC One X of een Samsung Galaxy S3 kopen. En daarna de 100 euro die je overhoudt uitgeven aan nog iets leuks.

BesteProduct.nl
Magazine testen
4,0
Computer Active
1-3-2013
7,0
LAPTOP
1-3-2013
8,0
T3
1-4-2013
8,3
Connect
1-4-2013
8,9
CHIP Test & Kauf
1-4-2013
6,7
PCPRO
1-5-2013
7,0
FWD
1-5-2013
8,6
Test
1-5-2013
7,0
Computer! Totaal
1-6-2013
7,8
Digital Tested
1-6-2013
6,0
WHAT HI*FI? sound and vision
1-7-2013
8,0
Computer Shopper
1-8-2013
-
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de Blackberry Z10 en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Smartphones.
expertscore
0,0
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
0,0

Reviews van de Blackberry Z10

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Blackberry Z10 nog niet gedeeld. Heb jij de Z10 gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Smartphone van Blackberry te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl


Specificaties van Blackberry Z10

Algemene Kenmerken

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
3G , HSPA+
Mobiel
3G
Kleur(en)
wit , zwart
Fabrikant kleur(en)
wit , zwart
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek
Abonnementstype
geen abonnement

Display

Schermgrootte
4,2 inch
Schermresolutie
1280 x 768
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
3D-scherm
Nee

Mogelijkheden Apparaat

Voice dialing
Ja
SMS
Ja
MMS
Ja
Mobile chat
Ja
Ondersteunde beeldformaten
JPG, BMP, GIF, PNG, TIF, TGA, WBMP
Ondersteunde videoformaten
AVI, MKV, MPEG4, 3GP, M4V, MP4, WMV, MOV, ASF , H.264 , H.263
E-mail
Ja
Modem (tethering)
Ja
Gesprek in de wacht zetten
Ja
Gesprekstijd timer
Ja
Wachtstand
Ja
Conferentiegesprek mogelijk
Ja
Nummerherkenning
Ja
Instant messaging (IM)
Ja
Snelkiezen
Ja
Nummerkeuze met stem
Ja
Gesproken navigatie-instructies
Ja
Vliegtuigmodus
Ja

Aansluitingen En Interfaces

Aansluitingen
wifi, bluetooth, NFC, USB, hoofdtelefoon
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0 LE , 4.0
Near Field Communication (NFC)
Ja
USB poort
Ja
USB 2.0 poort(en)
1
USB vereist
Ja
USB versie
2.0
HDMI-ingang(en)
1
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm
PictBridge
Nee
Bluetooth-profielen
A2DP
USB-connectortype
Micro-USB B

Prestaties

Opslagcapaciteit
16 GB
Opslag uitbreidbaar
Ja
Werkgeheugen (RAM)
2 GB
Besturingssysteem
BlackBerry OS 10
Operating systeem versie
10
Processor frequentie
1,5 Ghz, 1500 Mhz
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
64 GB
2G frequenties
850, 900, 1800, 1900
3G frequenties
850, 900, 2100
2G standaarden
EDGE, GSM , GPRS
3G standaarden
HSPA+
Processor
Qualcomm
Processor model
S4

Opties

Opties
touchscreen, gps, FM-radio
GPS
Ja
Radio
Ja
Digitaal kompas
Ja
Spatwaterbestendig
Nee
Videobellen
Ja
Trilfunctie
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Orientatie sensor
Ja
Locatie positie
Ja
Assisted GPS (A-GPS)
Ja
Wi-Fi positionering
Ja
Java-technologie
Ja
Personalisatie
iconen , menu
USB geheugen
Ja

Camera(S)

Camera opties
autofocus, front camera
Inclusief camera
Ja
Camera voorzijde
Ja
Cameratype voorkant
enkele camera
Type camera achterzijde
enkele camera
Resolutie camera (front)
2 MP
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
8 megapixel
Digitale zoom
5 x
Video recording
Ja
Beeldverhouding
15:9
Beeldstabilisator
Ja
Opname resolutie (video)
30 pixels
Zoommogelijkheid
Ja
Stemopname
Ja
Automatisch scherpstellen
Ja
Video-opname modi
1080p, 720p
Flash type
LED

Geluid

Luidspreker
Ja
Muziekspeler
Ja
Volumeregeling
digitaal
Microfoon mute
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, AMR, M4A, PCM, FLAC, WAV, OGG, MKA
Beltonen
MP3
Stemcodecs
AMR-WB

Energie

Gesprekstijd
600 min
Accu capaciteit
1800 mAh
Stand-by tijd
312 uur

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
13,00 cm
Breedte
6,56 cm
Diepte
0,90 cm
Gewicht
138 gram

Algemeen

EAN
0802975663460, 8029756670314, 8029756638116, 0802975663774 , 0802975663446 , 8029756637508 , 0802975663712 , 0802975663750 , 0802975663736
Partnumber
websend_combi-gsm8856-1262, PRD-50657-024 , , PRD-49737-026 , PRD-49737-018 , PRD-49737-018L , PRD-51889-011
Toelichting partnumber
Wit , - , Zwart
Releasedatum
January 2013 , February 2013
Introductie model
2013 , 2016

Meegeleverd

Meegeleverde kabels
USB
Snelstartgids
Ja

Extra

Diepte
9 mm
Breedte
65,6 mm
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
-
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
-