Volg ons
Alle uitvoeringen (5)

Huawei P10

Onze test
Huawei P10: laaggeprijsde high-end smartphone krijgt predikaat kooptip
7,8
De Huawei P10 heeft geen bijzonder design. De Huawei P10 heeft geen bizarre specificaties. Nee, het is juist de degelijkheid, in combinatie met een briljante LEICA-camera, die deze nieuwe smartphone van het Chinese Huawei zo interessant maakt. Met een adviesprijs van 599 euro is het bovendien een relatief goedkope jongen die absoluut het predikaat ...
Lees de hele test
 • Formaat display: 5,1 inch
 • Opslagcapaciteit: 64,0 GB
 • Besturingssysteem gsm: android os
Bekijk de specificaties
Voordelen
 • Uitbreidbaar geheugen
 • Verbeterde prestatie
 • Goede camera
 • Compacte afmetingen
 • Goed gebouwd
 • Heel snel
 • Goede accuduur
 • Goede vingerafdruklezer
 • Standaard 64GB opslag
 • Leica effecten
 • 2-time verlies vrije hybride zoom
 • De camera heeft uitgebreide functies
 • Fijne, dunne, stevige behuizing
 • Elegant design, erg handig
 • Full HD-scherm met een uitstekende beeldkwaliteit
 • Betere prestaties chipset
 • Responsieve interface met veel software extras
 • Snelladen voeding meegeleverd
 • Geweldige foto's in goed licht
 • Innovatief cameraformaat
Nadelen
 • Geen water- en stofbescherming
 • Camera heeft slechts een kleine opening
 • Geen automatische HDR-modus
 • Geen ondersteuning voor toekomstige normen
 • Apps kunnen niet op de SD-kaart gezet worden
 • Geen nieuwe onderscheidende functies
 • Vreselijke home-knop
 • Onbetrouwbare software
 • Te duur t.o.v. concurrentie
 • Geen IP-certificering
 • Spraakbesturing kan worden uitgebreid
 • Het scherm is meestal te scherp
 • Bij muziek ontbreekt de bite
 • Foto's bij weinig licht kan beter
 • Niet handige gebruikersinterface

Onze test
Expertreview | op
7,8

Huawei P10: laaggeprijsde high-end smartphone krijgt predikaat kooptip

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De Huawei P10 heeft geen bijzonder design. De Huawei P10 heeft geen bizarre specificaties. Nee, het is juist de degelijkheid, in combinatie met een briljante LEICA-camera, die deze nieuwe smartphone van het Chinese Huawei zo interessant maakt. Met een adviesprijs van 599 euro is het bovendien een relatief goedkope jongen die absoluut het predikaat 'kooptip' verdient.

Als freelance techjournalist en videomaker testte ik bij BesteProduct in den beginne vooral smartphones en camera’s. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik er langzaam maar zeker steeds meer producten ‘bij pakte’. Inmiddels review ik ook de nodige Bluetooth speakers, 4K televisies, smartwatches, tablets. Waar ik eigenlijk altijd op let is of een product doet wat hij belooft en of het apparaat ook gemakkelijk en intuïtief werkt.
Ger de Gram
Utrecht • 214 reviews
Redacteur
vanaf 578,00
8,0
Multimedia
(Weging 15%)
De Huawei P10 is in februari met veel bombarie gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Tijdens de presentatie van de nieuwe smartphone ging het vooral over de camera en de veelzijdigheid ervan. Net als bij de Huawei P9, zijn voorganger, zijn er op de achterkant twee cameralenzen gebouwd die samen geweldige foto’s kunnen produceren. Deze lenzen, gefabriceerd in samenspraak met en door Leica, kunnen door innovatieve technieken meer licht aan, hebben een groter dynamisch bereik en produceren daardoor, in theorie, mooiere foto’s dan ooit. Of ooit: feitelijk gezien heeft de P10 dezelfde camera(‘s) als de Huawei Mate 9 en dat is in het heel niet erg, gezien de reacties omtrent die cameratelefoon. Het resultaat is dan ook om van te smullen. In de avonduren laat de P10 misschien wat steekjes vallen, maar overdag kent de P10, adviesprijs 599 euro, bijna geen gelijke. Dat is niet zozeer vanwege kleurstelling of detaillering, maar voornamelijk omdat de combinatie van de twee Leica-lenzen voor hele toffe effecten zorgt. Zo kun je een enorm stijlvolle bokeh (onscherpte op de achtergrond) creëren, zowel tijdens als ná het schieten van een plaatje. Het zijn overigens functies die ook op de P9 al zaten, maar bij de P10 zijn de bokeh-features nog beter en vooral mooier afgewerkt. Lekker fotograferen, dus. De camera op de voorkant is overigens nu ook van Leica en pretendeert dezelfde effecten aan te kunnen als de twee units op de achterkant. Zo kun je nu ook bij selfies helemala losgaan met effecten, maar helaas is er wel een significant verschil tussen de front- en achtercamera. Je kunt overigens ook in 4K filmen, maar doordat Huawei een relatief nieuwe codec gebruikt (H265) zal niet iedereen het even prettig vinden en terugschakelen naar Full HD. Ook ziet het beeld er niet megageweldig uit – soms komt het een beetje stroperig over, maar voor een alledaagse in en om het huisvideo is dit een prima apparaat. Dan is er natuurlijk de vraag: is dit de beste cameratelefoon op de markt? Dat antwoord is waarschijnlijk ‘nee’. De S7 Edge en iPhone 7 presteren ook zeer goed en winnen het vooral bij donkere lichtomstandigheden, maar die telefoons zijn tegelijkertijd een stuk duurder. En juist de prijs is wat de Huawei P10 zo interessant maakt, maar daar komen we later uitgebreid op terug (zie kopje ‘Prijs’) .
7,0
Bouwkwaliteit / design / hardware
(Weging 15%)
Kijk je naar de nieuwe Huawei P10, dan zul je niet steil achteroverslaan van het design. Hij oogt en voelt als een telefoon zoals er zoveel zijn, maar dan wel eentje met een high end-uitstraling. Huawei heeft ten op zichte van de P9 een aantal opvallende wijzigingen doorgevoerd. Zo zit de (overigens zeer goed werkende) vingerafdrukscanner niet meer op de achterkant maar onder het display, heeft het toestel nu een afgeronde look-and-feel en zijn de antennerandjes weggewerkt in de zijkant. Het geheel ziet er mooi uit, maar doet ook wel erg denken aan smartphones met een logo van een bepaald soort fruit... Het is vaak flauw om de vergelijking te maken, maar bij de Huawei P10 kun je je niet aan de indruk onttrekken dat er gekeken is naar de succesvolle Apple iPhone 7. In dat op zicht is het jammer dat de P10 niet waterdicht is, de concurrentie doet dat wel en lijkt steeds meer gangbaar. Mocht j nu toch niet een Huawei-versie van een iPhone willen hebben, dan is er de mogelijkheid om gewoon een zeer opvallende kleur te kiezen. De P10 is er namelijk in liefst 9 verschillende kleuren, waaronder paars, wit, zwart, blauw en zelfs groen. Of ze allemaal naar Nederland komen is maar sterk de vraag, maar de intentie van Huawei is in ieder geval goed.
8,0
Software / besturingssysteem
(Weging 20%)
Ook op het gebied van het besturingssysteem keken de Chinezen lange tijd naar Apple, maar gelukkig zijn ze daar wat vanaf gestapt. Het resultaat is de nieuwe EMUI-schil van Huawei zelf die over Android 7.0 is gezet. Deze is overzichtelijk en naar eigen wens flink te tweaken, Zo is het notificatiescherm erg uitgebreid en zitten er in het instellingenmenu tal van extraatjes die niet bij concurrenten te vinden zijn. Grappig voorbeeld is 'app tweeling' waarbij je met meerdere accounts op een populaire app kunt zitten. Denk bijvoorbeeld aan twee verschillende Facebook of zelfs WhatsApp-accounts. Of je zoiets veel gaat gebruiken, daar zijn we nog niet helemaal over uit, maar voor mensen die werk en privé heel erg gescheiden willen houden, kan het wellicht een uitkomst zijn. Al die apps en functionaliteiten kosten wel wat stroom, na een dag (max. anderhalf) moet de telefoon echt weer aan de (USB-C)-lader. Wat dat betreft is het fijn dat de Huawei 'Supercharger' wordt meegeleverd die ervoor zorgt dat je in no-time weer wat juice in de batterij hebt zitten. Er zijn overigens besparingsmodi, waaronder een ultra-besparingsmodus, waarmee je de levensduur aanzienlijk verlengt, maar echt prettig werken zit er dan niet meer in.
8,0
Internet / social media / bellen
(Weging 20%)
In de Huawei P10 zit een krachtige Kirini 960 octacoreprocessor die de telefoon aanstuurt. He gevolg is een razendsnelle smartphone-ervaring. Of het nu gaat om internetten, social media of het spelen van games- de P10 ondersteunt het allemaal en lekker rap. Ook doet de gadget aan, jawel, ‘machinelearning’. In de software zitten algoritmes die bijvoorbeeld automatisch oude bestanden verwijderd en weinig gebruikte apps comprimeert. Daardoor moet je telefoon in theorie lekker snel blijven. Of het zo goed werkt als dat Huawei claimt (de ceo was tijdens de presentatie vol lof) moet de toekomst uitwijzen, maar het lijkt op z’n minst een slimme zet om eens in te zetten op de duurzaamheid van een telefoon – Android-modellen hebben de neiging om na verloop van tijd erg traag te worden.
7,0
Gebruikservaring
(Weging 20%)
De Huawei P10 is even veelzijdig als andere Android-telefoons, maar heeft dankzij zijn relatief geringe accuduur best een punt van aandacht. Koop je anno 2017 een nieuwe telefoon, dan hoop je toch dat hij wat langer dan een dagje te gebruiken valt. Zeker als je bedenkt dat het display slechts een resolutie van 1920 x 1080 pixels kent, en dus niet (soms) onnodig veel batterijvretende pixels telt. Dat scherm is trouwens standaard voorzien van een screenprotector. Haal je die eraf ziet je telefoon er een stuk mooier uit, maar is ie tegelijk een stuk meer gevoelig voor vingervlekken, krassen en breuken. Wat dat betreft is het best geestig dat er, naast een screenprotector, ook een extra hoesje in de doos wordt meegeleverd.
9,0
Prijs
(Weging 10%)
De vlaggenschepen van Samsung, LG en Apple zijn stuk voor stuk verschillend qua uiterlijk en opties. Ze hebben echter één ding gemeen: ze zijn duur. Heel duur. Zo kostte de S7 Edge bij lancering 799 euro, terwijl de vorige maand uitgekomen LG G5 699 euro moet gaan kosten. Beide toestellen hebben geweldige schermen, camera's, behuizingen en meer van zulks, maar voor mensen die niet een al te grote portemonnee hebben zijn ze schier onbereikbaar. De Huawei P10 gaat weg voor 599 euro. Dat is nog steeds een boel geld, maar scheelt toch een flinke slok op een borrel. Daarvoor moet je misschien een wat weinig spectaculair design en dito functies op de koop toe nemen, maar als je gewoon een hele fijne telefoon met goede camera zoekt? Dan ben je bij de P10 echt aan het juiste adres.

7,8
Eindscore test
Huawei P10
Foto's gemaakt tijdens het testen

72157681515524946

Deze videoreview is ook te zien op KPN.com

Testen van Huawei P10
Gemiddelde score redacteuren
7,3
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Huawei P10
Aantal testen:
21
Genormeerde score:
7,3
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,3
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Huawei P10.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Huawei P10? Onze eigen test van de P10 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Huawei P10
8,0
9-3-2017
androidplanet.nl

De Huawei P10 is misschien wel het best te omschrijven als ‘degelijk’, en dat is tegelijk een compliment en een kritiekpunt. Een compliment, want het is een smartphone zonder fratsen, met krachtige hardware die vrijwel alles aan kan. Haal je dit toestel in huis, dan zul je er niet ontevreden mee zijn. Maar op een moment dat de concurrentie weet te verbazen met design en beeld is het ook een stevig kritiekpunt.

androidplanet.nl
Huawei P10 review: evolutionaire subtopper
8,0
15-3-2017
Allaboutphones.nl

Zoals ik in de introductie van deze Huawei P10 review al even aanhaalde, is de P10 vooral een doorontwikkeling van de Huawei P9. Dat maakt het toestel op papier niet erg spannend en ook in de praktijk doet de P10 geen wonderen. Maar gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. De smartphone is snel, heeft een goed scherm, ziet er mooi uit en heeft een prima camera. Vooral die camera is echt bijzonder met een groot aantal mogelijkheden en speciale modi. Het grootste nadeel is de vrij matige batterij, die met intensief gebruik moeite heeft de dag door te komen. Dat doen veel smartphones tegenwoordig – gelukkig – beter. Een andere misser vind ik het ver-Applede ontwerp. Het doet afbreuk aan het karakter van de P10 en is nergens voor nodig. Tot slot nog het gebrek aan dualsim-ondersteuning. Dat had Huawei met de Mate 9 goed voor elkaar en ik had graag gezien dat dat bij de P10 ook het geval was. Daarin scoort de P10 niet slechter dan zijn concurrenten, maar het was wel een nuttige en onderscheidende toevoeging geweest.

Allaboutphones.nl
Huawei P10 Review - IPhone-lookalike met verbeterde camera's
8,0
21-3-2017
Tweakers.net

De Huawei P10 borduurt voort op de innovatieve P9 van vorig jaar, met zijn unieke dubbelecamerafunctionaliteit, waarbij één camera detailrijke zwart-witbeelden schiet. De P10 gaat een dag mee op een acculading, waar dat bij de P9 nog spannend was en ook de camera is erop vooruitgegaan. Je kunt het toestel beter aflezen in de zon en de software is in een jaar tijd fijner geworden. Het toestel doet weinig verkeerd en is daarmee een degelijke keuze. De energie van Huawei is duidelijk gaan zitten in het verbeteren van de tekortkomingen van vorig jaar en niet in noviteiten, maar als je nu geen P9 hebt, maakt dat natuurlijk niet uit en is deze variant van een dubbele camera voor jou wel nieuw. Daarom is dit wat ons betreft een goede keuze van Huawei, die resulteert in een toestel dat in de praktijk lekker werkt, zonder al te veel fratsen.

Tweakers.net
Huawei P10
8,0
26-4-2017
clickx.be
Das P10 kommt Samsung gefährlich nahe
9,4
26-2-2017
Chip.de

Im Test erweist sich der neue Edel-Chinese als charmantes Top-Smartphone mit Power, vielen Extras und guter Ausdauer. Die Dual-Kamera mit Leica-Input steht wie beim Vorgänger im Fokus. Der Profi-Modus spricht garantiert Handy-Fotografen an. Nur beim Schnappschuss ist auch die P10-Knipse noch etwas unkonzentriert.

Chip.de
Huawei P10 im Test
10,0
26-2-2017
Connect.de

Mit seinem kompakten und auffällig gerundeten Aluminiumkorpus liegt Huaweis neues Flaggschiff P10 besser in der Hand als jedes andere uns bekannte Smartphone. Was unter der schönen Schale steckt, enthüllt der Test.

Connect.de
Huawei P10 review
8,0
8-3-2017
Stuff.tv

The P10 is a really solid Android phone with barely any flaws, beyond that lower-than-the-competition screen and average battery life. No, there’s not anything massively distinctive about it - no LG G6-style bezel-less display, Sony Xperia XZ Premium-style 4K screen, or Samsung Galaxy S7-style curved glass on the front. Instead, it’s just quietly, efficiently, excellent. It has one of the most comprehensive phone cameras out there, packed with useful features and tricks, and is blindingly fast too. Oh, and it has the added bonus of looking really like an iPhone, but not costing as much. Speaking of cost, the P10 looks like retailing at £599 when it arrives on March 31. That’ll put it just a smidgen below the absolute top-tier phones - which is apt, because that’s also where it sits in terms of overall quality.

Stuff.tv
Huawei P10 im Test: Erleben Apple und Samsung ihr blaues Leica-Wunder?
8,6
8-3-2017
Netzwelt.de

Das Huawei P10 gefällt im Test. Die Leica-Kameras sind nicht besser als die Konkurrenz, eröffnen aber jede Menge kreativen Spielraum. Wer einfach nur Schnappschüsse machen will, ist mit Galaxy S7 oder iPhone 7 aber mindestens genauso gut bedient. Ein blaues Leica-Wunder erlebt die Konkurrenz also nicht, zudem lässt das P10 ein paar Feature vermissen, die bei Top-Smartphones 2017 eigentlich Standard sein sollten. Dafür ist es aber auch ein bisschen günstiger.

Netzwelt.de
Huawei P10
8,0
9-3-2017
TrustedReviews.com

The P10 is a great phone, but it’s slightly overpriced.

TrustedReviews.com
Huawei P10
8,1
10-3-2017
Pocketnow.com

In a way, this phone isn’t really getting a fair shake, as the most immediate comparison people make is against the bigger brother Mate which only just made it to the United States about a month ago. Remembering that this is an update to the P9, nearly every aspect of this phone is noticeably better than last year’s fashion flagship. Screaming performance, better battery life, significantly faster charging, and an evolved camera system. It’s admirable that Huawei packaged all of these improvements while also playing with some new design elements and focusing on fresh color options.

Pocketnow.com
Huawei P10 Review
7,5
14-3-2017
Phonearena.com

All things considered, the Huawei P10 is not a groundbreaking improvement over the P9. However, it does introduce a host of meaningful improvements and incremental tweaks over the already-decent P9 in order to offer a better overall experience to the user. Somehow, this “more of the same” formula works just fine for Huawei. Yes, the P10 might not be the groundbreaking phone you've been looking for, but it won't be an overstatement to say that it's an excellent all-around device that's not flashy or as head-turning as other devices, but will get the job done without introducing any serious issues along the way. The camera is the one true highlight of the phone, and Huawei has done what's needed to keep this one fresh and comparable with almost any phone out there. Is the Huawei P10 a neat device? It definitely is. Is it worth getting one? Sure, provided that you can stomach the price tag. In Europe, the phone will sell for €649 ($685), which is a bit higher than the initial pricing of $600-$650 for the P9. Seeing the improvements Huawei has thrown in, I'd say that this price hike is just, but it can't be argued that a cheaper price tag would have immediately made the P10 a way more appealing pick for the regular consumers out there and a prime candidate for one of the top phones of early 2017.

Phonearena.com
Huawei P10
7,0
15-3-2017
TechRadar.com

The Huawei P10 looks to be a great phone you'll love if you're upgrading from a two year old handset, but not much has changed here to keep true Huawei fans thrilled by the flagship line.

TechRadar.com
Huawei P10
8,0
17-3-2017
Pocket-lint.com

The P10 feels like a coming of age device for Huawei. The experience is sleeker, the software more mature, the finish more refined than it has been before. Add great battery life, decent dual cameras and microSD expansion (or dual SIM) and there's a plenty to like. It's the ideal Android alternative to the iPhone and if you don't want a huge phone bulging out your pocket then it's an ideal choice.

Pocket-lint.com
Huawei P10 review: The ultimate dual-lens camera gets a facelift
8,0
17-3-2017
Expertreviews.co.uk

With the P10, Huawei continues its tradition in offering one of the best smartphone cameras on the market. Those Leica branded dual-cameras are a real treat, and well worth the price of admission alone. Pair that with a serious bump in performance, slightly lengthier battery life, and a sleeker more hard-wearing design and you have a smartphone that’s almost a match for the very best around. The price hike is disappointing, and brings the P10 in closer contact with the Google Pixel (£599), iPhone 7 (£599) and Samsung Galaxy S7 (£523), and while it’s a decent phone with great performance and good looks, its camera and software aren’t quite as good as the opposition just yet. Regardless, though, the differences are small, certainly on the negative side, and if you have your head turned by the physical design and slightly lower price of the P10 you will likely not be disappointed. The Huawei P10 rightly earns a Recommended award.

Expertreviews.co.uk
Huawei P10: laaggeprijsde high-end smartphone krijgt predikaat kooptip
7,8
20-3-2017
BesteProduct.nl

De Huawei P10 heeft geen bijzonder design. De Huawei P10 heeft geen bizarre specificaties. Nee, het is juist de degelijkheid, in combinatie met een briljante LEICA-camera, die deze nieuwe smartphone van het Chinese Huawei zo interessant maakt. Met een adviesprijs van 599 euro is het bovendien een relatief goedkope jongen die absoluut het predikaat 'kooptip' verdient.

BesteProduct.nl
Huawei P10
9,0
24-3-2017
NotebookCheck.net

Huawei again presents a superb product that does not need to accept much criticism with its P10 lifestyle smartphone. The actual high-end product in the lineup is the P10 Plus edition. However, the smaller model also offers some first-rate features, such as the UFS 2.1 storage, LTE Cat.12, and the lightning-fast Kirin 960 SoC that the competition only offers in considerably more expensive products.

NotebookCheck.net
Huawei P10 review: Another solid phone for Huawei, but the price takes a Brexit bump
8,0
30-3-2017
Alphr.com

The Huawei P10 is a big improvement on the P9 in almost every area – except the camera, which has remained the same. That’s no bad thing when it was already pretty good in bright conditions. The problem is that by adding an extra £100 to the price tag, it’s no longer a decent flagship competing with overpriced mid-range phones. It’s a decent flagship competing with the best around. The Google Pixel starts at £50 more, and you can buy a Samsung Galaxy S7 for less. The Huawei P10, good as it is, struggles against the best of the best with the camera, and its software isn’t as refined either. Still, if prices take a tumble, then don’t let these complaints put you off. The Huawei P10 is a wonderful smartphone that you’ll be very happy with. And if the pound’s continued struggles see other manufacturers up their prices, then this may yet end up looking like the bargain of year.

Alphr.com
HUAWEI P10 REVIEW: TWO STEPS BACK
6,9
3-4-2017
Theverge.com

There’s quite a lot to like about the Huawei P10, and I found it mostly amenable as my main phone over the course of a couple of weeks. But even if it weren’t for its few maddening flaws, I’d be wondering who it’s for. Samsung and LG both seem to have turned in extremely strong flagship phones this year already, and if you want something more compact you’d probably be better off with a Google Pixel. And if you want something like an iPhone, well, you should really just get an iPhone. It’s hard to recommend the P10 at the price that Huawei’s asking. What the P10 proves is that Huawei should be entirely capable of making a fantastic phone that could go toe-to-toe with almost anyone by traditional metrics. But it also proves that the company doesn’t yet know how to differentiate itself in sensible ways. The P10’s camera experience is fun and innovative, and the phone’s industrial design has some attractive elements, but elsewhere the blend of software and hardware is incoherent to the point where it just feels like a product developed without confidence or direction. Huawei is a titan outside the US — the third-biggest smartphone vendor in the world, according to data from IDC. It has the resources to keep on trying to crack the West, and it’s sinking money into research and marketing in an attempt to overthrow Apple and Samsung. It ought to have the ability to design a phone that customers the world over would genuinely want. On the evidence of the P10, though, the US isn’t missing out on all that much.

Theverge.com
Huawei P10 - Smartphone op koers
8,0
4-4-2017
Computer! Totaal

Zoals ik al liet doorschemeren heb ik een zwakje voor de Huawei P10 gekregen. Gewoonweg omdat het toestel (op wat software-slordigheden na) all-round goed is, handzaam en luxe tegelijk en nét even wat goedkoper geprijsd dan zijn directe concurrenten. Écht er uit springen doet de P10 niet, in zowel positief als negatief opzicht.

Computer! Totaal
Huawei P1
8,0
20-4-2017
Cnet.co.uk

The Good The compact Huawei P10 is comfortable to hold and looks great. Its camera is awesome and it has oodles of power. The Bad It's expensive, the touch-sensitive navigation key is awkward to use and it's not waterproof. The Bottom Line Despite some criticisms, the P10's lovely design and brilliant camera make it a very compelling choice -- as long as you can stomach the cost.

Cnet.co.uk
Huawei P10
7,0
26-4-2017
Theinquirer.net

The Huawei P10 is available on contract from all major UK networks, with varying monthly commitments depending on the up-front cost. Most are around £40 a month and up though. If a SIM-free option is more up your street, you can buy the phone outright via Amazon for around £450 currently, though electrical retailer Clove is still selling it at the higher £550 launch figure.

Theinquirer.net
Huawei P10 review
6,0
15-5-2017
Whathifi.com

And that’s a lot of what’s wrong with the P10. Previous P-range handsets from Huawei have always challenged the high-end competition, but at a much cheaper price. At £570, the P10 is now priced alongside them. That’s a hard sell, particularly for an audience looking for good audio and great video, as the P10 is so-so at both. Its performance elsewhere is great, and the design is lovely, but that overly heavy-handed interface dampens the experience somewhat. We can’t help but want more from the low-light performance from such a promising camera too. All in all, the P10 is another decent shot at greatness for Huawei, but one that doesn’t match up to its competition at the price.

Whathifi.com
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
5,5
Prijs / kwaliteit
De Huawei P10 kun je kopen, maar we raden je aan om hem te vergelijken met andere Smartphones in de ranglijst. Voor € 578,00 vind je daar betere Smartphones.
expertscore
7,3
laagste prijs
€ 578,00
prijs/kwaliteit
5,5

Reviews van de Huawei P10

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Huawei P10 nog niet gedeeld. Heb jij de P10 gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Smartphone van Huawei te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Specificaties

Algemeen
Display
5.1 inch scherm
OS
Android OS
Opslag
64 GB opslag
Kleur
zwart
Website
-
Toelichting type
-
EAN
6901443164455
Releasedatum
februari 2017
Partnumber
51091FGC
Toelichting partnumber
-
Prestaties
OS
Android OS
OS versie
7
Max. uitbreidbaar
256 GB
Geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Opslagcapaciteit
64 GB
Display
Display
5,1 inch
Display resolutie
1920 x 1080 pixels
Touchscreen
Ja
Camera
Camerafuncties
autofocus, flitser, zelfontspanner
Video opnemen
Ja
Connectiviteit
WiFi (WLAN)
Ja
Bluetooth
Ja
Modem (tethering)
Ja
NFC
Ja
Netwerk
Frequentieband
quad-band
Mobiel
3G, 4G
Datanetwerk
UMTS
Processor
Processorsnelheid
2400 MHz
Functies
SMS
Ja
MMS
Ja
Mobile chat
Ja
Vliegtuigmodus
Ja
Audiospeler
AAC, MP3, WAV, MP4, MIDI, AMR, FLAC, OGG, RA-Lossless
Videospeler
WMV, MP4, ASF, 3GP, RM
GPS ontvanger
Ja
Digitaal kompas
Ja
Trilfunctie
Ja
Accu
Capaciteit
3200 mAh
Bellen en gebeld worden
Handsfree speaker
Ja
Formaat
Hoogte
14,53 cm
Breedte
6,93 cm
Diepte
0,7 cm
Gewicht
145 gram
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
12
Beoordeling experts
7,3
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
5,5