Volg ons

Sony Xperia X Compact

Geen prijzen gevonden
Alternatieven:

Voor- en nadelen van de Sony Xperia X Compact

Voordelen

 • Compact formaat
 • Uitstekende batterijduur
 • Veel apps beschikbaar
 • Standaard 32GB en micro sd-slot
 • Snelle vingerafdruklezer
 • Grote kwaliteit camera
 • Klein en gemakkelijk met één hand te gebruiken
 • Slimme configuratie
 • Zeer goed in muziek

Nadelen

 • Matig scherm
 • Ontwerp ziet er een beetje goedkoop uit
 • Langzamer dan de Xperia Z5 Compact
 • Geen stof- en waterbestendig
 • Veel bloatware en reclamemeldingen
 • Wisselvallige cameraprestaties
 • Gevoelig voor krassen en vingervegen
 • Prijzig voor een toestel met middenklassechip

Onze test
Expertreview | op
7,6

Sony Xperia X Compact: Excelleert vooral op cameragebied

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De Sony Xperia X Compact is geen compact zoals we hem kennen uit de Z-lijn. Die toestellen hadden veelal dezelfde specificaties als het vlaggenschip, terwijl de X Compact echt een uitgeklede versie is. En toch zal het gros van de mensen hieraan echt wel voldoende hebben. Ben jij op zoek naar een handzame smartphone die excelleert op cameragebied, dan heb je aan deze X compact een goede. Moet jou toestel ook waterdicht zijn? Bekijk dan ook vooral de oudere Z5 compact nog even.

Bijna alle smartphones die de afgelopen jaren in Nederland zijn verschenen, hebben ik en mijn collega's van BesteProduct.nl in de vingers gehad. Van eenvoudige toestellen die je voor een paar tientjes kunt krijgen tot de nieuwste high-end apparaten… We hebben ze allemaal getest! Wat nu de beste smartphone is? Tja, dat hangt sterk van je budget af. Maar voor elke portemonnee hebben we wel een kooptip gegeven. En dan nog een tip: kijk eens naar een high-end smartphone van een jaar geleden. Die zijn nog heel goed, maar tegelijkertijd zeer betaalbaar!
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Redacteur
Bijna alle smartphones die de afgelopen jaren in Nederland zijn verschenen, hebben ik en mijn collega's van BesteProduct.nl in de vingers gehad. Van eenvoudige toestellen die je voor een paar tientjes kunt krijgen tot de nieuwste high-end apparaten… We hebben ze allemaal getest! Wat nu de beste smartphone is? Tja, dat hangt sterk van je budget af. Maar voor elke portemonnee hebben we wel een kooptip gegeven. En dan nog een tip: kijk eens naar een high-end smartphone van een jaar geleden. Die zijn nog heel goed, maar tegelijkertijd zeer betaalbaar!
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Redacteur
9,0
Multimedia
(Weging 15%)
Op cameragebied kan de X Compact prima wedijveren met de XZ. Het heeft dezelfde 23 mp camera die dezelfde lekkere foto’s schiet. In vergelijking met de vorige generatie is het verschil ook echt duidelijk. Dankzij de zogenaamde 5-axis stabilisatie, waarmee het toestel bewegingen, ongeacht richting, adequaat opvangt, raken foto's en video's bovendien minder gauw bewogen. De camerasoftware is, zoals we gewend zijn van Sony, lekker uitgebreid met leuke filters, effectjes en augmented reality-mogelijkheden. Helaas ontbreekt dan weer de mogelijkheid tot het schieten van 4K-video's. Kan wel met de XZ en oudere Z5 Compact en had simpelweg ook met dit toestel moeten kunnen.
6,0
Bouwkwaliteit / design / hardware
(Weging 15%)
In grote lijnen lijkt de X Compact op een compacte XZ. Minpuntje is de dikte van het toestel: bijna één centimeter. Anno 2016 is dat echt wat aan de forse kant. En de X Compact mist het geinige accentje achterin de behuizing dat de XZ wel heeft. De plaatsing van de volumeknoppen en cameraknop laag aan de zijkant in de behuizing is nog steeds alles behalve handig, maar in de praktijk blijkt dit een kwestie van gewenning. Ook de processorkracht valt ietsjes tegen. De hexacore snapdragon 650 processor is voor de meeste handelingen echt wel voldoende, maar heeft minder power dan de 820 van de XZ of zelfs de 810 van de Z5 compact van vorig jaar. Een groot voordeel daarentegen is het feit dat-ie bijzonder energiezuinig is. Eigenlijk is het is opvallend hoe lang Sony zijn zaakjes qua accuduur al op orde heeft en dat geen enkele fabrikant daar echt aan kan tippen. Hoe dan ook, de X compact heeft het in zich om de meest intensieve gebruiker twee dagen te vergezellen zonder opladen. En daar worden we blij van.
8,0
Software / besturingssysteem
(Weging 20%)
Je kunt de accuduur van je toestel ook nog softwarematig rekken dankzij de prima spaarstand. Samen met Remote Play, waarmee je de smartphone aan je PlayStation 4 kunt koppelen om het te gebruiken als scherm of controller, is dit dé functie die eruit springt in de schil van Sony. Die is daarnaast lekker kleurrijk en niet te opdringerig.
7,0
Internet / social media / bellen
(Weging 20%)
Het checken en bijhouden van je social media gaat prima op de X Compact. Wie wil, kan het allemaal met één hand bedienen, dankzij het compacte formaat. Enigszins jammer is dat de schermresolutie is blijven steken op Full HD. Bij het bekijken van een foto of video kun je dit merken, maar eigenlijk alleen als je het naast een scherm legt met een hogere resolutie. Bij het bellen vielen geen rare dingen op.
8,0
Gebruikservaring
(Weging 20%)
De Sony Xperia X Compact is alles overziend een fijn toestel om te gebruiken. Dankzij de uitstekende accuduur hoef je je 's ochtends niet zo gauw zorgen te maken of je het einde van de dag wel redt. De smartphone kan en doet veelal hetzelfde als de echte toppers, maar delft qua snelheid het onderspit en kan dus geen video's in 4K opnemen. Wat ons betreft is vooral dat laatste een gemiste kans.
7,0
Prijs
(Weging 10%)
De X Compact kost je op moment van schrijven een ruime € 400,-. Gezien de specificaties is die prijs oké, maar zeker geen 'no brainer'. De oudere Samsung Galaxy S6 schaf je voor hetzelfde geld namelijk ook aan. En moet jouw smartphone waterdicht zijn, overweeg dan ook nog de Z5 Compact voor hetzelfde geld.

7,6
Eindscore test
Sony Xperia X Compact
Foto's gemaakt tijdens het testen

72157675900327086


Testen van Sony Xperia X Compact
Gemiddelde score redacteuren
2,2
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Sony Xperia X Compact
Aantal testen:
14
Genormeerde score:
6,7
Actualiteit van de testen
33 %
Actuele expertscore
2,2
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Sony Xperia X Compact.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Sony Xperia X Compact? Onze eigen test van de Xperia X Compact staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Review Sony Xperia X Compact: slimme Calimero
8,0
3-10-2016
ZDnet.be

Telefoons moeten elk jaar krachtiger, groter en sneller worden. Tof, maar niet iedereen wil dat. Sony zwemt tegen de stroming in met deze interessante, compacte smartphone.

ZDnet.be
Sony Xperia X Compact
8,0
6-10-2016
androidplanet.nl

Sony levert met de Xperia X Compact opnieuw een compact toestel af zonder al te veel compromissen te doen. Het 4,6 inch-scherm is een uitkomst voor mensen met kleinere handen, of als je gewoon op zoek bent naar een handzame smartphone. De prestaties zijn prima, het scherm en de camera zijn uitstekend en de accuduur stelt niet teleur. Toch heeft de telefoon duidelijke minpunten door de plastic behuizing, het lompe uiterlijk en de bloatware. Ben je echter op zoek naar een klein toestel met goede prestaties, dan kun je niet om de Xperia X Compact heen.

androidplanet.nl
Sony Xperia X Compact
8,0
10-10-2016
clickx.be

Omschrijving : Telefoons moeten elk jaar krachtiger, groter en sneller worden. Tof, maar niet iedereen wil dat. Sony zwemt tegen de stroming in met deze interessante, compacte smartphone.

clickx.be
Sony Xperia X Compact Review - Lekker klein dikkerdje verliest wat glans
7,5
27-10-2016
Tweakers.net

De Xperia X Compact is klein en best fijn. Helaas heeft Sony ervoor gekozen om geen high-end chip in het toestel te zetten; dat was juist zo fijn geweest voor wie een klein toestel met topprestaties zoekt. De accuduur is een pluspunt, want de telefoon zal niet snel leeg zijn binnen een dag. Ook is er redelijk vlot te werken met het toestel, onder andere door de snelle en accurate vingerafdrukscanner. Standaard zijn er 32GB opslaggeheugen en ruimte voor een micro-sd-kaart. Enigszins jammer is dat het scherm een 720p-resolutie heeft, maar ook de schermafstelling had beter gekund. De cameraprestaties zijn wisselvallig, vooral omdat de autofocus soms zijn werk niet goed doet. Als foto's wel lukken, zien ze er gelukkig mooi uit. De glansrijke behuizing is iets om rekening mee te houden, want het toestel raakt snel bekrast en vingervegen zijn goed zichtbaar.

Tweakers.net
SONY XPERIA X COMPACT
8,0
9-11-2016
Gadgetgear.nl

De Sony Xperia X Compact is een lastig toestel. Zoek je een klein toestel, dan is het toestel een aanrader omdat dit één van de krachtigste toestellen van dit moment is. Op dit beeldformaat. Is het formaat minder belangrijk, dan prijst het toestel zichzelf simpelweg uit de markt. Bovendien doet het vele plastic ook niet veel voor de ‘premium’ beleving. Er zit wel een goed geluid in. Heel goed.

Gadgetgear.nl
Sony Xperia X Compact : pratique comme tout, mais perfectible
6,0
15-9-2016
Lesnumeriques.com

Sur une échelle de valeur de nouvelle génération, le Xperia X Compact est résolument moins haut de gamme que le Xperia Z5 Compact de 2015, mais il n'a pour autant pas à rougir face à lui, si ce n'est pour un traitement photo essoufflé, mais pour un rendu de meilleure qualité au final. Moins cher des Compact lancés par Sony (150 € de moins que le Z5 Compact !), il convaincra les utilisateurs en recherche d'un bon smartphone Android récent qui tient dans le creux de la pogne et qui reste mesuré sur les compromis techniques opérés. Un pari un peu moins gagnant dans l'absolu que les années précédentes, mais toujours gagnant au regard du marché.

Lesnumeriques.com
Sony Xperia X Compact Review
6,8
21-9-2016
Phonearena.com

At the sub-$500 price point that Sony is offering the X Compact at launch, there may be more than enough niche demand to justify its release. The only compromise made with the cutie, compared with its predecessors, is the midrange Snapdragon chipset, but that's now enough to drive the X Compact well, plus Qualcomm's last few flagship Snapdragons haven't exactly been thermal management kings, so the choice of silicon may be for the better. Other than that, the X Compact delivers very well on most important fronts. It has a good camera with excellent focus-hunting abilities while video recording. The screen is also very bright and with low reflections, making it great for outdoor viewing. The battery life is top-notch, and call quality is loud and clear. These are all things most people are looking for in a handset, and when delivered in a small and handy package at a decent price, they make the phone stand out. As far as the competition goes, the X Compact is really in a niche of its own right now. There's the cheaper but similarly sized Samsung Galaxy A3 (2016), which has a 4.7” display, a fancier styling, decent camera, and fine battery life, though considerably less-potent hardware. Looking away from Android, the 4.7” iPhone 6 can be found at a similar price point today, and can actually get you much more phone for the money. In the X Compact's $450-$500 range, however, there is little in Android's small-and-strong category but its predecessor, the Z5 Compact, which happens to be a more powerful handset, at a lower price right now.

Phonearena.com
Sony Xperia X Compact
6,0
22-9-2016
TechRadar.com

Sony's X Compact is the best-looking yet in the small range. However, the quest to attract more eyes brought about a few too many sacrifices. Compared to the Z5 Compact, it's a slightly underpowered and fragile offering.

TechRadar.com
Sony Xperia X Compact review: Small, but not quite as mighty
8,0
27-9-2016
Expertreviews.co.uk

With a price that’s £70 less than the Xperia Z5 Compact at launch, an improved camera, and even better battery life, the Sony Xperia X Compact is clearly not a bad phone. If you’re looking for a pocketable Android smartphone, in fact, it remains pretty much the only game in town. Equally, though, the X Compact is a disappointment in other areas. It’s nowhere near as nice a thing as the Z5 Compact, it’s not as quick and it isn’t water-resistant, either. All things told, I still prefer the Z5 Compact, even more so now that the two phones are now on sale for around the same price.

Expertreviews.co.uk
Sony Xperia X Compact review: A rare step backwards
6,0
4-10-2016
Alphr.com

The Sony Xperia X Compact isn’t a bad phone, but it’s one I find very difficult to endorse. Chiefly that’s due to the handset putting the squeeze on all smartphones in the mid-range to high-end space: the OnePlus 3. At £329, but with comparable performance to the industry’s big hitters, it’s a real headache for smartphone manufacturers, and Sony, with its optimistic price structure, suffers the most. Simply put: the Sony Xperia X fails to beat the OnePlus 3 in any single metric, but Sony still has the audacity to charge £31 more. Weaker on every metric, except one, perhaps: its size. It’s true that smaller smartphones are hard to come by, and this would be the best out there… except it’s actually a step back from last year’s Xperia Z5 Compact in terms of performance, and aesthetic. Now, in Sony’s defence, the X Compact launches at £90 cheaper than last year’s handset, but a year is a long time in smartphones, and they now come in at roughly the same price. Sony once had the “pint-sized flagship” market cornered, but it’s finally been bested. By itself in 2015.

Alphr.com
Sony Xperia X Compact review: Small size and midrange specs at a high price. Has Sony taken its eye off the ball?
7,0
6-10-2016
pcadvisor.co.uk

The Sony Xperia X Compact is an odd little smartphone. On the one hand its build quality, lack of waterproofing and lack of a standout feature make it harder to recommend compared to the older Xperia Z5 Compact. However, if you want a sub-5in Android smartphone with excellent battery life it’s the best current option out there. For all its flaws, we also kept coming back to the phone largely due to its sheer portability. Just don’t buy the blue one.

pcadvisor.co.uk
Sony Xperia X Compact
6,0
11-10-2016
TrustedReviews.com

Not quite as good as previous Sony Compact phones. It’s a passable mid-ranger, let down by an ugly design.

TrustedReviews.com
Sony Xperia X Compact
7,0
26-10-2016
Cnet.co.uk

THE GOOD The Sony Xperia X Compact is a small, 4.6-inch phone with a beautiful display, an excellent camera and good battery life. THE BAD Only the Japanese model is waterproof, and the fingerprint sensor is disabled in the US. There's a bit of lag when editing pictures or taking low-light photos. THE BOTTOM LINE Sony's Xperia X Compact is a small phone with an excellent camera, but it lacks some creature comforts, like waterproofing and, in the US, a fingerprint sensor.

Cnet.co.uk
Sony Xperia X Compact Smartphone
8,7
28-10-2016
NotebookCheck.net

After the review of the new Xperia X Compact, we are a little bit disappointed that there is no more compact and high-end Android phone. If you want to have the fastest components, you will now have to get a bigger device or have a look at the competition from Apple.

NotebookCheck.net
Sony Xperia X Compact: Excelleert vooral op cameragebied
7,6
1-11-2016
BesteProduct.nl

De Sony Xperia X Compact is geen compact zoals we hem kennen uit de Z-lijn. Die toestellen hadden veelal dezelfde specificaties als het vlaggenschip, terwijl de X Compact echt een uitgeklede versie is. En toch zal het gros van de mensen hieraan echt wel voldoende hebben. Ben jij op zoek naar een handzame smartphone die excelleert op cameragebied, dan heb je aan deze X compact een goede. Moet jou toestel ook waterdicht zijn? Bekijk dan ook vooral de oudere Z5 compact nog even.

BesteProduct.nl
Sony Xperia X Compact Review
7,0
29-11-2016
ephotozine.com

The design of the smartphone has been updated, and now the X Compact features a larger body that the previous version, and also loses the waterproofing. Perhaps this will mean that the smartphones price will drop over time, but currently, this is being introduced with a higher price. We were disappointed that the phone does not feature any weatherproofing or dustproofing capabilities, which is a big step backwards. It's also frustrating that there doesn't seem to have been much of an upgrade in terms of performance - if anything, a slight downgrade.

ephotozine.com
De Sony Xperia X Compact is 9,9 millimeter dun, weegt 136 gram en heeft een scherm met een diagonaal van 4,6 inch (11,6 centimeter).
7,6
1-2-2017
Consumentenbond

De Sony Xperia X Compact is 9,9 millimeter dun, weegt 136 gram en heeft een scherm met een diagonaal van 4,6 inch (11,6 centimeter). Dat scherm is zeer goed bestand tegen krassen en de behuizing is slecht bestand tegen krassen. De meest recente software-versie is verouderd: Android 7.1.1. De opslagcapaciteit is 32 gigabyte. Daarvan is 21,2 GB vrije opslagruimte beschikbaar. De opslagruimte kun je uitbreiden met een geheugenkaart. De batterij is voor 15 procent opgeladen in een kwartier en volledig opgeladen in 2 uur en 30 minuten.Je kunt hem niet zelf verwisselen. Er is een vingerafdrukscanner om het toestel te ontgrendelen. Het apparaat ondersteunt LTE. HD Voice wordt ondersteund. Het heeft 320 euro als richtprijs.

Consumentenbond
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
-
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de Sony Xperia X Compact en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Smartphones.
expertscore
2,2
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
0,0

Reviews van de Sony Xperia X Compact

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Sony Xperia X Compact nog niet gedeeld. Heb jij de Xperia X Compact gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Smartphone van Sony te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl


Specificaties van Sony Xperia X Compact

Algemene Kenmerken

Dual SIM
Nee
Type simkaart
nanoSIM
Datanetwerk
HSPA+, UMTS
Mobiel
3G, 4G
Kleur(en)
blauw , roze , zwart , wit
Kleur(en) benaming
mist blue , twilight pink
Fabrikant kleur(en)
blauw , roze , zwart , wit
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek
DLNA gecertificeerd
Ja
Abonnementstype
geen abonnement
Bescherming
waterbestendig, spatwaterdicht, stofbestendig, stofafstotend
Internationale veiligheidscode (IP)
IP68
Testoordeel
CE

Display

Type display
TFT , IPS
Scherm vorm
curved , vlak
Schermgrootte
4,6 inch
Schermresolutie
720 x 1280 , 1920 x 1080 , 1280 x 720
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Aantal kleuren
16.78 miljoen kleuren , 16 miljoen kleuren
Pixeldichtheid
319 ppi

Mogelijkheden Apparaat

Vliegtuigmodus
Ja
SMS
Ja
MMS
Ja
Mobile chat
Ja
Ondersteunde beeldformaten
JPG, BMP, GIF, PNG, WEBP
Ondersteunde videoformaten
MKV, MPEG4, XVID, H.264, MP4, 3GPP, WEBM, H.265, H.263, VP8, VP9 , AVI , DIVX
E-mail
Ja
Modem (tethering)
Ja
Wallpapers toevoegen
Ja
Call omschakelen
Ja
Gesprek in de wacht zetten
Ja
Gesprekstijd timer
Ja
Wachtstand
Ja
Conferentiegesprek mogelijk
Ja
Nummerherkenning
Ja
Instant messaging (IM)
Ja
Snelkiezen
Ja
Ondersteuning voor contactgroepen
Ja

Aansluitingen En Interfaces

Aansluitingen
wifi, bluetooth, NFC, USB, hoofdtelefoon
Wifi
Ja
Wi-Fi Direct
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac , Wi-Fi 5 (802.11ac) , Wi-Fi 4 (802.11n)
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.2 , 5.0 , 4.2 LE
Bluetooth-profielen
A2DP, HFP, SPP, GAVDP, HID, OPP, Pan, GAP, AVCTP
Near Field Communication (NFC)
Ja
USB poort
Ja
USB vereist
Ja
USB-connectortype
USB Type-C
USB versie
2.0 , 3.0 (3.1 Gen 1) , 3.0
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm

Prestaties

Opslagcapaciteit
32 GB
Opslag uitbreidbaar
Ja
Werkgeheugen (RAM)
2 GB, 4 GB, 3 GB
Besturingssysteem
Android 6.0 , Android 8.0 , Android 6.0.1
Operating systeem versie
6.0 , 8.0 , 6.0.1
Processor(en)
6 (hexa-core) , 8 (octa-core) , 2 (dual-core)
Processor
Qualcomm Snapdragon
Processor frequentie
1,8 Ghz, 1800 Mhz
Processor model
650 , 835 , MSM 8956
Coprocessor
Ja
Bit variant
Ja bit
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash) , microSDXC
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
256 GB
2G frequenties
850, 900, 1800, 1900
3G frequenties
850, 900, 1900, 2100, 800, 1700
2G standaarden
EDGE, GPRS, GSM
3G standaarden
HSPA+, UMTS
4G standaarden
LTE
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
64-bit WEP,128-bit WEP,EAP-AKA,EAP-SIM,EAP-TLS,EAP-TTLS,WPA,WPA2 , EAP,EAP-PEAP,EAP-TLS,MSCHAPv2,TKIP,WPA,WPA2
Processor architectuur
ARM Cortex-A72

Opties

Opties
touchscreen, gps, FM-radio, vingerafdrukscanner
Vingerafdrukscanner
Ja
GPS
Ja
Radio
Ja
Digitaal kompas
Ja
Gyroscoop
Ja
GLONASS
Ja
Videobellen
Ja
Trilfunctie
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Orientatie sensor
Ja
RDS
Ja
Locatie positie
Ja
Assisted GPS (A-GPS)
Ja
Barometer
Ja
Geotagging
Ja
Wi-Fi positionering
Ja
USB geheugen
Ja
Personalisatie
iconen, menu, snelkoppelingen
Tweede scherm
Nee
Waterdicht
Ja
Bescherming
waterbestendig, spatwaterdicht, stofafstotend
Stofwerend
Ja
Nachtmodus
Ja

Camera(S)

Camera opties
lach detectie, multi-shot, autofocus, gezichts detectie, front camera
Inclusief camera
Ja
Camera voorzijde
Ja
Cameratype voorkant
enkele camera
Type camera achterzijde
enkele camera
Resolutie camera (front)
5 MP, 8 MP
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
23 megapixel, 19 megapixel
Digitale zoom
5 x, 8 x
Video recording
Ja
Lach detectie
Ja
Gezichtsdetectie
Ja
Beeldsensor
25.4 / 2.3 inch
Beeldstabilisator
Ja
ISO-gevoeligheid
12800 , 1600,3200,4000,12800,Auto
Resolutie bij opnamesnelheid
1920x1080@30fps , 3840x2160@30fps
Type beeldsensor
Exmor RS
Zoommogelijkheid
Ja
Automatisch scherpstellen
Ja
Sluitertijd camera achterzijde
2 sec, 2,2 sec
Multi-shot
Ja
Flash type
LED
Max. framerate
60 fps, 960 fps, 30 fps
Videocompressieformaten
H.264, H.265, H.263, VP8, VP9
Video-opname modi
1080p , 720p , 2160p
Beeldverhouding
16:9
Video stabilizer
Ja
Ondersteunde formaten
720p, 1080p, 2160p
Witbalans-instellingen
automatisch
Sluitertijd camera voorzijde
2 sec, 2,2 sec
Sluitertijd tweede camera achterzijde
2 sec

Geluid

Luidspreker
Ja
Equalizer-instellingen
Ja
Microfoon mute
Ja
Ondersteunde audioformaten
LPCM, FLAC, ALAC, DSD , AAC , MP3 , WAV , AAC+ , eAAC+
Stemcodecs
AMR-NB,AMR-WB

Energie

Continue audio-afspeeltijd
65 uur
Continue video-afspeeltijd
11,5 uur, 10,8 uur
Gesprekstijd (2G)
11 uur
Gesprekstijd
846 min, 864 min, 840 min
Spreektijd (4G)
9,5 uur
Standby time (2G)
710
Standby-tijd ( 4G )
670 uur
Accu capaciteit
2700 mAh
Stand-by tijd
750 uur, 710 uur
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Body SAR
1,32 W/kg
Hoofd SAR
1,36 W/kg

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
12,90 cm
Breedte
6,50 cm
Diepte
0,95 cm, 0,93 cm
Gewicht
135 gram, 143 gram

Algemeen

EAN
7311271575610 , 7311271594192 , 7311271596172 , 7311271572886 , 7311271569992 , 7311271573982 , 7311271576006 , 7311271575597 , 7311271572893 , 7311271576167 , 7311271575603 , 7311271572909
Partnumber
1305-5086, 40-29-0817 , 1310-2525 , 1304-7198 , 40-29-0822 , 1305-5082 , 1304-7199 , 40-29-0821 , 1305-5083 , 1304-7203
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
August 2016 , September 2017 , September 2016
Introductie model
2016 , 2018 , 2019

Meegeleverd

Snelstartgids
Ja
Google applicaties
Google Maps,Google Play,YouTube
Adapter meegeleverd
Ja
Meegeleverde kabels
USB Type-C

Extra

Diepte
9,5 mm
Breedte
65 mm
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
2,2
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
-