Volg ons

HTC One A9

Geen prijzen gevonden
Alternatieven:

Voor- en nadelen van de HTC One A9

Voordelen

 • Goede camera
 • Goede uitrusting
 • Uitstekende bouwkwaliteit
 • Optische beeldstabilisatie
 • Snelle vingerafdruksensor
 • Prachtige behuizing
 • Mooi AMOLED scherm
 • Fijne sobere schil
 • Nieuwste software
 • Volledig metalen ontwerp
 • Vingerafdruk met Android Pay
 • MicroSD-kaart slot
 • Bijna pure Android 6.0 Marshmallow
 • Klint geweldig, zelfs zonder stereo speakers

Nadelen

 • Batterijduur
 • Te duur
 • Zwakke processor
 • Prijs-kwaliteit iets uit balans
 • Design weinig origineel
 • Kan niet filmen in 4K
 • Google Nexus biedt een betere waarde
 • iPhone kloon
 • Scherm zou iets dynamische kunnen zijn
 • Sound kon meer inzicht en nauwkeurigheid hebben
 • Alleen full hd-resolutie
 • Camera snaps kunnen realistischer zijn
 • Prestaties en camera zijn niet zo goed als die van de concurrenten

Onze test
Expertreview | op
8,2

HTC One A9: prachtig en zonder poespas

8 - Score Badge BesteProduct.nl

HTC trachtte de afgelopen jaren keer op keer iets nieuws te doen met haar vlaggenschepen. Ultrapixels, een unibody behuizing of boomsound speakers aan de voorkant, bijvoorbeeld. Het één pakte beter uit dan het ander, maar desondanks maakte het bedrijf jaar na jaar uitstekende smartphones. Aan de verkoopcijfers zag je dat overigens niet meteen terug, de concurrentie maakt immers ook prima telefoons. Met de HTC One A9 doet HTC niet per se iets speciaals of opvallends en toch is het toestel aan alle kanten geslaagd. Misschien dat de A9 daardoor juist wél verkoopt.

Bijna alle smartphones die de afgelopen jaren in Nederland zijn verschenen, hebben ik en mijn collega's van BesteProduct.nl in de vingers gehad. Van eenvoudige toestellen die je voor een paar tientjes kunt krijgen tot de nieuwste high-end apparaten… We hebben ze allemaal getest! Wat nu de beste smartphone is? Tja, dat hangt sterk van je budget af. Maar voor elke portemonnee hebben we wel een kooptip gegeven. En dan nog een tip: kijk eens naar een high-end smartphone van een jaar geleden. Die zijn nog heel goed, maar tegelijkertijd zeer betaalbaar!
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Redacteur
Bijna alle smartphones die de afgelopen jaren in Nederland zijn verschenen, hebben ik en mijn collega's van BesteProduct.nl in de vingers gehad. Van eenvoudige toestellen die je voor een paar tientjes kunt krijgen tot de nieuwste high-end apparaten… We hebben ze allemaal getest! Wat nu de beste smartphone is? Tja, dat hangt sterk van je budget af. Maar voor elke portemonnee hebben we wel een kooptip gegeven. En dan nog een tip: kijk eens naar een high-end smartphone van een jaar geleden. Die zijn nog heel goed, maar tegelijkertijd zeer betaalbaar!
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Redacteur
8,0
Multimedia
(Weging 15%)
Met de HTC One M9 ruilde HTC de ultrapixel alweer in voor de gewone megapixel. Niet geheel onverwacht vinden we daarom een 13 megapixel camera op de A9. Dat zijn er minder dan de 20 van die eerder genoemde M9, maar we durven te beweren dat de nieuwste van HTC betere foto's maakt. Dat komt voornamelijk, omdat de A9 is uitgerust met optische beeldstabilisatie die bewogen foto's voorkomt en schokkerige videobeelden tegengaat. Dat gaat vooral op in goede lichtomstandigheden en in mindere mate wanneer de schemer intreedt. De camerasoftware is simpel, maar doeltreffend. Geen overbodige filters en andere effecten die je nooit gebruikt. Gave toevoeging is wel de mogelijkheid tot het schieten van foto's in RAW. Het zal voornamelijk de serieuzere fotografen onder ons aanspreken. Het enige dat ontbreekt is de mogelijkheid tot het schieten van 4K-video's. Momenteel wellicht nog niet noodzakelijk, maar ervan uitgaande dat je toch zo'n twee jaar met een smartphone vooruit wilt, hadden we die toevoeging toch graag gezien.
8,0
Bouwkwaliteit / design / hardware
(Weging 15%)
Je kunt er met geen mogelijkheid omheen: de HTC One A9 lijkt als twee druppels water op de iPhone 6. Het toestel heeft dezelfde ronde vormen, dezelfde accenten voor de antenne en ook de camera steekt er aan de achterkant een stukje uit. Zelfs bij HTC geven ze het toe: 'ja hij lijkt op de iPhone 6, maar wij begonnen ooit met de aluminium unibody behuizing en antenne-accenten.' En daar zit een kern van waarheid in, want als we een blik werpen op de oorspronkelijke HTC One herkennen we er veel van de huidige generatie in terug. Misschien dat we het bedrijf het weinig originele design daarom zo makkelijk kunnen vergeven. En we kunnen tevens niet ontkennen dat het toestel er simpelweg prachtig uitziet. Chic, stijlvol en dun. Bovendien ligt de smartphone lekker in de hand. De A9 komt beschikbaar in maar liefst zes kleuren, waaronder goud en bordeauxrood. Wij moesten het doen met de kleur 'cast iron', vrij vertaald: gietijzer. In het midden van het toestel pronkt een 5" full HD scherm en waar HTC voorheen gebruik maakte van LCD-schermen, is het bedrijf nu overgestapt op AMOLED. Een prima keuze, want het contrast en de zwartweergave zijn duidelijk een stuk beter. Enigszins teleurgesteld waren we wel in het feit dat de boomsound speakers aan de voorkant ontbreken. Dat komt, omdat er onderaan in de behuizing nu een vingerafdrukscanner zit verwerkt, die tevens fungeert als drukgevoelige homebutton. De scanner werkt goed en vooral vliegensvlug. De processor is niet de krachtigste die er op dit moment is, hoewel de Snapdragon 617 octa-chipset wel zijn mannetje staat. Het toestel komt daarnaast beschikbaar in een 16 en 32 GB variant die ook qua RAM-geheugen verschillen (2 en 3 GB). Helaas is de batterij blijven steken op 2150 mAh wat gezien het schermformaat zorgwekkend is. Gelukkig compenseert het energiezuinige Android 6 dat gedeeltelijk, maar daar later meer over.
9,0
Software / besturingssysteem
(Weging 20%)
De A9 draait op het gloednieuwe Android 6.0 Marshmallow. Qua uiterlijk verandert er niet veel, ook omdat HTC met Sense haar eigenlijk schil over Android heeft geplakt. Maar het zijn voornamelijk niet zichtbare veranderingen voor de gebruiker die aanspreken. Vooral 'Doze' is een welkome aanvulling. Het zorgt ervoor dat wanneer het toestel enige tijd in standby staat of niet gebruikt wordt, bepaalde processen die normaal gesproken op de achtergrond blijven draaien in slaap worden gesust om zo batterij te besparen. Gezien de capaciteit van de accu zijn we daar erg blij mee. Daarnaast is Google Now verbeterd en analyseert de app alles wat er op jouw scherm gebeurt om zo zelf relevantere informatie voor te kunnen schotelen. En dankzij Android 6 wordt het mogelijk te betalen met je smartphone via de vingerafdrukscanner. Dan moet die service overigens eerst nog wel beschikbaar komen in Nederland. Zoals gezegd, zit HTC Sense 7 over Android geplakt. Een heerlijk sobere schil die veel ruimte tussen de app-icoontjes laat om overzichtelijkheid te creëren. En hij belast de processor niet, getuige de soepelheid waarmee alles over het mooie scherm van de A9 glijdt.
8,0
Internet / social media / bellen
(Weging 20%)
Die overzichtelijkheid ontbreekt helaas nog een beetje in Blinkfeed, waarin je jouw social media- en nieuwsfeed kunt samenstellen. Het zit standaard links van je homescreen, maar met een druk op de knop kun je het verwijderen indien je het niet wenst te gebruiken. Wij geven in ieder geval de voorkeur aan de standaard Facebook- en Twitterapplicaties. Internetten gaat lekker rap op het toestel en het grote scherm komt in dit geval ook goed uit de verf.
9,0
Gebruikservaring
(Weging 20%)
De HTC One A9 heeft niet de snelste processor die er op dit moment is. Het heeft ook geen scherm met een gigantisch hoge resolutie. En het aantal megapixels in de camera is in vergelijking met bepaalde concurrenten tevens laag uitgevallen. Maar specificaties zeggen niet alles, want de A9 is een heerlijk toestel in gebruik. We hebben het namelijk op geen hapering kunnen betrappen, terwijl dat bijvoorbeeld wel het geval was met de krachtiger uitgeruste Sony Xperia Z5 Compact. Het AMOLED scherm is tevens prima geschikt voor het kijken van een filmpje en de camera presteert dankzij de optische beeldstabilisatie in alle lichtomstandigheden meer dan acceptabel. Zonder ontzettend zijn best te doen, is de HTC One A9 een genot om te gebruiken.
6,0
Prijs
(Weging 10%)
Het is alleen de vraag wat voor prijskaartje je daar aan mag hangen. Want kijk je puur naar de specificaties, dan betaal je er met € 600,- wel de hoofdprijs voor. We kunnen ons zo voorstellen dat die prijs afschrikt en we kunnen ook niet ontkennen dat voor datzelfde geld, of minder, eveneens uitstekende smartphones verkrijgbaar zijn. Zijn vier sterren heeft de A9 zeker verdient, maar om in aanmerking te komen voor een kooptip had de prijs iets lager moeten uitvallen. Of verdient hij als het toestel wat langer op de markt is en in prijs is gedaald.

8,2
Eindscore test
HTC One A9
Foto's en video's gemaakt tijdens het testen

72157660264463036


Testen van HTC One A9
Gemiddelde score redacteuren
0,9
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor HTC One A9
Aantal testen:
23
Genormeerde score:
6,7
Actualiteit van de testen
14 %
Actuele expertscore
0,9
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de HTC One A9.
Website testen
Wat vonden andere testers van de HTC One A9? Onze eigen test van de One A9 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
HTC One A9 review: bijzondere iPhonekloon
7,0
2-11-2015
Allaboutphones.nl

De nieuwe strategie die HTC met de One A9 volgt pakt op zich niet verkeerd uit, maar moet nog wel een beetje gefinetuned worden. We zijn onder de indruk van wat HTC heeft bereikt met de specificaties van de A9. De smartphone komt in alle opzichten over als een high-endtelefoon, hoewel we het ontwerp niet erg handig gekozen vinden. Hij voelt hoogwaardig aan, werkt vloeiend en heeft een prima display. De fijne vingerafdrukscanner maakt beveiliging een stuk eenvoudiger en de software is prettig in gebruik en lekker up-to-date.

Allaboutphones.nl
HTC One A9 Review - Matige midranger voor een premiumprijs
5,0
24-11-2015
Tweakers.net

HTC focust met de A9 meer op design dan op specificaties en dat is te zien aan de gebruikte onderdelen. Het amoledscherm is altijd goed af te lezen en ziet er mooi uit, de vingerafdrukscanner werkt handig en het toestel oogt verzorgd, al is niet te ontkennen dat het ontwerp ergens aan doet denken. De accu is echter klein en dat leidt tot een matige accuduur. De camerasensor is relatief oud en de foto's zijn dan ook ondergemiddeld. De processor en het geheugen zijn niet bepaald top en dat is te merken aan de snelheid van de software. HTC vraagt bij release tegen de 600 euro voor het toestel en dat is simpelweg veel, veel te veel.

Tweakers.net
HTC ONE A9 REVIEW
7,0
27-10-2015
Digitaltrends.com

Even though it regularly makes stunning phones, HTC hasn’t had an easy time in stores. Sales of the M9 are poor, and the company needs to recover quickly. Making a less-attractive iPhone imitation worked the magic for Samsung with the Galaxy S3 years ago (and again with the Galaxy S6 this year), but can it work for HTC’s arguably better looking iPhone 6 lookalike? Only time will tell, though we suspect the pricing may sink this ship before it even has a chance to leave port. Initially, HTC priced the 32GB One A9 at $400, making it $250 less than the iPhone 6S. It was a great deal – you got a phone with more or less the same specs and build quality for less money. However, $400 was the promotional price, which ends on November 7. From that point on, the One A9 will cost you $500. For that price, you can get a 64GB Moto X Style Pure Edition, which has a significantly better processor, sharper screen, more storage, and a customizable design that’s also quite premium. It may not be all metal, but it’s a more powerful phone, which will likely get software updates more quickly than the A9. The only area in which the One A9 trumps the new Moto X is with that Android Pay-ready fingerprint sensor and the all-metal body. The $500 price also puts the One A9 at about $100 more than a 64GB OnePlus2, which has comparable specs, but its much harder to get. Google’s Nexus 6P also offers faster processing, a better screen, Pure Android, and a comparable all-metal build for the same price. To sell this phone, HTC needed to cut the price down to the bone and blow away the “flagship killer” competition. A $300-$400 price tag would have worked, but $500 will not – The competition is just too fierce this year. If you want a stellar Android phone on the cheap that looks good and has high-end specs, the Nexus 6P and Moto X Style Pure Edition are better deals than the HTC One A9.

Digitaltrends.com
HTC One A9 review: the Android iPhone
7,7
27-10-2015
Theverge.com

Many will be turned off by the One A9’s copycat appearance, but that’s a judgment on the phone’s maker and not the phone itself. And besides, HTC hasn’t just imitated how the iPhone looks. The One A9 also comes close to the signature ease of use and smoothness of Apple’s software, aided by the presence of Android Marshmallow, which feels closer to iOS than any previous version. HTC SOLD ITS SOUL TO THE COPYCAT DEVIL AND GOT THE LOVELY BUT OVERPRICED A9 IN RETURN At its promotional price of $399 In the United States, the HTC One A9 is an easy phone to recommend. Its refined aluminum design is much more lovable than Google’s plastic Nexus 5X, and the simple pleasure of using a phone is important when you’re considering a thing you’ll be spending most of your waking time with. But when the price jumps to $499 in a week’s time — as well as for all other regions across the world — the One A9’s value diminishes greatly. It then matches straight up against Google’s Nexus 6P, the best Android smartphone to date. The winner of that contest is always going to be Google’s handset, which also comes with the long-term assurance of receiving updates faster and for a longer time than any other device. As much as I believe in the One A9’s flagship class credentials, there’s no denying that you’ll get more for your money if you spend it on LG’s G4 and its excellent camera, Samsung’s Galaxy S6 and its wireless charging, or even the iPhone that HTC is complimenting with its present design. HTC has built a really great phone that’s easy to love, but it’s dressed it up like an iPhone and given it a matching price premium. That works for Apple, but not for HTC.

Theverge.com
HTC One A9: prachtig en zonder poespas
8,2
27-10-2015
BesteProduct.nl

HTC trachtte de afgelopen jaren keer op keer iets nieuws te doen met haar vlaggenschepen. Ultrapixels, een unibody behuizing of boomsound speakers aan de voorkant, bijvoorbeeld. Het één pakte beter uit dan het ander, maar desondanks maakte het bedrijf jaar na jaar uitstekende smartphones. Aan de verkoopcijfers zag je dat overigens niet meteen terug, de concurrentie maakt immers ook prima telefoons. Met de HTC One A9 doet HTC niet per se iets speciaals of opvallends en toch is het toestel aan alle kanten geslaagd. Misschien dat de A9 daardoor juist wél verkoopt.

BesteProduct.nl
HTC One A9: Heldenhaft oder gewöhnlich?
9,0
28-10-2015
Chip.de

Das HTC One A9 wirkt im Test mit seinem Unibody-Gehäuse sehr edel, liefert diesmal sogar einen microSD-Slot, trommelt sich mit dem Octacore-Snapdragon und Audio 24bit auf die Brust und ist eines der ersten Smartphones mit Android 6.0 im Testlabor. Das Display ist nur Durchschnitt, auch wenn es ein witziges Extra versteckt hat.

Chip.de
HTC One A9
8,0
28-10-2015
Pocket-lint.com

We love the HTC One A9 and we think it's the most exciting handset HTC has launched in 2015. We'd pick it over the M9 because it has charm that the flagship lacks.

Pocket-lint.com
HTC One A9 review
8,0
28-10-2015
TechRadar.com

To compare this too much to an iPhone would be unfair to the genuinely impressive power under the hood - but it's curious that HTC has decided on this design path.

TechRadar.com
HTC One A9 review
6,0
28-10-2015
Cnet.co.uk

Although it's great to see the latest Android Marshmallow software arriving on a mid- to high-end phone so soon after its launch, the HTC One A9 fails to impress in almost every other respect. Its full HD screen and raw-shooting camera are welcome, but are also available on the One M9, which came out in March. Its processor meanwhile seriously underperforms, and its battery doesn't put up much of a fight either.

Cnet.co.uk
HTC One A9
6,0
29-10-2015
TrustedReviews.com

Overpriced and undercooked, the One A9 isn’t going to propel HTC back where it wants to be.

TrustedReviews.com
HTC One A9 review
6,0
29-10-2015
Theinquirer.net

The HTC One A9 is by no means a bad phone. In fact, given its high-end design, improved software and great camera, it's one of the company's best.

Theinquirer.net
HTC One A9 review - HTC's best smartphone yet
8,0
29-10-2015
Expertreviews.co.uk

The One A9 is a gorgeous phone with a superb screen and camera, but at this price it just isn't fast enough to compete with other flagships.

Expertreviews.co.uk
HTC One A9 Smartphone
8,5
17-11-2015
NotebookCheck.net

Design instead of performance? The design and the price of the new HTC One A9 are high-end, but the performance is only mainstream. Can this work?

NotebookCheck.net
HTC One A9 im Test
7,8
28-12-2015
Connect.de

Eine niedrige Strahlungsleistung sorgt für ein mangelhaftes Ergebnis im GSM-Netz. Das wird, wie unser Netztest zeigt, zwar nur noch wenig genutzt, ist aber bei schlechter Abdeckung immer noch eine wichtige Alternative. Auch im UMTS-Betrieb sind die Ergebnisse nicht berauschend. Im modernen LTE-Netz fühlt sich das A9 dagegen wohl und funkt stabil. Beim richtigen Netzbetreiber kann man also durchaus Spaß mit dem edlen Apple-Klon haben.

Connect.de
HTC One A9 Review – HTC is back in the game
7,8
15-1-2016
dxomark.com

With a DxOMark Mobile score of 78 points, the One A9 performs noticeably better than other recent HTC smartphones, and after several devices with disappointing imaging results, puts the Taiwanese manufacturer back into competition with other high-profile brands. Looking at specifications and price point, the HTC One A9 can arguably be classified as an “upper mid-range” smartphone. However, thanks to an optical image stabilization system and a fast F2.0 aperture, it arguably has advantages in terms of camera specifications over HTC’s high-end model One M9 that comes with a 21MP sensor but slower F2.2 aperture and no optical stabilization. The specification differences translate into real-life results and in the DxOMark image quality testing, the A9 outperforms its higher-priced cousin in almost every aspect. The HTC One A9 isn’t quite up there with the current very best smartphone cameras, but performs on a similar level to Google’s Nexus 6 or the Samsung Galaxy S5, making it worth a closer look for mobile photographers using the Android operating system.

dxomark.com
HTC One A9 Smartphone Review
7,2
20-1-2016
Reviewed.com

I went into this review not expecting a whole lot from the HTC One A9; its "me-too" design and midrange specs just don't live up to the its "low cost flagship" ambitions. Although it proves to be a perfectly acceptable phone in most ways, the A9 doesn't have the chops to justify its high price tag. For nearly the same dough, you could grab one of Motorola's excellent devices. A fully-loaded 64GB Moto X is the exact same price, and even though we haven't tested it ourselves yet, we feel pretty confident that it's a better overall phone than the HTC. Heck, it even has the front-facing stereo speakers we missed so much when we used the A9.

Reviewed.com
HTC One A9 Cameraphone Review
8,0
5-2-2016
ephotozine.com

While the HTC One A9 isn’t strictly a member of the current top tier of smartphones, you’d hardly know that from its performance, especially in the camera department. Although the A9’s 13MP sensor can’t quite match the level of detail in images shot by an iPhone 6s, Galaxy S6 or LG G4, it comes close. Low light performance is also comparable to the major players, and crucially, it produces better overall image quality than the disappointing One M9. If you can cope without stereo speakers and Ultra HD video, and also live with its slightly anaemic battery, then the One A9 makes a far better choice than the One M9. It’ll need to fall further below the £400 mark to really threaten the Galaxy S6 and LG G4, but as it stands, the HTC One A9 is high quality and high-performing camera phone.

ephotozine.com
HTC One A9 review
8,0
2-3-2016
Whathifi.com

The HTC One A9 feels like a mixed bag, but one that still has enough goodies to make it an enjoyable phone – the latest Android OS and some nifty camera features will appeal to many. Picture and sound quality might not be class leading, but they’re appealing enough. As is the HTC A9 overall – it’s not groundbreaking, but a nice smartphone to use nonetheless.

Whathifi.com
HTC One A9 review
6,0
28-4-2016
ITPro.co.uk

The HTC One A9 is an rather fine mid-range smartphone - especially now that it's more reasonably priced.

ITPro.co.uk
Magazine testen
8,0
Computer Active
1-1-2016
7,3
Consumentengids
1-4-2016
8,0
Computer Shopper
1-4-2016
7,9
Stereo
1-5-2016
-
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de HTC One A9 en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Smartphones.
expertscore
0,9
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
0,0

Reviews van de HTC One A9

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de HTC One A9 nog niet gedeeld. Heb jij de One A9 gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Smartphone van HTC te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl


Specificaties van HTC One A9

Algemene Kenmerken

Dual SIM
Nee
Type simkaart
nanoSIM
Datanetwerk
UMTS
Mobiel
3G, 4G
Kleur(en)
zilver , rood , grijs , goud
Fabrikant kleur(en)
zilver , rood , grijs , goud
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek
Abonnementstype
geen abonnement , prepaid

Display

Type display
AMOLED
Schermgrootte
5 inch
Schermresolutie
1920 x 1080
Touchscreen
Ja
Curved
Nee
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch

Mogelijkheden Apparaat

SMS
Ja
MMS
Ja
Ondersteunde beeldformaten
JPG
Ondersteunde videoformaten
AVI, MKV, 3GP, MP4, 3G2
E-mail
Ja
Call omschakelen
Ja
Gesprek in de wacht zetten
Ja
Wachtstand
Ja
Conferentiegesprek mogelijk
Ja
Nummerherkenning
Ja
Instant messaging (IM)
Ja
Snelkiezen
Ja

Aansluitingen En Interfaces

Aansluitingen
wifi, bluetooth, NFC, USB, hoofdtelefoon
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 4 (802.11n) , 802.11n , 802.11ac
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.1
Near Field Communication (NFC)
Ja
USB poort
Ja
USB vereist
Ja
USB-connectortype
micro-USB
USB versie
2.0
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm

Prestaties

Opslagcapaciteit
16 GB
Werkgeheugen (RAM)
2 GB
Besturingssysteem
Android 6.0
Operating systeem versie
6.0
Processor(en)
8 (octa-core) , 4 (quad-core)
Processor
Qualcomm Snapdragon
Processor frequentie
1,5 Ghz, 1500 Mhz
Processor model
617
Processor architectuur
ARM Cortex-A53
Coprocessor
Ja
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
2000 GB
2G frequenties
850, 900, 1800, 1900
3G frequenties
850, 900, 1900, 2100
2G standaarden
EDGE, GPRS, GSM
3G standaarden
UMTS
4G standaarden
LTE
Bit variant
Ja bit

Opties

Opties
touchscreen, gps, vingerafdrukscanner
Vingerafdrukscanner
Ja
GPS
Ja
Digitaal kompas
Ja
Gyroscoop
Ja
GLONASS
Ja
Videobellen
Ja
Trilfunctie
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Locatie positie
Ja
Radio
Nee
Aansluiting dockingstation
Ja
Orientatie sensor
Ja
USB geheugen
Ja

Camera(S)

Camera opties
autofocus, front camera
Camera voorzijde
Ja
Cameratype voorkant
enkele camera
Type camera achterzijde
enkele camera
Resolutie camera (front)
4 MP, 13 MP
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
13 megapixel
Video recording
Ja
Type beeldsensor
BSI
Zoommogelijkheid
Ja
Automatisch scherpstellen
Ja
Video-opname modi
1080p
Beeldverhouding
16:9
Videocompressieformaten
MP4

Geluid

Luidspreker
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, AMR, M4A, AC3, EAC3, FLAC, WAV, OGG, Midden , AMR-WB , AMR-NB

Energie

Continue audio-afspeeltijd
60 uur
Continue video-afspeeltijd
12 uur
Gesprekstijd
960 min
Browsing tijd (Wi-Fi)
9 uur
Accu capaciteit
2150 mAh
Stand-by tijd
432 uur

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
14,58 cm
Breedte
7,08 cm
Diepte
0,73 cm
Gewicht
143 gram

Algemeen

EAN
4718487680832 , 4718487680849 , 8712421526152 , 4021114206580 , 4718487680856
Partnumber
99HAHB029-00, R181630 , 99HAHB030-00 , R181633 , R181632 , 99923783 , 99HAHB031-00 , R181634
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
September 2015 , November 2015
Introductie model
2015

Extra

Diepte
7,26 mm
Breedte
70,8 mm

Meegeleverd

Snelstartgids
Ja
Google applicaties
Google Chrome,Google Drive,Google Maps
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
0,9
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
-