Volg ons

Huawei Ascend P6

Geen prijzen
 • Formaat display: 4,7 inch
 • Opslagcapaciteit: 8,0 GB
 • Besturingssysteem gsm: android os
Bekijk de specificaties
Onze test
Huawei Ascend P6: high end uiterlijk, mid-range telefoon
7,3
De lancering was groots. Huawei had journalisten uit heel de wereld opgetrommeld om in London haar nieuwe Ascend P6 te aanschouwen. Als bonus kreeg het hele techwereldje naderhand het model mee ter review. Deze 6,18 mm dunne smartphone moet eindelijk de concurrentie aangaan met de grote spelers op de markt. Iedereen die niet al te veel geld wil uit ...
Lees de hele test
Voordelen
 • Prijs
 • Ongelooflijk dun
 • Zeer aanpasbare homescreens
 • Helder en krachtig display
 • Camera is prima bij goed licht
 • Gebruiker kan zelf app permissies instellen
Nadelen
 • Accuduur
 • Constructiekwaliteit
 • Kwaliteit/prijs verhouding
 • Belachelijke plaats van de poorten
 • Raakt erg oververhit
 • Prestaties van quad-core processor
 • Dit is een prima mid-range telefoon, maar meer ook niet
 • Software bevat hinderlijke bugs

Onze test
Expertreview | op
7,3

Huawei Ascend P6: high end uiterlijk, mid-range telefoon

7 - Score Badge BesteProduct.nl

De lancering was groots. Huawei had journalisten uit heel de wereld opgetrommeld om in London haar nieuwe Ascend P6 te aanschouwen. Als bonus kreeg het hele techwereldje naderhand het model mee ter review. Deze 6,18 mm dunne smartphone moet eindelijk de concurrentie aangaan met de grote spelers op de markt. Iedereen die niet al te veel geld wil uitgeven aan een smartphone, maar wel een prachtig design wil komt met de Ascend P6 zeker niet bedrogen uit. Denk niet dat je met de Ascend P6 een high end-telefoon in huis haalt. Dit is een prima mid-range telefoon, maar meer ook niet.

Als freelance techjournalist en videomaker testte ik bij BesteProduct in den beginne vooral smartphones en camera’s. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik er langzaam maar zeker steeds meer producten ‘bij pakte’. Inmiddels review ik ook de nodige Bluetooth speakers, 4K televisies, smartwatches, tablets. Waar ik eigenlijk altijd op let is of een product doet wat hij belooft en of het apparaat ook gemakkelijk en intuïtief werkt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 1 review
Redacteur
6,0
Multimedia
(Weging 15%)
Achterop zit een lichtsterke 8-megapixelcamera, die vooral in de avonduren verbluffende foto's zou moeten maken. Tijdens de presentatie werden wat vage vergelijkingen gemaakt met de Galaxy S4 en de iPhone 5, maar ons werd na het uitgebreid testen al snel duidelijk dat Huawei vooral softwarematige tweaks toepast om foto's beter uit de verf te laten komen. De helderheid wordt standaard iets opgekrikt, waardoor een foto inderdaad minder donker lijkt te zijn dan bij bijvoorbeeld de iPhone 5, maar dat resulteert wel in iets meer ruis. Interessanter is misschien de frontfacingcamera. Die heeft een 5 megapixelsensor en daarin is Huawei momenteel de enige. Daardoor ben je misschien iets beter in beeld wanneer je gaat videobellen, maar je moet vooral geen wonderen verwachten. Om een onduidelijke reden heeft Huawei voorliefde voor selfies. Je kunt zelfportretten die je maakt met de camera aan de voorzijde automatisch iets laten opkrikken. Het lijkt een beetje op het softfocus filter wat je regelmatig terugvindt in digitale camera's. Het resultaat is helaas niet zo mooi. Je rimpels worden wel zichtbaar minder en oneffenheden worden weggewerkt, maar het ziet er allemaal erg 'gemaakt' uit. Alsof je naar een soortement van pop zit te kijken.
9,0
Bouwkwaliteit / design / hardware
(Weging 15%)
De Huawei Ascend P6 is momenteel de dunste telefoon op de markt. Met 6,18 mm is het oprecht een extreem slanke den. Dankzij zijn chromen randen en zwarte finish ziet het geheel er ronduit prachtig uit, maar je kunt je helaas niet aan de indruk onttrekken dat er is gekeken naar een telefoontje van een ander merk. Iets met i, wat eindigt op Phone. Dat is vrij jammer, want het toestel ziet er verder zo stijlvol uit, dat je je afvraagt waarom de designers niet een andere richting op durfden te gaan.. HTC gaf met de One het goede voorbeeld, terwijl Sony al jarenlang haar eigen filosofie er op na houdt. Fabrikanten zijn daar nooit slechter van geworden, hoewel dat niet altijd tot uiting komt in de hoeveelheid verkopen. Huawei is nog niet heel bekend bij de massa, en had er verstandig aan gedaan haar telefoon een eigen smoel te geven in plaats van successen van anderen te kopiëren. Met een gewicht van 120 gram is het toestel wel iets zwaarder dan de iPhone 5 en bovendien lijkt het qua specificaties vooral een mid-range model. Zo heeft het toestel een 1,5 Ghz dual-core processor, 2 GB werkgeheugen en een 4,7 inch scherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels. Gelukkig heeft Huawei de adviesprijs lekker laag gehouden, het model moet voor minder dan 450 euro over de toonbank gaan.
7,0
Software / besturingssysteem
(Weging 20%)
Huawei heeft haar eigen Emotion UI over Android heen gegooid en die is weer iets verbeterd ten op zichte van eerdere edities. Huawei mikt vooral op veelzijdigheid. Praktisch alle icoontjes, lettertypes, en achtergronden kunnen helemaal naar eigen wens worden aangepast. Ben je dus een 13-jarig meisje, kun je kiezen voor een gezellig roze thema, maar een zakelijke gebruiker zal juist een sober zwart uiterlijk afdoende vinden. Het is maar de vraag of dat werkt. Zelf speelden we een aantal keer met de themes en erna was het wel uit met de pret. Bovendien is Huawei's classic theme nog verreweg het mooist. Een echte reden om die te vervangen is er niet. Gelukkig zijn er nog wel een aantal functies ingebouwd die wel degelijk handig zijn. Zo zitten er in het notificatiescherm een stuk meer schakelaars om veelgebruikte instellingen aan of uit te zetten en kun je de helderheid van het scherm gemakkelijk bepalen. Heel uniek is dit allemaal echter niet. Tijdens de presentatie werd ook de vraag gesteld of Huawei bezig is met een smartphone met 'stock android': een telefoon met de nieuwste versie van Android, maar zonder Huawei-schil. 'Nee', was het kort maar krachtige antwoord van topman Richard Yu. Tenzij de markt het wil, voegde hij er later in gebrekkig Engels aan toe, maar dit lijkt vooral een politiek correcte toevoeging te zijn.
7,0
Internet / social media / bellen
(Weging 20%)
Hoewel de Huawei Ascend P6 misschien niet is voorzien van de allerrapste processor op de markt lijkt er op het gebied van snelheid weinig mis te zijn. De browser laadt pagina's snel en een potje gamen gaat prima. Op dit vlak lijkt er weinig mis, al mag hij zich niet meten met de quad-core-toppers van Samsung en HTC. Zeker wanneer je meerdere apps tegelijk gebruikt, wil het een en ander nog wel eens haperen.
7,0
Gebruikservaring
(Weging 20%)
De P6 is niet gezegend met een enorme accu. De capaciteit bedraagt slechts 2000 mAh. Ter vergelijking: de S4 doet het met 2600 mAh en de HTC One heeft een accu van 2300mAh. Op dat vlak wint de P6 het wel van een hoop mid-range modellen, maar in de praktijk gaat de accu niet per definitie langer mee dan bijvoorbeeld de Sony Xperia SP. Huawei heeft nog wel allerlei features ontwikkeld om batterijbesparend te zijn, via een speciale energiezuinige modus, dat kan weleens handig zijn wanneer je batterij echt bijna leeg is.
8,0
Prijs
(Weging 10%)
Al bij lancering kwamen we tot de conclusie dat Huawei er goed aan gedaan heeft de prijs van de Ascend P6 relatief laag te houden. Het toestel is momenteel zelfs al verkrijgbaar voor 399 euro. Daardoor kan deze stijlvolle telefoon erg interessant zijn voor de smartphoneliefhebber met de dunne portemonnee, want qua uiterlijk doet de Huawei Ascend P6 -hoewel wat iPhone-esque- niet onder voor de grote merken. Tegelijkertijd laat hij op het gebied van snelheid en accuduur wel wat steekjes vallen.

7,3
Eindscore test
Huawei Ascend P6
Foto's en video's gemaakt tijdens het testen

72157634566959460


Testen van Huawei Ascend P6
Gemiddelde score redacteuren
1,7
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Huawei Ascend P6
Aantal testen:
20
Genormeerde score:
6,8
Actualiteit van de testen
25 %
Actuele expertscore
1,7
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Huawei Ascend P6.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Huawei Ascend P6? Onze eigen test van de Ascend P6 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Huawei Ascend P6
6,0
6-8-2013
Tweakers.net

Wie een voet tussen de deur wil krijgen op de mobiele markt, moet van goeden huize komen. Kopers van smartphones zijn niet trouw aan een merk, maar mensen hechten vaak wel aan wat vertrouwd is. Huawei is nog niet bepaald een vertrouwde naam in Nederland en zal het dus nog wel een paar jaar moeilijk hebben om een naam en imago op te bouwen. Oppervlakkig heeft Huawei veel zaken goed voor elkaar. Voor het design heeft Huawei iets te nadrukkelijk naar een bepaalde collega-smartphonemaker gekeken, maar het is in elk geval goed uitgevoerd en mooi gelukt. De software is ook al weinig origineel, maar veel gewone consumenten zullen Miui niet kennen en wat dat betreft heeft Huawei dus een eigen smoel - en een smoel die in potentie een grote onderscheidende factor is ten opzichte van de concurrentie. Het scherm is in orde, al kun je het buiten niet echt goed aflezen. Maar maakt dat de Ascend P6 een goede telefoon? Nou nee, integendeel. Op diverse punten laat Huawei veel steken vallen. De software is niet stabiel en heeft met de wifi-bug een grote fout. De gebruikte soc is simpelweg niet in staat om telefoons van de concurrentie bij te houden en om grafisch zwaardere games weer te geven. Maar de allergrootste klacht is de accuduur: die is simpelweg ondermaats. Daar komt bij dat de prijs niet bepaald laag is: je kunt aandacht trekken als relatieve nieuwkomer met een lage prijs, maar dat doet Huawei niet. De Ascend P6 kost op moment van schrijven 390 euro, iets meer dan een Galaxy S III. Dat is simpelweg teveel om op te vallen in de markt momenteel. De Ascend P6 is het belangrijkste toestel voor Huawei dit jaar en dat toont aan waar de Chinese fabrikant staat - en dat is toch wel een treetje lager dan veel concurrenten. Huawei heeft wereldwijd al een toppositie op de smartphonemarkt, heeft ambitie en geld, maar weet - net als Samsung enkele jaren geleden - dat nog niet om te zetten naar goede toestellen.

Tweakers.net
Huawei Ascend P6 review
7,0
24-6-2013
Cnet.co.uk

If you want a ridiculously slim phone to slide into your pocket and don't mind that its specs are more typical of last year's kit, the Ascend P6 is one to consider. Its overheating is a concern though, as are the small issues with construction and software. Let's hope Huawei sorts them out before it goes on sale.

Cnet.co.uk
Huawei Ascend P6: high end uiterlijk, mid-range telefoon
7,3
11-7-2013
BesteProduct.nl

De lancering was groots. Huawei had journalisten uit heel de wereld opgetrommeld om in London haar nieuwe Ascend P6 te aanschouwen. Als bonus kreeg het hele techwereldje naderhand het model mee ter review. Deze 6,18 mm dunne smartphone moet eindelijk de concurrentie aangaan met de grote spelers op de markt. Iedereen die niet al te veel geld wil uitgeven aan een smartphone, maar wel een prachtig design wil komt met de Ascend P6 zeker niet bedrogen uit. Denk niet dat je met de Ascend P6 een high end-telefoon in huis haalt. Dit is een prima mid-range telefoon, maar meer ook niet.

BesteProduct.nl
Huawei Ascend P6
6,0
25-7-2013
DigitalVersus.com

The Huawei Ascend P6 stands out most for its sleek design, thin frame and small size than for its technical prowess. It has a great screen with high brightness and contrast and the camera function isn't bad, but it certainly won't win any awards for processing power. Demanding buyers who want a next-gen 4G phone capable of doing anything under the sun at high speeds won't find what they're looking for here.

DigitalVersus.com
Huawei Ascend P6 review
5,0
31-7-2013
Theinquirer.net

With a £380 price, the Huawei Ascend P6 is by no means a terrible phone. It's got a nice design, albeit uncomfortable to hold, a decent camera and plenty of internal storage, but the phone simply doesn't meet Huawei's big claims.

Theinquirer.net
Huawei Ascend P6 review
8,0
2-8-2013
Expertreviews.co.uk

Beautiful hardware spoiled by laggy software.

Expertreviews.co.uk
Huawei Ascend P6 review
7,0
5-8-2013
TrustedReviews.com

The Huawei Ascend P6 has a good screen, solid construction and a decent camera. However, software quirks and a quad-core processor that is no more powerful than the latest dual-core models mean it’s no superstar.

TrustedReviews.com
Huawei Ascend P6 review
7,0
5-8-2013
ITproportal.com

The Huawei Ascend P6 is let down by its battery life and that’s a real shame because other than that it is a neatly designed, well sized, capable phone that has the microSD card support the P2 doesn’t – while leaving out the LTE and NFC that not everybody needs. If you liked the Ascend Mate but think it is a bit big, consider this handset but be wary of the battery life.

ITproportal.com
Review Huawei Ascend P6 Smartphone
8,6
5-8-2013
NotebookCheck.net

Aluminum and more. Huawei has sent a stylish phone to our lab: An aluminum casing available in three different colors, quad-core SoC and a slim profile. Huawei's P6 should convince across the board with that, shouldn't it?

NotebookCheck.net
Huawei Ascend P6 review
9,0
9-8-2013
Wired.co.uk

Given its midrange price, the Ascend P6 isn't really in competition with heavyweights (not literally) like the Samsung Galaxy S4 or HTC One. Still, it gives both a run for their money and offers a sleekly skinny alternative to the Google Nexus 4 which retails for a similar price, as is a very good, solid midrange phone, but without the P6's panache.

Wired.co.uk
Huawei Ascend P6 review
8,0
9-9-2013
Pocket-lint.com

We like the P6. It's got good looks, runs well and it feels well built. Yes, there are some really minor niggles, like that daft headphone cover/pin, among some more major issues such as the limited battery life - but we still rather like the phone when it's in full swing.

Pocket-lint.com
Huawei Ascend P6 review
8,0
30-9-2013
TechRadar.com

The Huawei Ascend P6 shows that the Chinese manufacturer can really make an impression on the Android market with its stunningly slim - if slightly derivative - design, as well as some quirky features that mark it out as a little bit different.

TechRadar.com
Magazine testen
6,0
Computer Active
1-9-2013
7,6
Mobiles Magazine
1-9-2013
8,5
Connect
1-9-2013
6,0
WHAT HI*FI? sound and vision
1-10-2013
8,0
T3
1-12-2013
5,0
Computer! Totaal
1-1-2014
8,6
Test
1-2-2014
7,5
Consumentengids
1-11-2014
-
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de Huawei Ascend P6 en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Smartphones.
expertscore
1,7
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
0,0

Reviews van de Huawei Ascend P6

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Huawei Ascend P6 nog niet gedeeld. Heb jij de Ascend P6 gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Smartphone van Huawei te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl


Specificaties

algemene kenmerken
Dual SIM
Nee
Type simkaart
microSIM
Datanetwerk
WCDMA
Mobiel
3G
Kleur(en)
roze
Type/soort
smartphone
Dual SIM
Nee
Type simkaart
microSIM
Datanetwerk
WCDMA
Mobiel
3G, nee
Kleur(en)
zwart
Type/soort
smartphone
Dual SIM
Nee
Type simkaart
microSIM
Datanetwerk
WCDMA
Mobiel
3G, nee
Kleur(en)
wit
Type/soort
smartphone
Dual SIM
Nee
Type simkaart
microSIM
Datanetwerk
WCDMA
Mobiel
3G, nee
Kleur(en)
wit
Type/soort
smartphone
Datanetwerk
WCDMA
Mobiel
3G
Kleur(en)
wit
Type/soort
smartphone
Datanetwerk
WCDMA
Mobiel
3G
Kleur(en)
wit
Type/soort
smartphone
display
Schermgrootte
4,7 inch
Touchscreen
Ja
3D-scherm
Nee
Schermgrootte
4,7 inch
Schermresolutie
1280x720 (HD)
Resolutie
1280 x 720 pixels
Touchscreen
Ja
3D-scherm
Nee
Schermgrootte
4,7 inch
Touchscreen
Ja
3D-scherm
Nee
Schermgrootte
4,7 inch
Touchscreen
Ja
3D-scherm
Nee
Schermgrootte
4,7 inch
Touchscreen
Ja
Schermgrootte
4,7 inch
Touchscreen
Ja
mogelijkheden apparaat
Vliegtuigmodus
Ja
SMS
Ja
MMS
Ja
Mobile chat
Ja
Ondersteunde videoformaten
3GP, MP4, WMV, RMVB, RM
E-mail
Ja
Modem (tethering)
Ja
Vliegtuigmodus
Ja
SMS
Ja
MMS
Ja
Mobile chat
Ja
Ondersteunde videoformaten
3GP, MP4, WMV, RMVB, RM
E-mail
Ja
Modem (tethering)
Ja
Vliegtuigmodus
Ja
SMS
Ja
MMS
Ja
Mobile chat
Ja
Ondersteunde videoformaten
3GP, MP4, WMV, RMVB, RM
E-mail
Ja
Modem (tethering)
Ja
Vliegtuigmodus
Ja
SMS
Ja
MMS
Ja
Mobile chat
Ja
Ondersteunde videoformaten
3GP, MP4, WMV, RMVB, RM
E-mail
Ja
Modem (tethering)
Ja
Ondersteunde videoformaten
MPEG4, XVID, H.264, 3GP, MP4, WMV, H.263, RMVB, RV, RM
Ondersteunde videoformaten
MPEG4, XVID, H.264, 3GP, MP4, WMV, H.263, RMVB, RV, RM
aansluitingen en interfaces
Aansluitingen
wifi, bluetooth
Wifi
Ja
Bluetooth
Ja
USB vereist
Ja
PictBridge
Nee
Aansluitingen
wifi, bluetooth
Wifi
Ja
Bluetooth
Ja
USB vereist
Ja
PictBridge
Nee
Aansluitingen
wifi, bluetooth
Wifi
Ja
Bluetooth
Ja
USB vereist
Ja
PictBridge
Nee
Aansluitingen
wifi, bluetooth
Wifi
Ja
Bluetooth
Ja
USB vereist
Ja
PictBridge
Nee
Aansluitingen
wifi, bluetooth
Wifi
Ja
Bluetooth
Ja
Aansluitingen
wifi, bluetooth
Wifi
Ja
Bluetooth
Ja
prestaties
Opslagcapaciteit
8 GB
Opslag uitbreidbaar
Ja
Werkgeheugen
2048 MB
Processor frequentie
1500 Mhz
Compatibele geheugenkaarten
Micro-SD
Opslagcapaciteit
8 GB
Opslag uitbreidbaar
Ja
Werkgeheugen
2048 MB
Processor frequentie
1500 Mhz
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Opslag uitbreidbaar
Ja
Werkgeheugen
2048 MB
Processor frequentie
1500 Mhz
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Opslag uitbreidbaar
Ja
Werkgeheugen
2048 MB
Processor frequentie
1500 Mhz
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Opslagcapaciteit
8 GB
Processor frequentie
1500 Mhz
Opslagcapaciteit
8 GB
Processor frequentie
1500 Mhz
opties
Opties
touchscreen, gps, FM-radio, speaker
GPS
Ja
Radio
Ja
Digitaal kompas
Ja
Spatwaterbestendig
Nee
Videobellen
Ja
Trilfunctie
Ja
Opties
touchscreen, gps, FM-radio, speaker
GPS
Ja
Radio
Ja
Digitaal kompas
Ja
Spatwaterbestendig
Nee
Videobellen
Ja
Trilfunctie
Ja
Opties
touchscreen, gps, FM-radio, speaker
GPS
Ja
Radio
Ja
Digitaal kompas
Ja
Spatwaterbestendig
Nee
Videobellen
Ja
Trilfunctie
Ja
Opties
touchscreen, gps, FM-radio, speaker
GPS
Ja
Radio
Ja
Digitaal kompas
Ja
Spatwaterbestendig
Nee
Videobellen
Ja
Trilfunctie
Ja
Opties
touchscreen, gps
GPS
Ja
Opties
touchscreen, gps
GPS
Ja
camera(s)
Inclusief camera
Ja
Camera voorzijde
Nee
Resolutie camera (front)
8,0 MP
Video recording
Ja
Inclusief camera
Ja
Camera voorzijde
Nee
Resolutie camera (front)
8 MP
Video recording
Ja
Inclusief camera
Ja
Camera voorzijde
Nee
Resolutie camera (front)
8 MP
Video recording
Ja
Inclusief camera
Ja
Camera voorzijde
Nee
Resolutie camera (front)
8 MP
Video recording
Ja
Video recording
Ja
Video recording
Ja
geluid
Luidspreker
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, AMR, MPA, FLAC, WAV, 3GPP, MIDI, OGG
Beltonen
MP3
Luidspreker
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, AMR, MPA, FLAC, WAV, 3GPP, MIDI, OGG
Beltonen
MP3
Luidspreker
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, AMR, MPA, FLAC, WAV, 3GPP, MIDI, OGG
Beltonen
MP3
Luidspreker
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, AMR, MPA, FLAC, WAV, 3GPP, MIDI, OGG
Beltonen
MP3
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, FLAC, WAV, MIDI, OGG, AMR-WB, AMR-NB, AAC+, eAAC+
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, FLAC, WAV, MIDI, OGG, AMR-WB, AMR-NB, AAC+, eAAC+
energie
Accu type
Lithium-Polymeer (LiPo)
Accu capaciteit
2000 mAh
Accu type
Lithium-Polymeer (LiPo)
Accu capaciteit
2000 mAh
Accu type
Lithium-Polymeer (LiPo)
Accu capaciteit
2000 mAh
Accu type
Lithium-Polymeer (LiPo)
Accu capaciteit
2000 mAh
Accu capaciteit
2000 mAh
Accu capaciteit
2000 mAh
inhoud en afmetingen
Hoogte
13,27 cm
Gewicht
120 gram
Hoogte
13,27 cm
Gewicht
120 gram
Hoogte
13,27 cm
Gewicht
120 gram
Hoogte
13,27 cm
Gewicht
120 gram
Hoogte
13,27 cm
Gewicht
120 gram
Hoogte
13,27 cm
Gewicht
120 gram
Algemeen
EAN
6920702772453
Partnumber
EDGE-U00 PINK, 51055839
Toelichting partnumber
Roze
Releasedatum
juni 2013
Introductie model
2013
Op Kieskeurig sinds
juni 2013
EAN
6920702772439, 6920702786467
Partnumber
51055837, EDGE-U00 BLACK, 6920702772439
Toelichting partnumber
Zwart
Releasedatum
juni 2013
Introductie model
2013
Op Kieskeurig sinds
juni 2013
EAN
6920702772446
Partnumber
ASCENDP6W, EDGE-U00 WHITE, 51055838
Toelichting partnumber
wit
Releasedatum
juni 2013
Introductie model
2013
Op Kieskeurig sinds
juni 2013
EAN
6920702772446
Partnumber
ASCENDP6W, EDGE-U00 WHITE, 51055838
Toelichting partnumber
wit
Releasedatum
juni 2013
Introductie model
2013
Op Kieskeurig sinds
juni 2013
EAN
6920702772859
Partnumber
P6-U06 (WHITE), 51055913
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
januari 2014
Introductie model
2016
Op Kieskeurig sinds
december 2016
EAN
6920702772859
Partnumber
P6-U06 (WHITE), 51055913
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
januari 2014
Introductie model
2016
Op Kieskeurig sinds
december 2016
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
1,7
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
-