Volg ons

LG Nexus 5X

Geen prijzen gevonden
Alternatieven:

Voor- en nadelen van de LG Nexus 5X

Voordelen

 • Goede prijs/kwaliteitverhouding
 • Goede camera
 • Lage prijs
 • Goede prestaties
 • Uitstekend scherm
 • Goede levensduur van de batterij
 • Snel opladen
 • Fantastische vingerafdruksensor
 • Is geen 'top' product, maar goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Geweldige camera uitgang
 • Snelle updates
 • Vlotte software
 • Android Marshmallow
 • Nieuwste Androidfuncties

Nadelen

 • Voelt goedkoop aan
 • Gemiddeld scherm
 • Geen SD-kaartslot
 • Plastic ontwerp
 • Saai ontwerp
 • Batterij gaat minder dan een dag mee
 • Camera app is teleurstellend
 • Laadkabel beide kanten usb-c
 • Slechts 2GB RAM

Onze test
Expertreview | op
8,3

De LG Nexus 5X is één van de beste midrange toestellen

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De LG Nexus 5X maakt oké foto's, voelt goed aan in de hand en heeft een uitstekende vingerafdrukscanner. Ondanks zijn matige accuduur, kan hij wel weer snel worden opgeladen. Wil jij gewoon een lekker midrange toestel, dat heerlijk vloeiend werkt en wil je bovendien altijd als eerste de updates van Google ontvangen, dan kun je eigenlijk niet om de Nexus 5X heen.

Apparaten moeten doen wat de fabrikanten beloven, en uiteraard waarvoor mensen betalen. Dat is mijn uitgangspunt als ik producten test. Dat geldt voor de tablets, de smartphones, maar net zo goed voor elektrische tandenborstels en scheerapparaten. En ik heb een hekel aan producten die onnodig ingewikkeld zijn of zinloze toevoegingen hebben. Hou het simpel, dat werkt vaak het beste.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Redacteur
Apparaten moeten doen wat de fabrikanten beloven, en uiteraard waarvoor mensen betalen. Dat is mijn uitgangspunt als ik producten test. Dat geldt voor de tablets, de smartphones, maar net zo goed voor elektrische tandenborstels en scheerapparaten. En ik heb een hekel aan producten die onnodig ingewikkeld zijn of zinloze toevoegingen hebben. Hou het simpel, dat werkt vaak het beste.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Redacteur
7,0
Multimedia
(Weging 15%)
De Nexus 5X heeft een 5,2" scherm met een resolutie van 1920 x 1080. Dat is met zijn 423 ppi (pixels per inch) uiterst scherp. Het is een IPS scherm, wat niet zo mooi is als een AMOLED scherm, maar prima voldoet voor het kijken van een Youtube filmpje. De witbalans is wel wat aan de warme (gele) kant t.o.v. andere smartphones. De LG Nexus 5X heeft een 12.3 MP camera, die in 4K kan filmen. Ik ben gematigd enthousiast over deze camera. In de standaard modus maakt hij acceptabele foto’s. Wat vooral opvalt is dat ze vaak overbelicht zijn. Het grote dynamisch bereik wat ons tijdens de Preview toch beloofd was, door het gebruik van een grotere sensor, komt daar absoluut niet naar voren. Dat is een ander verhaal als je HDR+ aanzet. Dan krijg je over het algemeen veel beter belichte foto’s. Het 4k filmen is fraai, maar wel knap lastig omdat er geen beeldstabilisatie aanwezig is. Foto’s die je maakt onder slechte of moeilijke lichtomstandigheden zijn ook aardig. Dat komt echter vooral omdat er in het toestel al enorm veel ruisreductie wordt toegepast.
7,0
Bouwkwaliteit / design / hardware
(Weging 15%)
Google heeft nooit de nadruk op het uiterlijk van een Nexus toestel willen leggen. Ook de Nexus 5x is nou niet echt een pareltje om te zien. Dat zal toch een hoop consumenten, ik gok vooral vrouwen, afschrikken. Hij voelt wat plastic, licht en goedkoop aan. Hij ligt wel heel lekker in de hand door zijn rubberen body. Hij heeft een fijn formaat, waardoor hij makkelijk met een hand te bedienen is. Aan de achterzijde zit de vingerafdrukscanner die echt waanzinnig goed werkt. Ook hier kun je goed en makkelijk bij met je vinger. Hij draait op een Snapdragon 808, met 2 Gb aan intern geheugen. Niet het snelste van het snelste wat er op dit moment te verkrijgen is, maar dat is ook logisch met een midrange telefoon. Android Marshmallow verbruikt veel minder stroom dan zijn voorgangers. Vooral in de standby modus is dat opvallend. Als je deze Nexus 5X, die een accuduur heeft van 2700 mah niet gebruikt, kan hij makkelijk een paar dagen aan blijven. Top! Bij gewoon gebruik van je smartphone gaat deze Nexus 5X nipt een dag mee. Je kunt hem wel razendsnel opladen met de nieuwe USB-C oplader. Met een paar minuten laden, gaat hij weer een paar uur mee. Raar is dat deze kabel aan beide kanten een USB-C uitgang heeft. Dat betekent dat je hem niet makkelijk aan kunt sluiten op je computer. Een beetje gek.
9,0
Software / besturingssysteem
(Weging 20%)
In de afgelopen jaren zijn Nexus smartphones zeer populair gebleken en ook erg goed verkocht. Voor de mensen die nog nooit van Nexus toestellen gehoord hebben: Nexus toestellen hebben 'stock' Android als besturingssysteem. Als je een Samsung Android telefoon hebt, werkt deze weer net even wat anders dan een LG Android smartphone. Het ziet er vooral anders uit. Dat komt omdat de fabrikanten er hun eigen 'schil' overheen gooien. Bij Nexus toestellen heb je dat niet. Daar zit Android op zoals Google het bedoeld heeft, of te wel 'stock' Android. Twee grote voordelen: Er zit geen spam-achtige software op van de fabrikant en je krijgt als eerste de allernieuwste updates van Google. De nieuwste versie Google Marshmallow (6.0) heeft een aantal goede verbeteringen: Je kunt nu permissies geven aan bepaalde Apps. Zo kun je heel makkelijk instellen welke apps jouw camera mogen gebruiken. Goed dat het kan voor veiligheid en je gemoedsrust. Je wilt zeker weten niet dat je bekeken wordt door een oud mannetje in Dubai als je onbekende game aan het spelen bent. De leukste functie is Google Tap Now. Dit is een upgrade t.o.v. Google Now. Als je nu lang op de home button drukt, maakt hij een screenshot van je scherm. Bijvoorbeeld van een Facebook bericht. Google analyseert vervolgens dit plaatje en geeft je nuttige info. Hij herkent dan bijvoorbeeld wie het bericht geschreven heeft en geeft je vervolgens de mogelijkheid om deze persoon direct een bericht te sturen via WhatsApp. Ook over de inhoud van het bericht kan hij je handige extra opties geven. Als het helemaal foutloos werkt, is dit zeer handig en kan het je veel tijd schelen. In deze vroege versie van Google Tap werkt het echter nog zeer wisselvallig. Soms doet ie het, soms doet ie het niet. Vrij irritant. Hij werkt momenteel ook alleen nog in het Engels. Hopelijk werkt de Nederlandse versie straks een stuk constanter.
9,0
Internet / social media / bellen
(Weging 20%)
De LG Nexus 5X heeft een prima internet ervaring. Het voordeel van een Nexus toestel is dat zeker alle Google applicaties fantastisch snel werken. In de cloud werken is te gek met Google. Google Drive, Google Photos en Google Docs zijn allemaal applicaties die je het leven een stuk makkelijker maken. Omdat het "stock" Android betreft zijn deze applicaties ook nog een geoptimaliseerd en werken ze nog sneller. Ook heb je in deze versie van Android geen last van overbodige Social Media apps, die je telefoon alleen maar trager maken. Jij beslist wat er op je telefoon komt te staan.
9,0
Gebruikservaring
(Weging 20%)
Er zijn weinig tot geen ergernissen als je werkt met de Nexus 5X. Het werkt zoals je wilt dat het werkt. Ondanks zijn midrange specificaties, werkt deze smartphone gewoon als een high end toestel. Afgezien van het feit dat je af en toe op de camera applicatie moet wachten, heb je zelden tot nooit haperingen. Geen spam software, alleen maar software die jij kiest.
8,0
Prijs
(Weging 10%)
De 16 GB versie van de Nexus 5X kun je krijgen voor ongeveer 450 euro op dit moment. Ik vind dit een goede prijs voor deze prima functionerende smartphone. Heb je een goede data bundel, dan kun je ook veel in de cloud werken en heb je aan 16GB wel genoeg. Voor die 450 euro heb je misschien wel geen betere telefoon.

8,3
Eindscore test
LG Nexus 5X
Foto's en video's gemaakt tijdens het testen

72157661268928890


Testen van LG Nexus 5X
Gemiddelde score redacteuren
1,6
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor LG Nexus 5X
Aantal testen:
28
Genormeerde score:
7,3
Actualiteit van de testen
21 %
Actuele expertscore
1,6
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de LG Nexus 5X.
Website testen
Wat vonden andere testers van de LG Nexus 5X? Onze eigen test van de Nexus 5X staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
LG Nexus 5X Review - Goede allrounder en waardige opvolger
8,5
26-10-2015
Tweakers.net

De Nexus 5X is een goede allround-smartphone, waarbij vooral de vingerafdrukscanner en camera zich in positieve zin onderscheiden. Wel hadden we gehoopt dat de accuduur iets langer zou zijn, hoewel deze ook niet slecht is. Het ontwerp is simpel maar functioneel, zoals dat ook gold voor de Nexus 5 twee jaar geleden. Het allerfijnste aan een Nexus-telefoon blijft de garantie op snelle updates en de vlotte software. Hoewel de specificaties niet van het allerhoogste niveau zijn, voelt de 5X snel aan. Het is een beetje vreemd dat LG geen extra kabel of verloopstukje bijlevert om de telefoon in een usb-a-poort te prikken. Over het algemeen kleven er geen enorme minpunten aan de Nexus 5X en dat is een nette prestatie van LG en Google.

Tweakers.net
Google Nexus 5X by LG review: wedergeboorte
8,0
15-11-2015
Allaboutphones.nl

Bij sommige toestellen kunnen we zo een hele waslijst met plus- en minpunten opschrijven, bij sommige toestellen is het bijna onmogelijk om met een zinnig lijstje te komen. De Nexus 5X valt in die laatste categorie. Niet omdat het een slechte telefoon is, maar omdat hij ongeveer precies doet wat we van een telefoon in deze klasse verwachten. De 5X is het rolmodel voor een goede allroundtelefoon. Goed, het ontwerp had wat spannender gemogen, maar daar willen we het toestel niet op afrekenen.

Allaboutphones.nl
Nexus 5X review
8,3
20-10-2015
Theverge.com

Hardcore fans may be difficult to please and even fickle at times, but if you give them what they want, they can be your biggest supporters. With the Nexus 5X, Google is giving those die-hard Nexus 5 fans all that and then some. But Google is now selling two Nexus phones, and through that lens, the 5X is very obviously the lesser one. Compared to the larger (and pricier) 6P, it has compromises in both performance and design. And though it fights really well in its mid-tier price bracket, if you bump it up to the next weight class, it doesn’t quite hold up to the true flagships from companies such as Apple or Samsung. Still, if you’ve been holding onto a Nexus 5 for two years just waiting for Google to do right by you, those points might not matter. Barring few exceptions, such as the lack of wireless charging, there’s very little that a Nexus 5 lover will find to complain about with the 5X. It’s compact, cheap, and performs well, even if it’s not the best-looking or best-feeling phone you can get. If you’ve been eyeing Motorola’s new Moto X or the plethora of other phones in the sub-$500 price range, the 5X is a really compelling option. In fact, among phones under $450, I don’t think there’s a better option, and it’s easily the one I’d pick. Sometimes, listening to the fans isn’t such a bad idea after all.

Theverge.com
Google's Nexus 5X has the worst battery life of any phone we’ve used all year
6,0
20-10-2015
Digitaltrends.com

There’s a lot to love about the Nexus 5X, but poor battery life bars the affordable phone from our recommended list.

Digitaltrends.com
Google Nexus 5X
7,0
22-10-2015
Cnet.co.uk

Google's Nexus 5X is the motorcycle of smartphones. It's the freedom of the open road, with nothing standing in your way. No restrictions on which cellular carrier you choose, no unwanted pre-installed software, and no giant, heavy chassis. It's a smartphone you can park in a pocket with ease, and steer with a single hand. Like a good bike, it's also a bargain price for the raw horsepower you're getting.

Cnet.co.uk
Google Nexus 5X review - Greater than the sum of its parts
10,0
25-10-2015
Expertreviews.co.uk

Far greater than the sum of its parts, the Nexus 5X is an excellent Android handset for a reasonable price.

Expertreviews.co.uk
Nexus 5X review
8,0
26-10-2015
TrustedReviews.com

The Nexus 5X is a great smartphone that showcases the best of what Android Marshmallow has to offer.

TrustedReviews.com
Nexus 5X review
8,0
26-10-2015
TechRadar.com

You can operate Google's compact Nexus 5X with one hand – and it has a smaller price, too, compared with the metal Nexus 6P. Its fingerprint sensor and USB-C port take some getting used to, but it's ultimately a future-proofed phone everywhere but its memory.

TechRadar.com
Nexus 5X review: Not quite got the X factor
8,0
30-10-2015
Pocket-lint.com

After all that we get the feeling the earlier Nexus 5, from 2013, looks and feels much better than the current Nexus 5X. Sure, the rear-mounted fingerprint scanner and 1080p display make the 5X worth upgrading to, but it hasn't quite got the X factor in all areas.

Pocket-lint.com
LG Nexus 5X - Oude idealen verwaterd
6,0
17-11-2015
Computer! Totaal

Is het voor mij na het testen van de Nexus 5X tijd om weer naar de winkel te rennen? Absoluut niet. Ik ben behoorlijk teleurgesteld in wat het te bieden heeft. Allereerst is de prijs-kwaliteitsverhouding teniet gedaan door een onverklaarbare prijsverhoging. Ook de bekende tekortkoming van de accu is onvoldoende aangepakt. De extraatjes zoals de camera, vingerafdrukscanner en speakers voelen als een doekje voor het bloeden. Er blijft een dure middenmoter over met als enige échte pluspunt een schone, recente Androidversie.

Computer! Totaal
Google Nexus 5X review
8,0
1-12-2015
Techspot.com

So while the Nexus 5X isn’t a clear winner in the Android market, and there are some noticeable issues that keep it from true greatness, the handset is a fantastic successor to the Nexus 5 and still a worthy purchase at its asking price, even more so when discounted.

Techspot.com
Google Nexus 5X Smartphone Review
7,5
2-12-2015
Reviewed.com

While the Nexus 5X isn't the fanciest phone on the block, after using it for a few weeks we're impressed by what you get for the price. Compared to the off-contract price of something like the Galaxy Note 5, the $349.99 ($299 on sale) Nexus 5X is cheap as chips—especially if you don't need features like an optical heartrate sensor, a pen, or special covers. The value of the Nexus 5X is even more impressive when you realize that the old way of buying expensive phones—paying a few hundred dollars upfront and then the rest off in some kind of vague monthly fee over two years—is finally coming to an end. With every major carrier offering some kind of contract-free setup, you can buy a phone like the Nexus 5X and save hundreds of dollars per year by shopping for just the voice and data plan that fits your needs.

Reviewed.com
Google Nexus 5X im Test
8,1
11-12-2015
Connect.de

Der erste Eindruck des Google Nexus 5X passt also - obwohl der Preis hoch ist und sich notwendiges Zubehör nicht im Lieferumfang findet. Den ausführlichen Labortest des Nexus 5X im Vergleich mit dem Nexus 6P finden Sie hier.

Connect.de
LG Nexus 5X Review - the little Nexus that could
8,0
12-12-2015
Neowin.net

This review might come off as a bit on the negative side, though my scoring and recommendation won't reflect that. The Nexus 5X has many flaws, some bigger, some smaller, but it's by no means a perfect device. I've held it up to high standards, the same ones I'd hold the newest Galaxy or Apple's iPhone to. And by those standards the device is mediocre. But that, in the end, may be unfair. Despite its "top-line" claims, Google starts pricing at $379 for the Nexus 5X, which sets this phone firmly in the mid-range. There's even a limited time promotion until the end of the year for another $50 off, meaning a starting price of $329 in the US. And by that measure this is one of the best phones you could buy. Like I said at the very beginning, price is in the end the deciding factor. And for this price, you can't really go wrong with the Nexus 5X. However, if the phone comes with a premium, as it does in many parts of the world outside of the US, or if you're looking for an actual flagship, then its flaws start to weigh much more heavily and you might be better off looking somewhere else.

Neowin.net
Google Nexus 5X Smartphone
8,8
13-12-2015
NotebookCheck.net

More than meets the eye. The newest Android operating system and strong Qualcomm SoC provide the Nexus 5X with what it needs for a good performance. The dimensions will also likely appeal to friends of smaller-sized handsets. They have been reduced considerably compared with last year's Google Nexus 6.

NotebookCheck.net
De LG Nexus 5X is één van de beste midrange toestellen
8,3
13-12-2015
BesteProduct.nl

De LG Nexus 5X maakt oké foto's, voelt goed aan in de hand en heeft een uitstekende vingerafdrukscanner. Ondanks zijn matige accuduur, kan hij wel weer snel worden opgeladen. Wil jij gewoon een lekker midrange toestel, dat heerlijk vloeiend werkt en wil je bovendien altijd als eerste de updates van Google ontvangen, dan kun je eigenlijk niet om de Nexus 5X heen.

BesteProduct.nl
Nexus 5X review: Well worth a closer look Read more: http://www.itproportal.com/reviews/mobile-phones/review-nexus-5x/#ixzz3wHmTOGne
7,0
4-1-2016
ITproportal.com

Overall the Nexus 5X is a bit of a mixed bag. With its plastic back and light weight it does look and feel rather cheap, particularly the power and volume buttons, but it’s actually quite robust and the smooth plastic back resists fingerprints well. It also has some good features, the screen for example is impressive and the well placed fingerprint reader makes for ease of use. Camera performance is good too and overall it’s a nice size, balancing usability and portability. Plus of course it has the latest Marshmallow version of Android and being from Google you get it in its pure form with no bloatware and no re-skin. Perhaps the biggest drawback is the 2GB memory which limits future proofing, you’ll almost certainly want to spend the extra £40 to get 32GB of storage too. Using USB-C only for charging is no doubt good for the long term, though a bit annoying at the moment if you’re caught with a low battery and don’t have the supplied charger with you. It’s a shame they didn’t provide an adaptor to let you use a standard USB socket rather than only offering it as an extra.

ITproportal.com
Google Nexus 5X review: Long-term report - how it shapes up five months since launch
8,0
12-4-2016
pcadvisor.co.uk

Those looking to upgrade from a Nexus 5 will be happy and sad in almost equal measure. The 5X is a fantastic phone overall, with excellent cameras, a good turn of speed and an excellent screen. But it's noticeably bigger than its predecessor despite the small increase in screen size, it has limited storage compared to the Nexus 6P and it lacks a couple of camera features due to the slower processor. The absence of wireless charging is another blow for some, but additions such as the fingerprint scanner will make it a great upgrade for others.

pcadvisor.co.uk
Google Nexus 5X review
10,0
19-5-2016
ITPro.co.uk

A high quality smartphone at a reasonable price – Google really has thrown down the gauntlet to Apple and Samsung

ITPro.co.uk
Google Nexus 5X review: LG's all-action all-rounder is superb value for money
10,0
9-6-2016
Alphr.com

It goes without saying that, if the way your phone looks matters to you, the Google Nexus 5X is not the smartphone for you. It’s awkward and ugly to look at, especially in the powder blue pictured here, and feels rather cheap. If you don’t give a hoot about that, however – and, hey, you can always pop it in a case – the Nexus 5X is hugely appealing. The camera is fantastic, the performance is fast and it doesn’t overheat and throttle. The software is also clean and simple, and Google and LG have squeezed in most of the components a modern smartphone needs, the one exception being that microSD slot. Only the OnePlus 2 offers more bang for your buck in today's smartphone market. Now on open sale (although still not available on contract), this has a nicer design, even faster performance and fractionally better battery life, and although only the 64GB version is available now, it's still only £289. The only niggle is that the camera isn’t nearly as good as the Nexus'. In short, unless you’re the shallow type with more money to throw around than I have, I’d advise you consider the Nexus 5X as a serious option for your next smartphone. It’s no beauty, but the reasonable cost and all-round competence is a massive plus.

Alphr.com
Google Nexus 5X review
8,0
28-6-2016
Whathifi.com

It’s not perfect, but the Nexus 5X’s top features and hitch-free performance make it so easy to live with and great to use. It’s also more affordable than the other ‘budget’ smartphone, the Apple iPhone SE, whose 16GB model is yours for £360, while the 64GB is £430. But that decision is more a case of whether you prefer an Android or Apple device, so the bigger rival for the 5X is the flagship 6P. And we prefer the budget 5X far more – which should be enough of a recommendation. If you want the best multimedia experience, we’d have to point you towards the LG G5, Apple iPhone 6S and the Samsung S7. However, for those who don’t want to pay a premium price but want a smartphone that has all the cutting-edge features, the Nexus 5X is definitely worth considering.

Whathifi.com
Nexus 5X
8,0
3-7-2016
TechRadar.com

You can operate Google's compact Nexus 5X with one hand – and it has a smaller price, too, compared with the metal Nexus 6P. Its fingerprint sensor and USB-C port take some getting used to, but it's ultimately a future-proofed phone everywhere but its memory.

TechRadar.com
Nexus 5X review - just £169 SIM-free TODAY ONLY
10,0
12-7-2016
Expertreviews.co.uk

The Nexus 5X isn’t the best-looking phone or the best designed. It isn’t the fastest phone, it doesn’t have the best battery life and the screen isn’t outstanding either. However, it’s far greater than the sum of its parts, and all at the very reasonable price of £339. Its most immediate competitor is the Moto X Play, as Motorola’s take on Android is so close to Google’s for that to be a non-consideration for your average buyer. The Play costs £60 less, has much better battery life, a microSD slot for extra storage, is water-resistant, better-looking and tougher-feeling too. The Nexus 5X has a better camera, is faster with more graphics power, is slightly smaller and much lighter, and it comes with a fingerprint sensor and USB Type-C. Personally, I’d buy the Nexus 5X over the Moto X Play. It simply feels better to hold, carry and use than the bigger Motorola and is better future-proofed than its rival - both in terms of features and performance. Both are phones are excellent in their own right, they’re just for different people. The Nexus 5X is a serious comeback for the Nexus brand after last year’s model that no one wanted - sorry Nexus 6. It’s a mid-range handset that will suit a lot of people, and although it’s not the ridiculous bargain its predecessor was, it’s a very good phone indeed. With its raw-looking images, neutral colour cast onscreen, clean-sounding speakers and vanilla Android OS, you could say the Nexus 5X tells it like it is, and I rather like that. If this handset doesn't take your fancy, check out the Expert Reviews best smartphone guide instead.

Expertreviews.co.uk
Google Nexus 5X review: The end of the road for cheap phones from Google?
10,0
10-2-2017
Alphr.com

It goes without saying that, if the way your phone looks matters to you, the Google Nexus 5X is not the smartphone for you. It’s awkward and ugly to look at, especially in the powder blue pictured here, and feels rather cheap. If you don’t give a hoot about that, however – and, hey, you can always pop it in a case – the Nexus 5X is hugely appealing. The camera is fantastic, the performance is fast and it doesn’t overheat and throttle. The software is also clean and simple, and Google and LG have squeezed in most of the components a modern smartphone needs, the one exception being that microSD slot. Only the OnePlus 2 offers more bang for your buck in today's smartphone market. Now on open sale (although still not available on contract), this has a nicer design, even faster performance and fractionally better battery life, and although only the 64GB version is available now, it's still only £289. The only niggle is that the camera isn’t nearly as good as the Nexus'. In short, unless you’re the shallow type with more money to throw around than I have, I’d advise you consider the Nexus 5X as a serious option for your next smartphone. It’s no beauty, but the reasonable cost and all-round competence is a massive plus.

Alphr.com
Magazine testen
7,3
Consumentengids
1-12-2015
8,0
Computer Active
1-12-2015
8,0
FWD
1-12-2015
10,0
Computer Shopper
1-2-2016
-
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de LG Nexus 5X en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Smartphones.
expertscore
1,6
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
0,0

Reviews van de LG Nexus 5X

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de LG Nexus 5X nog niet gedeeld. Heb jij de Nexus 5X gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Smartphone van LG te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl


Specificaties van LG Nexus 5X

Algemene Kenmerken

Dual SIM
Nee
Type simkaart
nanoSIM
Mobiel
3G, 4G
Kleur(en)
blauw , zwart , wit
Fabrikant kleur(en)
turkoois , zwart , wit
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek
Abonnementstype
geen abonnement
Datanetwerk
HSPA+ , UMTS

Display

Type display
IPS
Schermgrootte
5,2 inch
Schermresolutie
1920 x 1080
Pixeldichtheid
423 ppi
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Curved
Nee
Aantal kleuren
16.78 miljoen kleuren
Scherm vorm
vlak

Mogelijkheden Apparaat

Vliegtuigmodus
Ja
SMS
Ja
MMS
Ja
Mobile chat
Ja
Ondersteunde beeldformaten
JPG, PNG
Ondersteunde videoformaten
AVI, 3GP, MP4, WMV, DIVX
E-mail
Ja
Wallpapers toevoegen
Ja
Call omschakelen
Ja
Gesprek in de wacht zetten
Ja
Gesprekstijd timer
Ja
Wachtstand
Ja
Conferentiegesprek mogelijk
Ja
Nummerherkenning
Ja
Instant messaging (IM)
Ja
Snelkiezen
Ja
Ondersteuning voor contactgroepen
Ja
Modem (tethering)
Ja

Aansluitingen En Interfaces

Aansluitingen
wifi, bluetooth, NFC, USB, hoofdtelefoon
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 4 (802.11n) , 802.11n , 802.11ac
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.2
Near Field Communication (NFC)
Ja
USB poort
Ja
USB-connectortype
USB Type-C
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm
Wi-Fi Direct
Ja
USB versie
2.0
Bluetooth-profielen
A2DP, AVRCP, HFP, HID, OPP, PBAP, SAP, GAP, PBA

Prestaties

Opslagcapaciteit
16 GB, 32 GB
Werkgeheugen (RAM)
2 GB
Besturingssysteem
Android 6.0
Operating systeem versie
6.0 , Android 6.0 Marshmallow
Processor(en)
6 (hexa-core)
Processor
Qualcomm Snapdragon
Processor frequentie
1,8 Ghz, 1800 Mhz
Processor model
808
Bit variant
Ja bit
2G frequenties
850, 900, 1800, 1900 , 800
3G frequenties
850, 900, 1900, 2100
4G frequenties
900, 1800, 2100, 800, 2600
2G standaarden
EDGE, GSM
3G standaarden
UMTS , HSPA+
4G standaarden
LTE
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
2000 GB

Opties

Opties
touchscreen, gps, vingerafdrukscanner , FM-radio
Vingerafdrukscanner
Ja
GPS
Ja , Nee
Digitaal kompas
Ja
Gyroscoop
Ja
GLONASS
Ja
Videobellen
Ja
Trilfunctie
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Orientatie sensor
Ja
Locatie positie
Ja
Assisted GPS (A-GPS)
Ja
Barometer
Ja
Geotagging
Ja
Wi-Fi positionering
Ja
USB geheugen
Ja
Nachtmodus
Ja
Personalisatie
iconen, menu, thema's , snelkoppelingen
Tweede scherm
Nee
Radio
Ja

Camera(S)

Camera opties
autofocus, gezichts detectie, front camera
Camera voorzijde
Ja
Cameratype voorkant
enkele camera
Type camera achterzijde
enkele camera
Resolutie camera (front)
5 MP
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
12,3 megapixel, 12 megapixel
Rear camera resolution
4032 x 3024 pixels
Digitale zoom
4 x
Video recording
Ja
Gezichtsdetectie
Ja
Beeldsensor
25.4 / 2.3 inch
Beeldverhouding
16:9
Opname resolutie (video)
3840 x 2160 pixels
Zoommogelijkheid
Ja
Automatisch scherpstellen
Ja
Flash type
LED
Max. framerate
30 fps
Video-opname modi
2160p
Resolutie tweede camera achterzijde (numeriek)
8 pixels

Geluid

Luidspreker
Ja
Microfoon mute
Ja
Ondersteunde audioformaten
MP3, WMA, AMR, M4A, WAV

Energie

Gesprekstijd (2G)
23 uur, 33 uur
Gesprekstijd
1140 min
Accu type
Lithium-Polymeer (LiPo) , Lithium-Ion (Li-Ion)
Standby time (2G)
590
Standby-tijd ( 4G )
710 uur
Accu capaciteit
2700 mAh
Stand-by tijd
710 uur
Body SAR
0,696 W/kg
Hoofd SAR
0,564 W/kg

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
14,70 cm
Breedte
7,26 cm
Diepte
0,79 cm
Gewicht
136 gram

Algemeen

EAN
8806084998200 , 8806084996329 , 8806084992093 , 8806084999023 , 8806084991973 , 8806084996534 , 8806084999535 , 8712421527357 , 8806084996640 , 8806084992000 , 8806084994400 , 8806084994387 , 8806084996305 , 8806084992109 , 8806084996657 , 8806084995704 , , 8806087000368 , - , 8806084996312 , 8806084992079 , 8806084996299 , 8806084992062 , 8806084991942 , 8806084994370 , 8806084999528
Partnumber
LGH791.ADEUMY , LGH791.ADE3BK , LGH791.ADEUWH , LGH791.ADE3WH , LGH791.A3DEBK , , - , LGH791F.ANLDWH , LGH791F.ANLDBK , LGH791.ADEUBK
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
February 2016 , December 2016 , October 2015
Introductie model
2016 , 2015 , 2017

Meegeleverd

Google applicaties
Google Play,Google Voice Search,YouTube
Garantiekaart
Ja
Snelstartgids
Ja
Inclusief headset
Ja
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
1,6
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
-