Volg ons

Sony Xperia XZs

Voor- en nadelen van de Sony Xperia XZs

Voordelen

  • Met stereoluidspreker
  • Snelle en handige vingerafdrukscanner
  • Goede onderscheidende camerafuncties
  • Water- en stofdichte behuizing

Nadelen

  • Ergonomie kan beter
  • Bloatware
  • Wisselvallige cameraprestaties
  • Matige prijs-prestatieverhouding
  • Behuizing beschadigd snel
  • Software soms niet stabiel

Onze test
Expertreview | op
6,1

Sony Xperia XZs is te weinig onderscheidend

6 - Score Badge BesteProduct.nl

Slechte telefoons worden anno 2017, zeker door de gerenommeerde partijen, bijna niet meer gemaakt. De Sony Xperia XZs is daar een goed bewijs van. Het model is snel, kent een goede camera en heeft een lekker lange accuduur. Dat is fijn, maar (ook) verre van spannend. Je hebt met deze gadget gewoon een aardige smartphone in handen. Niets meer, niets minder. Daar doet de unieke 960fps slowmofunctie niets aan af. En dat geeft een probleem, want met 650 euro is dit een (te) dure jongen.

Als freelance techjournalist en videomaker testte ik bij BesteProduct in den beginne vooral smartphones en camera’s. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik er langzaam maar zeker steeds meer producten ‘bij pakte’. Inmiddels review ik ook de nodige Bluetooth speakers, 4K televisies, smartwatches, tablets. Waar ik eigenlijk altijd op let is of een product doet wat hij belooft en of het apparaat ook gemakkelijk en intuïtief werkt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Redacteur
vanaf 259,95
Als freelance techjournalist en videomaker testte ik bij BesteProduct in den beginne vooral smartphones en camera’s. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik er langzaam maar zeker steeds meer producten ‘bij pakte’. Inmiddels review ik ook de nodige Bluetooth speakers, 4K televisies, smartwatches, tablets. Waar ik eigenlijk altijd op let is of een product doet wat hij belooft en of het apparaat ook gemakkelijk en intuïtief werkt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Redacteur
7,0
Multimedia
(Weging 15%)
De Sony Xperia Xzs is het een jaar jongere familielid van de Xperia XZ en lijkt dan ook sterk op dat model. Of het nu gaat om het uiterlijk, de bediening of algehele look-and-feel: je bent een knappe jongen als je in één oogwenk het verschil tussen de twee broers herkent. Het meest fundamentele verschil zit ‘m in de camera. Deze is uitgebreider dan ooit en heeft een unieke feature: je kunt slowmo’s tot 960 fps opnemen. Dat kan geen andere telefoon en biedt in theorie geweldig mooie vertraagde beelden. Helaas blijkt het minder mooi dan gedacht en dat zit ‘m vooral in de bediening. Het is namelijk verdomde moeilijk om precies op het juiste moment de slowmotionmodus aan te zetten: aangezien de XZs maar twee tellen slowmo opneemt is de kans groot dat je te vroeg of te laat de functie aanzet. Gevolg: je beeld vertraagt op het verkeerde moment. Zelfs na tien pogingen kreeg BesteProduct het niet voor elkaar een stuiterende basketbal goed in beeld te brengen. Het lijkt dus vooral handig voor beelden (of: objecten) die continue in beweging zijn, denk bijvoorbeeld aan een waterval of een heftige regenbui. In die situaties werkt het, toegegeven, best goed, maar de vraag rijst wel hoe vaak een mens dit gaat gebruiken. Vermoedelijk zal bij een volgende Xperia XZ-telefoon de boel iets beter uitgewerkt zijn. Al is het maar omdat de (overigens nieuwe) sensor nu nog tekort in slowmo kan filmen om echt interessant te worden. De superslowmo is niet de enige onderscheidende factor binnen de camera van de XZs. De nieuwe sensor presteert ook bijzonder goed onder weinig licht en kent met Predictive Autofocus een handige truc die voorspelt waar bij bewegend beeld het juiste focuspunt moet liggen. Sowieso is de XZs goed in voorspellen: via Predictive Camera weet de camera wanneer er iets in beeld beweegt en schiet daarom meerdere plaatjes, zodat jij het juiste moment hebt. Klinkt mooi, maar de praktijk valt een beetje tegen: het juiste moment is lang niet altijd het juiste moment. Dat klinkt allemaal wat negatief, maar dat is verre van het geval. De camera van de Xperia XZs is namelijk heel erg goed, zowel overdag als in de avond. Punt is alleen: alle vernieuwende features voegen niet per definitie heel veel toe. Anders gezegd: het is vooral tof dat Sony het voor elkaar krijgt het allemaal in een smartphonecamera te stoppen en daarmee bewijzen ze hun innovatiekracht, maar de consument zit er in deze vorm (nog) niet op te wachten. Die kijkt wel naar het resultaat van de 19 Mp-camera en dan is ‘ie tevreden. Heel erg tevreden. En datzelfde geldt eigenlijk ook voor de 4K video-functie.
6,0
Bouwkwaliteit / design / hardware
(Weging 15%)
Qua design is de Xperia XZs als evenknie van de XZ weinig spectaculair. De boel is hoekig, lomp en kent, zeker aan de boven en onderkant, best flinke bezels. Het geheel doet een beetje gedateerd aan, maar er zijn een hoop mensen die zweren bij het klassieke uiterlijk van dit soort Xperia-telefoons. Sony heeft de aan- en uitknop in de zijkant geïntegreerd, en die fungeert tevens als vingerafdrukscanner. Deze werkt, zeker voor een klein rechthoekig knopje, opvallend goed. Ook een pluspunt: de stijlvolle achterkant. Met louter en alleen de productlijnnaam (Xperia) gedrukt is het een van de weinige smartphones die niet is voorzien van allerlei lelijke copyright feiten en cijfers. Met 161 gram voelt deze 5,2 inch telefoon overigens best zwaar aan.
5,0
Software / besturingssysteem
(Weging 20%)
De gadget draait uiteraard op Android, maar Sony gooit er al jaren een flinke eigen saus overheen. Deze ziet er best strak uit en moet je vooral helpen nog meer uit je telefoon te kunnen halen. Of dat het geval is, is een tweede. Zo denkt de XZs op basis van applicaties die je al geïnstalleerd hebt te weten welke apps je allemaal nog meer nodig hebt. De resultaten daarvan zijn ietwat gek; BesteProduct heeft er nog nooit een nuttig gevonden. Verder heeft Sony weer een karrenvracht aan Xperia-functies op haar telefoon gezet. Van Playstation-integratie, tot speciale services en uitgebreide handleidingen – allemaal leuk en aardig, maar het riekt wel een beetje naar bloatware. Daarover gesproken: waarom staat iets als Amazon Shopping standaard voor geïnstalleerd? Lekker weglaten Sony, zit niemand op te wachten; ook al betaalt Amazon jullie er vermoedelijk de nodige centjes voor.
7,0
Internet / social media / bellen
(Weging 20%)
De Sony Xperia XZs is lekker snel en dat merk je wanneer je actief met de telefoon gaat werken. Switchen tussen apps, beetje surfen: het gaat allemaal erg soepel. Zelfs grafisch zware applicaties worden moeiteloos door de Qualcomm Snapdragon 820 gedraaid. Op dit vlak valt er weinig te klagen. Bovendien heeft Sony er slim aan gedaan niet een eigen browser te ontwikkelen, maar lekker gebruik te maken van Google Chrome – iets waar een merk als Samsung nog van kan leren.
7,0
Gebruikservaring
(Weging 20%)
Het toestel kent een 5,2 inch Full HD display en die voldoet wanneer je bijvoorbeeld wil Netflixen of aan het Youtuben slaat. Toch is het ergens jammer dat het display niet een fractie scherper is: de concurrentie kent al QuadHD Displays en daarmee lijkt Sony een beetje achterop te raken. Zeker wanneer je naar het prijskaartje kijkt: met 650 euro is dit geen goedkope telefoon. In tegendeel zelfs.
3,0
Prijs
(Weging 10%)
En dat geeft een probleem, want de concurrentie heeft niet stil gezeten: hoewel de Xperia XZs op geen enkel vlak echt slecht presteert lijkt 650 euro toch een beetje teveel van het goede. Voor dat geld krijg je ook een LG G6 of (met een paar tientjes meer) Samsung Galaxy S8, om maar wat te noemen. En die telefoons hebben een mooier display, mooier uiterlijk en een camera die (bijna) net zo goed presteert. Wat is dan het onderscheidende karakter van de XZs? De unieke 960FPS functie? Of toch het Predictive Camera-element? BesteProduct weet het antwoord niet. Daarvoor zijn beide functies te zwak uitgewerkt.

6,1
Eindscore test
Sony Xperia XZs
Foto's en video's gemaakt tijdens het testen

Reviews van de Sony Xperia XZs

Gemiddelde score gebruikers

9,0
De Xperia XZs Smartphone van Sony wordt door 40 gebruikers met een gemiddelde van 9,0 beloond. Dat is een zeer goede score. De Sony voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
8,0
Ik vind de Xperia XZs een heel ...
Door Blagusr op 18-8-2017

Ik vind de Xperia XZs een heel leuk toestel. wat ik jammer vind is dat Sony de 23 MP camera's heeft vervangen voor 19 MP. Ook is het niet mogelijk meer om double tap to wake of sleep te gebruiken. en ze hadden de accucapaciteit kunnen verhogen. verder is het een mooi toestel en werkt erg snel.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

10,0
Sinds ik nu de XZs heb is ...
Door Makone90 op 10-7-2017

Sinds ik nu de XZs heb is het allemaal een stuk sneller. Goede accu meer mogelijkheden en een super camera! En dan ook nog eens slowmotion filmen. Super gaaf om te doen, vooral van onze honden met spelen. Ik ben super tevreden met de telefoon en was zoiezo altijd al fan van Sony!, voor mij geen ander merk meer.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ik stapte de winkel in voor een ...
Door Fatima op 30-6-2017

Ik stapte de winkel in voor een IPhone, maar ben blij dat ik dit toestel tegen ben gekomen. De foto's zijn mooier, het scherm is mooi groot handig voor email tikken. Ik ben er zeer tevreden over! Ik raad dit ook echt iedereen aan, nog nooit zo tevreden geweest met een toestel.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

8,0
De camera is ontzettend handig om mee ...
Door Khira op 28-6-2017

De camera is ontzettend handig om mee om te gaan, reageert snel en de foto's/ video's zijn van scherpe kwaliteit wat het bijna laat voelen alsof je een echte professionele camera in handen hebt. De rest is ook goed, scherm fijn groot etc. Het enige wat minder fijn lijkt, lijkt de voorspellingsbalk op het toetsenbord die je niet lijkt te kunnen verwijderen. Verder echt een fijne mobiel en heb het ook nog eens in een hele mooie kleur.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
De Sony Xperia XZs is de ideale ...
Door Tijn op 27-6-2017

De Sony Xperia XZs is de ideale telefoon! Met een lange accuduur, en voor de noodgevallen de quickcharge, kan ik de telefoon overal en altijd gebruiken! Als meubelmaker komt de telefoon al helemaal goed van pas door de stevige, stof- en waterdichte body! Bovendien is de camera zo goed dat foto's op elk moment van de dag helder en scherp zijn!

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ik had een Sony Z1, en heb ...
Door Net G op 27-6-2017

Ik had een Sony Z1, en heb nu de Sony Xperia XZs. Alle gegevens zijn moeiteloos over te zetten. Hij is heel snel, heeft een fantastische camera. Ik ben er super blij mee, eigenlijk geen computer meer nodig.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Xperia xzs heeft alle dingen die jij ...
Door Mahmoud op 26-6-2017

Xperia xzs heeft alle dingen die jij nodig hebt Super camera, snel processor, metal body, waterdicht, fingerprint sensors, boomsound speakers, snel batterie oplader, en goede prijs.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ik was benieuwd te zien de nieuwe ...
Door erick76 op 26-6-2017

Ik was benieuwd te zien de nieuwe versie van Sony Xperia, ik heb nu al 3 Xperia telefoons, 2 tablets en de nieuwe generatie XZs is beter dan ooit. Slimmer accu, uitstekend body upgrade met Gorilla glas, en allround ster. Ben super blij met de upgrade. You will love it too!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Mooi helder scherm, lange accu duur en ...
Door Mikayla op 26-6-2017

Mooi helder scherm, lange accu duur en snel geladen. Handzaam formaat, ligt lekker in de hand. Prachtige vormgeving. Te openen met vingerafdruk en/of code.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,0
Mooie telefoon ligt lekker in de hand. ...
Door W. Van den Heuvel op 25-6-2017

Mooie telefoon ligt lekker in de hand. Met het nieuwe besturingssysteem kan je makkelijk twee scherm tegelijk open hebben staan. De camera op deze telefoon is echt te gek, zeker de slowmotion functie. De telefoon wordt alleen best warm/sloom als je je mobiele hotspot aanzet. De batterij gaat bij normaal gebruik een krappe dag mee, die had beter gekunt.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Sony Xperia XZs
Gemiddelde score redacteuren
3,0
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Sony Xperia XZs
Aantal testen:
6
Genormeerde score:
6,6
Actualiteit van de testen
45 %
Actuele expertscore
3,0
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Sony Xperia XZs.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Sony Xperia XZs? Onze eigen test van de Xperia XZs staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Sony Xperia XZs Review - Moet het hebben van 1000fps slow motion
6,5
29-4-2017
Tweakers.net

De Xperia XZs biedt helaas bar weinig vooruitgang ten opzichte van voorganger XZ en heeft hetzelfde prijskaartje. De camera heeft goede functies, al is de beeldkwaliteit niet altijd geweldig. De behuizing heeft zo zijn voor- en nadelen en ook bij de software hebben we gemengde gevoelens. Er is wat ons betreft eigenlijk maar één echt goede reden om deze telefoon te verkiezen boven concurrenten van gelijke prijs en dat is de Super Slow Motion-functie, die bijna 1000 beelden per seconde schiet. Los van die fantastische functie zijn er op elk gebied wel toestellen te vinden die het beter doen voor deze prijs. Aan de andere kant zijn de prestaties op elk afzonderlijk onderdeel ook weer niet slecht te noemen, wat het toestel tot een redelijke allrounder maakt.

Tweakers.net
Sony Xperia XZs Review
7,5
4-5-2017
Phonearena.com

The Xperia XZs is a solid device, don't get us wrong. But it's still too similar to its predecessor, the XZ. Everything, from the design, through the hardware and software, could have benefited from some more revisions. What was changed, though, is pretty good. Of course, we're talking about the camera. Sony's latest sensor produces great results in medium to strong light, despite struggling in low-light conditions. Its best selling point, though, is the 960 fps slow-motion video, which looks stunning under the right circumstances. Overall, the Xperia XZs is not a bad phone at all. It might not be a suitable choice for owners of the Xperia XZ, but it is a good all-around handset for people looking to replace an older device. However, it does have a very solid competition in its $600 - $700 price range, so only time will tell whether or not the Xperia XZs can compete with the rest.

Phonearena.com
Sony Xperia XZs is te weinig onderscheidend
6,1
18-5-2017
BesteProduct.nl

Slechte telefoons worden anno 2017, zeker door de gerenommeerde partijen, bijna niet meer gemaakt. De Sony Xperia XZs is daar een goed bewijs van. Het model is snel, kent een goede camera en heeft een lekker lange accuduur. Dat is fijn, maar (ook) verre van spannend. Je hebt met deze gadget gewoon een aardige smartphone in handen. Niets meer, niets minder. Daar doet de unieke 960fps slowmofunctie niets aan af. En dat geeft een probleem, want met 650 euro is dit een (te) dure jongen.

BesteProduct.nl
De Sony Xperia XZs is 8,9 millimeter dun, weegt 162 gram en heeft een scherm met een diagonaal van 5,2 inch (13,1 centimeter).
7,7
1-6-2017
Consumentenbond

De Sony Xperia XZs is 8,9 millimeter dun, weegt 162 gram en heeft een scherm met een diagonaal van 5,2 inch (13,1 centimeter). Dat scherm is zeer goed bestand tegen krassen en de behuizing is slecht bestand tegen krassen. De meest recente software-versie is verouderd: Android 7.1.1. De opslagcapaciteit is 32 gigabyte. Daarvan is 19,6 GB vrije opslagruimte beschikbaar. De opslagruimte kun je uitbreiden met een geheugenkaart. De batterij is voor 13 procent opgeladen in een kwartier en volledig opgeladen in 2 uur en 45 minuten.Je kunt hem niet zelf verwisselen. Er is een vingerafdrukscanner om het toestel te ontgrendelen. Het apparaat ondersteunt LTE. HD Voice wordt ondersteund. Het heeft 500 euro als richtprijs.

Consumentenbond
Sony Xperia XZs
6,0
2-8-2017
TechRadar.com

Sony’s slo-mo focused phone impresses with its camera trick, but this phone is too expensive for being a mostly iterative experiment.

TechRadar.com
Sony Xperia XZs im Test
8,1
21-8-2017
Connect.de

Eines hat das XZs dem Topmodell Xperia XZ Premium gar voraus: Finger hinterlassen auf dem matten Metallgehäuse kaum Spuren. Was dort stören könnte, ist die zweigeteilte Rückseite. Zudem steht die Hauptkamera merklich über. Die Verarbeitung ist dagegen tadellos. Der 161 Gramm schwere Riegel fühlt sich grundsolide an und ist staubdicht sowie wassergeschützt nach den IP-Klassen 65/68. Der Ein/Aus-Schalter mit integrierten Fingerprintsensor, Fotoauslöser und die Abdeckung für den Nano-SIM/Micro-SD-Einschub sind exakt in den Rahmen eingepasst.

Connect.de
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
-
Prijs / kwaliteit
Voor de Sony Xperia XZs hebben we nog geen prijs-kwaliteitsverhouding omdat het product nog niet door ons of anderen is getest.
expertscore
3,0
laagste prijs
€ 259,95
prijs/kwaliteit
0,0

Laagste prijzen Sony Xperia XZsSpecificaties van Sony Xperia XZs

Algemene Kenmerken

Dual SIM
Ja
Type simkaart
nanoSIM
Mobiel
3G, 4G
Kleur(en)
zilver , zwart , blauw
Fabrikant kleur(en)
zilver , zwart , blauw
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek
Bescherming
waterbestendig, stofbestendig, stofafstotend , spatwaterdicht
Internationale veiligheidscode (IP)
IP68
Abonnementstype
geen abonnement
Datanetwerk
HSPA+, UMTS
Kleur(en) benaming
warm zilver , ice blue

Display

Type display
TFT
Scherm vorm
vlak
Schermgrootte
5,2 inch
Schermresolutie
1920 x 1080
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Aantal kleuren
16.78 miljoen kleuren

Mogelijkheden Apparaat

SMS
Ja
MMS
Ja
Mobile chat
Ja
Ondersteunde beeldformaten
JPG, BMP, GIF, PNG, WEBP
Ondersteunde videoformaten
AVI, MPEG4, H.264, DIVX, 3GPP, H.263, VP8, VP9
E-mail
Ja
Wallpapers toevoegen
Ja
Call omschakelen
Ja
Gesprek in de wacht zetten
Ja
Gesprekstijd timer
Ja
Wachtstand
Ja
Conferentiegesprek mogelijk
Ja
Nummerherkenning
Ja
Instant messaging (IM)
Ja
Snelkiezen
Ja
Ondersteuning voor contactgroepen
Ja
Vliegtuigmodus
Ja
Modem (tethering)
Ja

Aansluitingen En Interfaces

Aansluitingen
wifi, bluetooth, NFC, USB, hoofdtelefoon
Wifi
Ja
Wi-Fi Direct
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 4 (802.11n)
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.2 LE , 4.2
Bluetooth-profielen
A2DP, AVRCP, HFP, GAVDP, MAP, OPP, Pan, PBAP, SAP, GAP, GOEP, AVCTP, DID
Near Field Communication (NFC)
Ja
USB poort
Ja
USB-connectortype
USB Type-C
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm

Prestaties

Opslagcapaciteit
32 GB
Werkgeheugen (RAM)
4 GB
Besturingssysteem
Android 7.1
Processor(en)
2 (dual-core)
Processor
Qualcomm Snapdragon
Processor frequentie
2,2 Ghz, 2200 Mhz
Processor model
820
Coprocessor
Ja
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash), microSDHC, microSDXC
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
256 GB
2G frequenties
850, 900, 1800, 1900
3G frequenties
850, 900, 1900, 2100, 800, 1700
2G standaarden
EDGE, GPRS, GSM
3G standaarden
HSPA+, UMTS
4G standaarden
LTE
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
EAP,EAP-PEAP,EAP-TLS,MSCHAPv2,TKIP,WPA,WPA2
Operating systeem versie
7.1

Opties

Opties
touchscreen, gps, vingerafdrukscanner
Vingerafdrukscanner
Ja
Gyroscoop
Ja
GLONASS
Ja
Trilfunctie
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Orientatie sensor
Ja
Locatie positie
Ja
Assisted GPS (A-GPS)
Ja
Barometer
Ja
Geotagging
Ja
Wi-Fi positionering
Ja
Personalisatie
iconen, menu, snelkoppelingen
Bescherming
waterbestendig, stofafstotend
Digitaal kompas
Ja
Spatwaterbestendig
Ja
Videobellen
Ja
USB geheugen
Ja
Tweede scherm
Nee

Camera(S)

Camera opties
autofocus , front camera
Type camera achterzijde
enkele camera
Resolutie camera (front)
13 MP
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
19 megapixel
Digitale zoom
8 x
Video recording
Ja
ISO-gevoeligheid
2000,3200,12800
Type beeldsensor
Exmor RS
Automatisch scherpstellen
Ja
Sluitertijd camera voorzijde
2 sec
Flash type
LED
Videocompressieformaten
H.264, H.263
Video-opname modi
1080p, 2160p
Camera voorzijde
Ja
Cameratype voorkant
enkele camera
Zoommogelijkheid
Ja

Geluid

Luidspreker
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, FLAC, WAV, 3GPP, MIDI, AMR-WB, AMR-NB, AAC+, eAAC+, OTA
Stemcodecs
AMR-NB,AMR-WB
Microfoon mute
Ja

Energie

Accu capaciteit
2900 mAh

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
14,60 cm
Breedte
7,20 cm
Diepte
0,81 cm
Gewicht
161 gram

Algemeen

EAN
7311271614302 , 7311271583585 , 7311271583578 , 7311271583592
Partnumber
1313-8934 , 1307-9158 , 2203.4038 , 2203.4039 , 1307-9157 , 2203.404 , 1307-9159
Toelichting partnumber
- , 32 gb zwart , 32 gb zilver , 32 gb blauw
Releasedatum
March 2018 , March 2017
Introductie model
2018 , 2017

Meegeleverd

Meegeleverde kabels
USB Type-C
Snelstartgids
Ja
Google applicaties
Google Maps,Google Play,YouTube

Extra

Diepte
8,1 mm
Breedte
72 mm
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
1
Beoordeling experts
3,0
Beoordeling consumenten
9,0
Prijs / kwaliteit
-