Volg ons

LG G4 (H815)

Geen prijzen gevonden
Alternatieven:
Voordelen
 • Snelle prestaties
 • Leren bekleding
 • Sterke videopresentaties
 • Helder scherm met prachtige contrast
 • Uitstekende cameraprestaties
 • Fotograferen in RAW en in handmatige modus
 • 32GB opslag
 • Schieten in RAW en de handmatige modus
 • Verwijderbare batterij en microSD-kaartslot
 • Camera is gebruiksvriendelijk
 • Kan veeleisende apps draaien
 • Groot ultra-HD beeldscherm
 • Beste telefooncamera
Nadelen
 • Duur
 • Lange oplaadtijd
 • Bouwkwaliteit
 • Gemiddelde levensduur van de batterij
 • Zwakke speakerkwaliteit
 • Nog steeds kunststof
 • UX kenmerken zijn een allegaartje
 • Sommige testers vonden het scherm te groot
 • Dikker dan andere smartphones

Onze test
Expertreview | op
8,0

LG levert met de G4 wederom een zeer fraaie telefoon af

8 - Score Badge BesteProduct.nl

Vorig jaar bracht LG een van zijn beste telefoons op de markt: de LG G3. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen toen LG de G4 als opvolger aankondigde. LG levert met deze LG G4 gewoon een van de beste Android smartphones van dit moment af. Het is een topper om rekening mee te houden. Hij heeft, betwistbaar, de beste camera ooit in een smartphone geplaatst, hij is super snel en is fijn om mee te werken. Dat het niet een heel mooie smartphone is, dat het geluid zo zo is, en dat hij flink wat duurder is dan de LG G3 vorig jaar, doet slechts deels afbreuk aan zijn score.

Apparaten moeten doen wat de fabrikanten beloven, en uiteraard waarvoor mensen betalen. Dat is mijn uitgangspunt als ik producten test. Dat geldt voor de tablets, de smartphones, maar net zo goed voor elektrische tandenborstels en scheerapparaten. En ik heb een hekel aan producten die onnodig ingewikkeld zijn of zinloze toevoegingen hebben. Hou het simpel, dat werkt vaak het beste.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Redacteur
8,0
Multimedia
(Weging 15%)
De LG G4 kan niet alleen aan de Galaxy S6 tippen voor wat betreft zijn snelheid, ook de camera is minstens net zo goed. Op sommige punten doet hij het zelfs beter. Dat heeft alles te maken met de enorme diafragma opening van F1.8 die deze lens haalt. Dat betekent dat je zeer creatieve foto’s kunt maken doordat je goed met scherptediepte kunt spelen, maar ook dat je in het donker goede foto’s kunt maken. Uit de foto’s die ik gemaakt hebt blijkt dat dit absoluut het geval is. Dat heeft ook te maken met de goede beeldstabilisatie die in deze telefoon zit. Ik durf zelfs te beweren dat sommige foto’s, zeker overdag, te vergelijken zijn met de foto’s uit een DSLR of een goede systeemcamera. Zeker omdat je nu ook foto’s in RAW formaat kunt opslaan en in Photoshop of Lightroom een hoop kunt corrigeren. Dat in combinatie met een nieuwe kleurenspectrum sensor die de witbalans bepaalt en de laser die ervoor zorgt dat je snel scherp kunt stellen maakt dit misschien wel de beste camera van het moment in een smartphone. De front face camera van 8 mp is leuk en werkt ook erg goed. Het scherm is prima. Het is een quantum ips scherm met een resolutie van 2560x1440. Deze geeft een helder beeld, heeft een goede (iets te verzadigde) kleurweergave en is haarscherp. Hij legt het nog steeds af tegen het mooie Amoled scherm van Samsung, maar hij komt in de buurt. Wat tegenvalt is het geluid. Er is een speaker aan de achterzijde geplaatst, waar je te vaak je vinger voor houdt en die ondanks zijn harde geluid, een matig geluid aflevert. Wat LG ook bijzonder maakt, is het feit dat je nog steeds de achterkant van deze telefoon kunt loshalen en een andere accu kunt invoeren als je dat nodig hebt. Ook kun je de standaard 32 GB geheugen uitbreiden met een MicroSD kaartje.
8,0
Bouwkwaliteit / design / hardware
(Weging 15%)
Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, de LG G4 is niet de mooiste smartphone op deze wereld. De LG G4 komt in meerdere versies en kleuren. Je kunt de standaard plastic achterkant kopen voor zo’n 615 euro en de leren variant voor zo’n 655 euro, tenminste als je hem op het internet koopt. Het is een kwestie van smaak, maar ik vind die leren achterkant echt heel erg mooi. Het is echt leer, het is uniek en houdt lekker vast. Zeker die naad die in het midden van de telefoon loopt is een extra hou vast als je hem met een hand bedient. De LG G4 is iets langer en dikker dan de G3, maar doordat hij een lichte curve heeft, houdt hij beter vast. De voorkant vind ik wel echt minder mooi dan de G3. De randen aan de boven- en onderkant zijn breder en het LG logo is te groot naar mijn smaak. Waar LG een patent op heeft en wat nog steeds erg prettig werkt, is het feit dat er geen knoppen aan de zijkant van het toestel te vinden zijn. De volumeknoppen, evenals de aan/uit knop vind je ook bij deze G4 aan de achterzijde. Dat betekent makkelijk en snel met je wijsvinger bedienen. Sterker nog, je went er zo snel aan, dat je ook bij andere smartphones zoekt naar de volume en aan/uit knoppen, nadat je de G4 een poosje gebruikt hebt. De LG G4 is verder in alle opzichten een high end telefoon. Hij heeft een processor met 6 kernen, de snapdragon 808. Op papier is die processor iets langzamer dan de nieuwere snapdragon 810, die bijvoorbeeld in de HTC One M9 zit. In de praktijk merk je hier helemaal niets van. Hij is namelijk zeer rap! Ondanks dat de G4 wel warm wordt als hij intensief gebruikt wordt, haalt hij niet de hoge temperaturen van bijvoorbeeld de HTC One M9. Dat heeft alles te maken met die andere processor. De snapdragon 810 wordt, ondanks zijn (op papier) hogere snelheden, toch een stuk warmer. Een fijne keuze van LG om juist deze snapdragon te gebruiken. Waar ik ook erg over ben te spreken, is de accuduur van de G4. Er zit een 3000 mah accu in, die er voor zorgt dat je 4 uur achter elkaar kunt werken op deze telefoon en hij dus makkelijk een dag meegaat bij gewoon gebruik. Ook in Standby modus staat hij zijn mannetje. Na hem een nachtje zonder oplader naast mijn bed te hebben gelegd, vond ik hem de volgende ochtend terug met slechts twee procent minder batterij. Indrukwekkend.
7,0
Software / besturingssysteem
(Weging 20%)
De LG G4 wordt geleverd met Android 5.1 in combinatie met de schil van LG die net wat soepeler werkt dan op die van de LG G3. Schakelen tussen applicaties, gamen, de camera opstarten, multitasken, surfen, het gaat allemaal zonder haperingen. Daar draagt ook de 3GB intern geheugen flink aan bij. De LG G4 doet qua snelheid ook niet onder voor bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S6, wat toch wel de graadmeter is geworden in smartphone land, wat mij betreft. Niet alleen is geschaafd aan de hardware van de camera, maar ook aan de software zijn goede verbeteringen doorgevoerd. Je kunt werkelijk alles aanpassen: De ISO waarde, de sluitertijd, de witbalans. Dit alles, om je de volledige creativiteit te geven die je maar wilt hebben. Ook zijn er nieuwe handgebaren toegevoegd zodat je nu met twee keer je hand dichtknijpen meerdere selfies kunt maken. De camera kun je trouwens snel openen door twee maal op de “volume omlaag” knop te drukken. Nadeel is dat hij wel meteen een foto maakt. Hopelijk wordt dat opgelost met een software upgrade. Het instellingen menu van de LG G4 is nog steeds niet optimaal. De verdeling van settings is nog steeds niet extreem logisch en namen van de groepen zijn te lang, zodat er tekst moet worden gescrolled om het leesbaar te maken. Niet erg prettig.
8,0
Internet / social media / bellen
(Weging 20%)
Een groot voordeel van een licht gecurvede telefoon zoals de G4, is dat hij fijn is om mee te bellen. De telefoon buigt zich als het ware om je gezicht heen. Dit verschil merk je echt. Zowel Chrome als de standaard webbrowser van LG wordt meegeleverd, waarvan je de laatste zeer weinig gaat gebruiken.  Social Media, zoals Facebook zit geïntegreerd in het besturingssysteem, maar niet op een vervelende of overweldigende manier. Een leuke toevoeging is “Smart Settings”. Hiermee kun je bepaalde acties koppelen aan bepaalde gebeurtenissen. Zo kun je bijvoorbeeld Spotify opstarten als er een koptelefoon wordt aangesloten en kun je je geluid automatisch uitschakelen als je op je werk aan komt.
9,0
Gebruikservaring
(Weging 20%)
High end zoals high end in 2015 bedoeld is. Geen haperingen meer, accu die genoeg capaciteit heeft en een uitstekende camera. LG is een van de weinige telefoons die je nog de mogelijkheid geeft om je accu te verwisselen, wat erg prettig is. Daarnaast kun je de standaard 32 GB uitbreiden met een microSD kaartje war een fijn gegeven is. De telefoon is, zeker als je kiest voor een leren achterkant, fijn om vast te houden en de curve is een leuke toevoeging. Het toestel voelt verder stevig aan en lijkt tegen een stootje te kunnen, maar dat heb ik niet uitgebreid getest.
8,0
Prijs
(Weging 10%)
Wat je wellicht wel gaat teleurstellen is de prijs. Deze zwarte versie kost op het moment van opnemen ongeveer 650 euro in de winkel, de versie met de plastic achterkant 40 euro minder. Daarmee is een groot pluspunt van de LG G3 wel teniet gedaan, namelijk dat hij goedkoper was dan de andere topmodellen. Toch is deze telefoon absoluut zijn geld waard. De specificaties zijn in orde, de camera is helemaal te gek en vooral de gebruikservaring is erg prettig. Er zijn wel een aantal minpuntjes, zoals de nieuwe voorkant van de telefoon en zijn slechte speaker. Maar die minpunten zullen geen dealbreaker zijn.

8,0
Eindscore test
LG G4 (H815)
Foto's en video's gemaakt tijdens het testen

72157653993601358


Testen van LG G4 (H815)
Gemiddelde score redacteuren
4,2
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor LG G4 (H815)
Aantal testen:
30
Genormeerde score:
7,8
Actualiteit van de testen
54 %
Actuele expertscore
4,2
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de LG G4 (H815).
Website testen
Wat vonden andere testers van de LG G4 (H815)? Onze eigen test van de G4 (H815) staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
LG G4 Review - Praktisch toestel met originaliteit als optie
8,0
21-5-2015
Tweakers.net

De G4 van LG is een telefoon die vooral opvalt vanwege de optionele leren achterkant. Dat vinden wij meteen ook de mooiste versie, want het standaardmodel doet wat goedkoop en plastic aan. Het 5,5"-scherm van de G4 is erg scherp en oogt indrukwekkend, maar de kleurweergave is ondermaats. In het dagelijks gebruik is de G4 een vlotte telefoon en vooral de fotokwaliteit en uitgebreide opties van de camera vallen in positieve zin op, net als de mogelijkheid om de accu en de geheugenkaart te wisselen. De accu maakt weer minder indruk, want bij intensief gebruik gaat die behoorlijk snel leeg.

Tweakers.net
LG G4 review
7,9
6-5-2015
Theverge.com

The G4 is a big phone with a great display, great camera, and a battery that lasts all day. It doesn’t have a design that turns heads or an emotional appeal that might come from an iPhone or Galaxy S6. It’s not a bad smartphone — it actually functions just fine — but you’re not going to see it in the hands of every person at the state fair this summer. The harsh reality is that LG is likely never going to escape the shadow of Samsung or Apple, which are far more popular. The company’s not unaware of that: president and CEO of its mobile division Juno Cho recently told CNET that LG only expects to sell 8 million G4s by the end of the year, a far cry from the tens of millions of units Apple sells each month. But while it can’t match their popularity, it can offer an alternative, which is exactly what it’s done with the G4. The G4 is really for the Android diehard, the person that loves the Galaxy S6’s camera and performance, but can’t imagine living with a phone that doesn’t have a removable battery or Micro SD card slot. It’s all fast processor and big screen and weird camera features — it’s what most people think of when they think of Android. And that’s exactly what some people want.

Theverge.com
LG G4 review
8,0
6-5-2015
Theinquirer.net

The LG G4 is undoubtedly among the best smartphones on the market today. We felt somewhat let down by the plastic design and average battery, but the gorgeous screen and impressive camera make it a worthy Galaxy S6 challenger, especially when its cheaper £499 price is considered.

Theinquirer.net
LG G4 review:
8,0
6-5-2015
Cnet.co.uk

If you're at the end of a two-year carrier contract, the LG G4 is a considerable upgrade from the G2 -- a worthy buy given its faster processor, brighter display and impressive camera. The device also exceeds the recent G Flex 2. The latter may have a unique curve, but it's not as fast and it doesn't have as sharp of a display as the G4.

Cnet.co.uk
LG G4 review
8,0
6-5-2015
Whathifi.com

We are very impressed with the LG G4. It’s brains, brawn and beauty rolled into one and crammed into your pocket, and an excellent way to watch movies or play music on the go. If you’re after a great multimedia player and you’re looking to stand out from the crowd, we’d highly recommend an audition.

Whathifi.com
LG G4 review: A balance of phone meets phablet
9,0
6-5-2015
Pocket-lint.com

The LG G4 has heaps of positives going for it: from the leather finish options, excellent camera performance, through to the ultra-subtle curve and that bold, colour-packed 5.5-inch screen. Just because it doesn't opt for the most powerful processor on the market doesn't mean it isn't every bit the flagship phone. Quite the contrary.

Pocket-lint.com
LG G4 review - holy cow!
10,0
6-5-2015
Expertreviews.co.uk

With its gorgeous screen, versatile camera and surprisingly comfy leather rear, the LG G4 is a genuine alternative to the Samsung Galaxy S6.

Expertreviews.co.uk
LG's leather-wrapped G4 is no dominatrix, but it does dominate
9,0
6-5-2015
Digitaltrends.com

There’s no doubt the G4 is the best handset LG has made to date, not just because of the components, but also because of the thoughtfulness that went into it. Little things, like a brighter screen with better contrast, prettier interface, and useful software tweaks, stood out because I interacted with them every day. For me, the curved back and edges made it easier to pick up the phone off the table, as well, and hold it. The Knock On double tap to wake from sleep has always been a useful feature. Double pressing the volume down button to instantly launch the camera was great for snapping selfies. I can forgive the plastic design because real leather is an alternative. If not for that, I would dock LG for taking the easy way out. Using real leather in a way that doesn’t cut corners sends the right message, much like the other moves made with the G4. Whether or not consumers will take it to heart and splurge for the G4 is going to be interesting to watch, but we haven’t been this impressed with a smartphone, and it’s camera, for some time.

Digitaltrends.com
LG G4 review
8,0
8-5-2015
Wired.co.uk

Using the G4 has left me with mixed feelings. As a keen phone photographer, I'd happily carry this ahead of a high-end rival, and be confident that it could produce pleasing results in all sorts of conditions. The battery life may be weak, but the ability to swap batteries and also expand the storage somewhat counteracts this.

Wired.co.uk
LG G4 review
8,0
14-5-2015
TrustedReviews.com

The LG G4 is a successful evolution of a great phone. This is yet another great all-round flagship from LG, but its persistence with some bog-standard materials means it won't worry the Galaxy S6 too much. That could harm its prospects, even if it shouldn’t.

TrustedReviews.com
LG G4 Smartphone Review
8,9
13-6-2015
NotebookCheck.net

Not just a good-looker. LG now offers genuine leather back covers for its premium smartphone, and also uses a lightly curved design for this model. The manufacturer preserves old virtues and optimizes the device in important areas. However, it did not quite manage to eliminate all drawbacks of the precursor.

NotebookCheck.net
REVIEW / LG G4: More Evolution than Revolution
10,0
18-6-2015
DigitalVersus.com

It was perhaps a wise move from LG not to try and revolutionise the market. The G4 retains two of the most appealing features of an Android smartphone: a removable battery and a microSD card slot. On top of that, LG has more or less kept the design of the G3, but this is understandable, since it was particularly ergonomic. The screen is excellent and the camera incredible, as is its ability to always remain responsive. With all of these great features, there's no denying that it's one of the best smartphones of the year. Beware of the leather back, though, which doesn't seem especially durable.

DigitalVersus.com
LG G4 - De beste cameratelefoon
9,0
19-6-2015
Computer! Totaal

Op het eerste gezicht lijkt de LG G4 niet speciaal. De plastic behuizing doet het toestel tekort en de leren uitvoering is feitelijk een ander kapje op het toestel. In dat perspectief is een meerprijs van vijftig euro erg veel. Maar afgezien van de wat 'verouderde' plastic bouw heeft de G4 genoeg aan boord om zich tot een van de beste keuzes van het moment te kronen. Dat is vooral te danken aan het geweldige beeldscherm en de allerbeste camera die we tot nu toe op een smartphone hebben gezien.

Computer! Totaal
LG levert met de G4 wederom een zeer fraaie telefoon af
8,0
21-6-2015
BesteProduct.nl

Vorig jaar bracht LG een van zijn beste telefoons op de markt: de LG G3. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen toen LG de G4 als opvolger aankondigde. LG levert met deze LG G4 gewoon een van de beste Android smartphones van dit moment af. Het is een topper om rekening mee te houden. Hij heeft, betwistbaar, de beste camera ooit in een smartphone geplaatst, hij is super snel en is fijn om mee te werken. Dat het niet een heel mooie smartphone is, dat het geluid zo zo is, en dat hij flink wat duurder is dan de LG G3 vorig jaar, doet slechts deels afbreuk aan zijn score.

BesteProduct.nl
LG G4 review
8,0
30-6-2015
TechRadar.com

LG has tried to focus on what everyone actually wants out of a smartphone, a great looking design, color rich display and the great camera for photos - but it doesn't quite deliver as impressively as we'd hoped.

TechRadar.com
LG G4 Smartphone
8,4
2-7-2015
Reviewed.com

While processor speed and spec wars are fun, for most people they're not the most important aspects of a smartphone. For most people, the list is short: They want a phone that's fast, looks good, takes high-quality photos, and offers a long-lasting battery. While it's not aesthetically the most pleasing phone in the world, and the battery isn't much to write home about, we can safely say that the LG G4 has nailed the camera. Though we're not ready to crown it as the best just yet, it's easily among our favorite smartphone cameras. It's fast, good in low light, and offers the kind of control rarely seen in smartphones.

Reviewed.com
LG G4 smartphone review – excellent camera and a touch of leather
9,0
15-7-2015
Techguide.com.au

The LG G4 deserves its place alongside the top tier Android smartphones on the market and has many features and capabilities its rivals don’t. The device offers a fresh new look, useful and relevant features and one of the best cameras you’ll ever find on a smartphone.

Techguide.com.au
LG G4
8,0
1-9-2015
Goodhousekeeping.com

The LG G4 is an Android "phablet" (tablet phone) with a brilliant 2560 x 1440 display. It boasts a 5.5" screen — the same size as the iPhone 6, but with a smaller bezel and an ever-so-slightly curved screen. The phone is fast, and the camera quality definitely won't disappoint. The G4 also includes features like expandable storage via microSD card, a removable battery, and a premium leather back option.

Goodhousekeeping.com
LG G4 review: The big smartphone with a removable battery AND a microSD card slot
10,0
25-5-2016
Alphr.com

We're not bowled over by the software improvements, but that doesn't dampen my enthusiasm for the LG G4. It's incredibly hard to be different in the smartphone world, and yet by being bold, LG has managed to pull it off. Critically, it hasn’t compromised on performance, battery life or camera quality, and by retaining both a microSD slot and a removable battery, the G4 will appeal to a whole tranche of customers to whom flexibility is most important. Contract prices aren't cheap right now. You'll be paying at least £35 per month for a free phone on contract, which is around the same as you'll pay for an S6. However, reasonable SIM-free prices – starting at £500 for the plastic-backed edition, ramping up to around £520 for the leather one – suggest that, eventually, contract prices will wind up a notch or two below Samsung's flagship. So, while the Samsung Galaxy S6 remains the price-no-object smartphone of choice, the LG G4 is best option for everyone else. It's a highly impressive smartphone, and one that – refreshingly – does things a little differently.

Alphr.com
LG G4
8,0
21-12-2016
TechRadar.com

LG has tried to focus on what everyone actually wants out of a smartphone, a great looking design, color rich display and the great camera for photos - but it doesn't quite deliver as impressively as we'd hoped.

TechRadar.com
Magazine testen
9,0
FWD
1-6-2015
6,0
Computer Active
1-6-2015
8,1
Consumentengids
1-7-2015
8,0
T3
1-7-2015
9,5
Mobiles Magazine
1-7-2015
8,4
Connect
1-8-2015
9,1
Test
1-8-2015
10,0
Computer Shopper
1-8-2015
10,0
PCPRO
1-8-2015
7,0
Computer! Totaal
1-9-2015
-
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de LG G4 (H815) en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Smartphones.
expertscore
4,2
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
0,0

Reviews van de LG G4 (H815)

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de LG G4 (H815) nog niet gedeeld. Heb jij de G4 (H815) gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Smartphone van LG te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl


Specificaties

Algemene Kenmerken
Dual SIM
Nee
Type simkaart
microSIM
Datanetwerk
LTE, HSPA, UMTS
Mobiel
3G, 4G
Kleur(en)
rood , titanium , grijs , bruin , zwart , goud , wit
Fabrikant kleur(en)
rood , titanium , grijs , bruin , zwart , goud , wit
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek
DLNA gecertificeerd
Ja
Abonnementstype
geen abonnement
Display
Type beeldscherm
IPS , LCD
Schermgrootte
5,5 inch
Schermresolutie
2560x1440 (Quad HD) , 2560 x 1440
Resolutie
2560 x 1440 pixels
Pixeldichtheid
538 ppi
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Aantal kleuren
16.78 miljoen kleuren
Curved
Nee , Ja
Aansluitingen En Interfaces
Aansluitingen
wifi, bluetooth, NFC, USB , hoofdtelefoon
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.1
Near Field Communication (NFC)
Ja
USB poort
Ja
USB vereist
Ja
USB versie
2.0
USB-connectortype
micro-USB
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm
Prestaties
Opslagcapaciteit
32 GB
Werkgeheugen
3072 MB
Besturingssysteem
Android
Besturings-systeem
Android
Operating systeem versie
5.1
Processor(en)
6 (hexa-core)
Processor
Qualcomm Snapdragon
Processor frequentie
1,8 Ghz, 1800 Mhz
Processor model
808
Bit variant
Ja bit
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash), microSDHC, microSDXC
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
128 GB
2G frequenties
850, 900, 1800, 1900
3G frequenties
850, 900, 1900, 2100
4G frequenties
900, 1800, 2100, 800, 2600
2G standaarden
EDGE, GPRS, GSM
3G standaarden
HSPA, UMTS
4G standaarden
LTE
Opties
Opties
touchscreen, gps, FM-radio, speaker
GPS
Ja
Radio
Ja
GLONASS
Ja
Trilfunctie
Ja
Orientatie sensor
Ja
Locatie positie
Ja
Assisted GPS (A-GPS)
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Geotagging
Ja
Wi-Fi positionering
Ja
USB geheugen
Ja
Personalisatie
iconen, menu, snelkoppelingen
Camera(S)
Camera opties
autofocus, front camera
Camera voorzijde
Ja
Cameratype voorkant
enkele camera
Type camera achterzijde
enkele camera
Resolutie camera (front)
8 MP
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
16 megapixel
Automatisch scherpstellen
Ja
Flash type
LED
Geluid
Luidspreker
Ja
Ondersteunde audioformaten
MP3, WMA, FLAC, WAV, eAAC+
Microfoon mute
Ja
Energie
Gesprekstijd
600 min
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Accu capaciteit
3000 mAh
Stand-by tijd
375 uur
Hoofd SAR
0,621 W/kg
Inhoud En Afmetingen
Hoogte
14,89 cm
Breedte
7,62 cm
Diepte
0,98 cm
Gewicht
155 gram
Algemeen
EAN
8806084983220 , 8806084983176 , 8806084984920 , 8806084981646 , 8806084983206 , 8806084980137 , 5413729227637 , 5413729227675 , 8806084983213 , 8806084986559 , 8806084984210 , 8806084980151 , 8806084984241 , 8806084980168 , 8806084980144 , 5025744254507 , 8806087012552 , - , 8806084986603 , 8806084981943 , 8806084983190 , 8806084981950
Partnumber
LGH815.ADEULR , LGH815.ADEUVK , LGH815.AFRAVK , LGH815.ADEULB , LGH815.ANLDLB , LGH815.ADEULD , LGG4GLD , - , LGH815.ANLDBD , LGH815.ANLDWH , LGH815.ANLDVK , LGH815.ADEUWH , LGH815.ANLDLD , LGH815.ADEUBD , LGH815.ANLDLR
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
May 2015 , July 2015 , June 2015
Introductie model
2015 , 2017 , 2016
Meegeleverd
Garantiekaart
Ja
Snelstartgids
Ja
Meegeleverde software
Google Maps
Google applicaties
Google Maps,Google Play,YouTube
Tile
Display
5.5 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Mogelijkheden Apparaat
Vliegtuigmodus
Ja
SMS
Ja
MMS
Ja
Mobile chat
Ja
E-mail
Ja
Modem (tethering)
Ja
Call omschakelen
Ja
Gesprek in de wacht zetten
Ja
Gesprekstijd timer
Ja
Wachtstand
Ja
Conferentiegesprek mogelijk
Ja
Nummerherkenning
Ja
Instant messaging (IM)
Ja
Snelkiezen
Ja
Wallpapers toevoegen
Ja
Ondersteuning voor contactgroepen
Ja
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
4,2
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
-